Clarice Starling | Kapitel 4

“Tillykke! Clarice har leveret en imponerende præstation på jobbet og det har givet hende en forfremmelse til talentspejder, plus en bonus på 1440 kroner!!”

Billede1

Clarice har kæmpet meget for at opretholde et godt forhold til sine kollegaer og chef.. Et lidt for godt forhold til sin chef, men nok om det. Clarice er hvert i fald blevet forfremmet og hun kan nu tage hjem med en ordentlig bonus! Så kan hun da også få købt nogle gode julegaver i år. Hendes arbejdstider er nu blevet fra 17 til 22 hvilket gør at hun ikke længere kan tage til de fester hun ellers bliver inviteret til. Hun må da indrømme at de nye arbejdstider er noget rod, men sådan er det. Hun står først op ved 11 tiden på hverdage nu, så hun kan holde sig vågen på arbejdet.

Billede2
Billede3

Clarice er begyndt at glæde sig til at vinteren er slut. Kyllingerne i hønsehuset fryser om deres små fødder, Hooch er begyndt at tisse indenfor, da han ikke gider gå udenfor i sneen og gøre det og alle hendes planter ligger også i dvale nu, så hun kan ikke hygge sig ude i haven. Sommeren var nu bedst.. Men nu kommer snefnugdag snart, og så er det fest tid! Med gaver og kæmpe jule måltider! Det skulle de lige have overstået først før temperaturen begynder at stige igen.

Billede4
Billede5

Clarice har i dag fået af vide på arbejdet, at hvis hun vil forbedre sin karriere så skal hun tage til EGYPTEN! Hun skal ned og snakke med nogle lokale om musik og tage nogle instrumenter med hjem for bandet. Alt betalt selvfølgelig. Dette tilbud kunne hun umuligt sige nej til, så lige så snart Snefnugdag er færdig, og alle gaverne er blevet udleveret så tager hun afsted. Hun inviterer lige sin mor forbi for at aftale at Hooch kan bo hos hende imens hun er væk. Mor er ikke meget for det, da Hooch kan være lidt besværlig, men hun gør det for sin datters skyld.

Billede6
Billede7
Billede8

Imens Clarice og Hooch venter på gæsterne er der lige lidt tid til at lege tovtrækning. Hooch er blevet rigtig glad for Clarice, og kunne ikke forestille sig en verden uden hende som ejer. Clarice begynder at lave alt maden klar, og har fået handlet de sidste julegaver ind til i aften. Men da hun kom hjem opdagede hun at Hooch havde været på køkkenbordet, og spist af alt den mad hun havde lavet! Hvilket resulterede i at Hooch fik ret dårlig mave desværre. Men han var også selv uden om det! Clarice håbede bare på at hendes gæster ville have noget mad med., ellers måtte de bestille pizza. Det var nok heller ikke verdens undergang.

Billede9
Billede10
Billede11

Endelig blev det tid! Clarice har inviteret sin mor, sine kollegaer og endda Robert til denne gavefest. Alle hyggede sig meget, og Clarice fik et flot Staffeli i gave, det kunne ikke være bedre. Hun fik også snakket med sin chef Len, og fortalt ham at hun ikke ville have noget flirteri, og det tog han helt fint, nu er de bare venner. Hooch blev også meget glad for sin gave, en lækker godbid! ( Og ja, det er savl der hænger ud af Hooch’s mund på billedet.. Han er virkelig en gris! ) Clarice kom i seng klokken 3 om natten den aften, og var klar til næste dag hvor hun skulle til Egypten!

Billede12
Billede13
Billede14

Det havde været en fantastisk dag i går, alle hendes venner samlet og en masse gaver. Hun havde også inviteret Robert, men han kom desværre ikke.. Nå men hun stod op klokken 8 og fik pakket sine sidste ting sammen, tog sit rejse tøj på og sit hår praktisk sat op. Hun forventede ikke at rejsen til Egypten ville blive på noget resort eller noget. Da Taxien holdte og dyttede udenfor sagde hun på gensyn til Hooch, velvidende at hendes mor ville komme og hente ham lige om lidt. Hvorefter hun gik ud af døren, og ud i bilen. Nu var hun parat til lidt eventyr.