Clarice Starling | Kapitel 5

Så er vi her! Egypten… Sandets og Faraoens paradis! Endelig skulle der komme lidt ferie i Clarices liv og hun glædede sig helt vildt.

Billede 1

Billede 2

Clarice ankommer til den beskedne lejr klokken 8 om morgenen. Hun får tildelt et fint telt og en scooter så hun kan komme rundt i det store område. Hun får adressen på de musikere hun skal kontakte mens hun er her. Det var nok en af de ting hun ville gøre først, så var det overstået. Hun havde jo også kun 3 dage her i varmen. Så imens hun lige var her, så ville hun da lige se om hun kunne finde nogle spændende eventyr! Det kunne være dejligt med lidt spænding i hendes liv efter alt det havearbejde og ulykkelig kærlighed derhjemme. Selvom det var lidt mærkeligt at Hooch ikke var hos hende.

Billede 3

Inden Clarice bevæger sig ud på noget som helst eventyr beslutter hun sig for at tage ned på markedet, hvor hun køber en del tørret mad og nogle brusebad på dåse. Gud hvor kunne man få mærkelige ting her i dette land fyldt med eventyrlystne simmere. Det var nu alligevel lidt fascinerende. Efter en kort samtale mellem hende og en kvinde, så fik hun sit allerførste eventyr tildelt. Og om hun ikke glædede sig! Hun kunne dog godt mærke på det hele at hun var på udebane. Hvad nu hvis der skete hende noget? Nu hvor hun skulle ned i en stor pyramide.. Var der overhoved signal dernede?

Billede 4

Billede 5

Clarice får tildelt et eventyr hvor hun skal finde nogle papirer. Et eller andet med nogle Mørkomænd.. Hun fik ikke lige helt fat i det, men hun skulle nok få det gjort! Hun får besked på at tage til en grav lige i nærheden af hendes lejr, hvor hun skal finde dette papir. Clarice er hvert i fald klar på denne store opgave, det var på tide at der skete noget nyt i hendes liv! Da hun ankommer til graven var den lige lidt mere uhyggelig end hun havde troet. Men med sin lommelygte tændt bevægede hun sig ind i denne hersens grav. Til hendes store overraskelse var tingene ret lige til herinde, så hun fandt frem til den store skat for enden af graven hurtigt, og om der ikke var mange mønter dernede! Det var godt nok vildt. Nå, tilbage til kvinden med papirerne.
Billede 6

Clarice tager ind til bydelen igen for at mødes med kvinden. Hun har de hemmelige papirer pakket godt ned i tasken imens hun bevæger sig rundt. De skulle nødig blive tabt på vejen! Hun ser kvinden stående foran huset og får hurtigt afleveret alle papirerne, så skulle hun ikke tænke på det mere- De begynder at snakke lidt frem og tilbage, og Clarice beslutter sig for at tale lidt om musikkoncepter med hende, for at få hendes syn på musikken her i Egypten. Der bliver også udvekslet lidt sjove videoer i mellem dem, og de bliver rimelig hurtigt gode venner.

Billede 7

Derfor beder kvinden hende om at finde nogle ædelstene til hende. Fem turkis sten for at være præcis. Selvom det var Clarices sidste dag her i Egypten så vælger hun at hjælpe hende, så hun tager på jagt efter nogle turkis sten omkring de store pyramider. Der måtte da være nogle af disse værdifulde sten. Hun tager også forbi den mægtige sfinks og det er her hun finder alle ædelstenene! Og så skyndte hun sig ellers tilbage på lejren for at hygge lidt med de stadig fremmede mennesker inden hun skulle hjem.
Billede 8

Clarice møder en masse nye mennesker og de syntes alle rigtig godt om hende. De spørger meget ind til hendes liv på paradisøen derhjemme, og Clarice får da også et par beundrere blandt menneskerne. At det så lige var en kvinde var lidt uheldigt, men hun var nu heller ikke ude efter noget forhold lige nu. Ikke efter det med Robert og hendes chef, så hun snakker bare venligt videre med dem alle.

Billede 9

Hooch er ikke det eneste hun savner ved sit hjem hjemme på øen. Hendes luksuriøse livsstil savner hun bestemt også! Hun kan godt mærke at egypterne ikke lige frem er de mest rige mennesker på denne planet. Der er ingen af deres ting er virker! Der er huller i teltene de sover i, maden i køleskabet er råddent og noget så simpelt som et toilet virker ikke! Gud fader. Hun glæder sig til at komme hjem til et helt rent hus hvor tingene virker! I stedet for dette bras.

Billede 10

Nå men den sidste dag her i Egypten havde nået sin ende nu. Solen var forsvundet bag ved de mægtige pyramider og alle folk var begyndt at smutte ind i teltene. Clarice blev siddene ude ved bålet et stykke tid efter de andre for at nyde de sidste timer hun havde i dette land. Det var bestemt ikke sidste gang hun havde været her, måske ville hun en gang have en mulighed for at købe en bolig her? Det ville være fantastisk. Hun valgte så lidt efter at slukke bålet og gå ind i sit telt for at sove. Hun havde nydt de sidste par dage her, men hun glædede sig nu til at komme hjem til sin dejlige hund Hooch.

Billede 11

Clarice var blevet vækket allerede klokken 9 den morgen da taxien var kommet for at hende hende. Hun skyndte sig at pakke sine ting sammen, det havde hun ikke lige haft tid til før, og så var hun ellers på vej til lufthavnen. Klokken var 14 om formiddagen da hun stod hjemme i sit eget køkken med en meget glad hund foran sig. Hendes mor havde været ovre med ham et par timer forinden så han var hjemme når hun kom hjem. Han fik et kys og en ordentlig krammer. Hvorefter hun skyndte sig ud og tage et ordentligt bad, og så var det ellers i seng. Hooch kom op og lå hos hende lige indtil næste morgen.

Billede 12

Da hun kom på arbejde næste dag kom chefen ned med dette brev til hende fra bestyrelsen : Clarice du er noget af et musiktalent! Der er plads til at du kan udvikle sig i vidt  forskellige retninger, men hun skal bestemme før hun kan holde sin første koncert. Rockselskabet vil gerne have hende som deres nye frontfigur…. Med tiden. Clarice vil komme til at stå på scenen foran et enormt publikum og spille fantastiske ballader og vilde soloer. På den klassiske sider mener symfoniselskabet, at Clarice besidder et stort potentiale for musikkens mere elegante side. Hvad bliver det Clarice: Rockstjerne eller symfonier?

Clarice vidste ikke hvad hun skulle vælge, rockstjerne var selvfølgelig en teenage drøm, men hun havde ikke de store lyster til at stå på scener verden over og spille rock musik. Clarice havde altid haft en svaghed for klassisk musik, men hvordan kunne dette føre hende til filmens verden? Hvad skulle hun dog vælge..