Clarice Starling | Kapitel 3

Billede 1

Billede 3

Billede 2

Efter den lange eksamen holder Clarice sin dimissionsfest for sine venner og familie. Hendes mor kom og lykønskede hende. Clarice sagde farvel til de vigtigste personer der, og tog så ellers med sin mor hjem til Sunlit Tides. Dette var med blandede følelser. Skulle hun nogensinde møde sine venner igen? Eller ville de miste kontakten..?

Billede 4

Billede 5

Clarice kom hjem til sit barndomshjem inden hun skulle videre afsted, hun hilste på deres lille kat og gik så ellers op på sit teenage værelse, det var virkelig lang tid siden hun havde været der. Imens hun var deroppe benyttede hun lejligheden til at uploade sit CV og blev så hyret som Band-Manager. Et vigtigt skridt på vej til filmens verden. Oven på den hårde dag lagde Clarice sig til at sove i den velkendte seng. Flytningen til hendes eget hus skulle allerede ske i morgen.. Hun ville savne universitetet, og sit barndomshjem. Men hun glædede sig til en ny start.

Billede 6

Så fik hun skrevet under på kontrakten! Endelig kan hun stå ude foran sit nye hus. Aldrig havde hun boet alene før, så det var noget af en omvæltning at komme ind i det helt stille hus. Heldigvis havde hendes mor givet hende en stor sjat penge, så hun købte en masse nye møbler og gjorde hjemmet til sit eget. Bl.a. med en urtehave i baghaven. Hun syntes selv hun havde fået købt et utroligt dejligt hus, og var allerede klar til at slå rødder her. Hendes nye arbejde glædede hun sig også meget til at komme i gang med. Hendes fremtid så lys ud.
Billede 7

Billede 8

Der gik kun en nat hvor Clarice sov helt alene, den næste dag stod hun tidligt op og tog ned til kennelen nede i byen hvor hun fandt en rigtig sød stor hund. Hooch kaldte hun den. Hooch havde nogle problemer med at bide i sofaer og sådan. Han var egentlig også en gris med maden, men det skulle de hurtigt få trænet. De blev hvertfald hurtigt bedste venner de to, og Clarice spekulerer stadig på hvordan hun har levet uden den skønne hund ved sig. Dog var hun ved at være træt af hvor meget den hund savlede, så om dagen når hun ikke var hjemme og kunne holde øje med den, så boede den i et hunde hus udenfor.

Billede 9

Grundet efteråret der nu kom til øen tog Clarice ind til hospitalet og fik en vaccine mod influenza, hun ville nødig ende med at ligge syg nu hvor hun lige var kommet hjem. Hun tog derefter hjem og pyntede op til uhyggedag, bedre kendt som Halloween. Hun havde planer om at tage Hooch med til festivalen i byen næste dag, for at finde et græskar de kunne sætte ud foran huset. Hun glædede sig allerede til at komme i gang med hyggen.
Billede 10

Clarice blev vækket allerede klokken 9 denne morgen, da der var nogen der stod og bankede på døren. Hvem kom dog så tidligt? Lidt irriteret kom hun ud af sengen, og gik ud og åbnede døren. Det var jo Robert der stod derude! Hvor var Clarice glad for at se ham. Han var kommet langvejs fra bare for at hilse på hende. Clarice inviterede ham indenfor, og sørgede for at han kunne bo der et par dage, så han ikke skulle afsted med det samme igen. De havde masser af ting de kunne snakke om. Det ville blive rart at få genopfrisket hele livet på universitetet igen, selvom det ikke var lang tid siden hun havde været der.

Billede 11

Clarice begyndte at få lidt større følelser for Robert det måtte hun da indrømme. Jo flere ture i parken de gik, og jo flere filmaftener de holdte de to, jo gladere blev hun for ham. De blev endda enige om at han skulle flytte permanent ind i hendes hus, hvilket jo var fantastisk! Så kunne de tilbringe mere tid sammen! Men en dag hun kom hjem fra arbejdet så opdagede hun Robert have besøg af en veninde. Synet af de to sårede hende dybt, da hun jo troede at hende og Robert skulle være sammen. Så hun fortalte ham at han ikke længere kunne bo der, da hun ikke ville kunne klare at se ham sammen med andre. Han blev lidt sur over det hele, men forsvandte så fra hendes liv. Ærgeligt at det skulle ende sådan.

Billede 12

Billede 13

Clarice har nu besluttet sig for at tænke mere på karrieren. Hun sørger for at have et godt venskab til det band hun er manager for nu, samt sin chef, derfor inviterer hun dem alle hjem til hende, hun laver en stor portion mad og de hygger sig alle sammen. Der bliver snakket en hel del om arbejdet, men også om privatlivet, og Clarice kommer tættere ind på livet af dem alle, det skal nok gavne karrieren. Som aftenen skrider frem bliver der hældt mere og mere alkohol indenbords hvilket får Clarice til at kysse chefen! Bare han ikke husker det i morgen, ellers kan hun få problemer på arbejdet..

Billede 14

Billede 15

Julen er på vej! Temperaturen er begyndt at falde, bladene på træerne er nu helt væk og sneen begynder og dale ned over øen der ellers var fyldt med solskin. Clarice glæder sig til at holde sin første jul i sit nye hus, og sørger for at få sat jule lys op på hele huset. Clarice køber også noget nyt tøj, noget der varmer lidt mere end det før, og samtidig smutter hun også forbi frisøren. Luksus! Hun skal vidst også se at finde et juletræ hun kan pynte op og sætte ind i stuen. Måske hun skulle lære og lave noget julemad mens hun nu var i gang med forberedelserne?