Clarice Starling | Kapitel 2

Clarice er begyndt at møde Cid i al hemmelighed. Dette har bl.a. resulteret i, at hun får en del mindre søvn end hun har brug for, hvilket selvfølgelig ikke hjælper på hendes karakter. Hun sørger dog for at sove i alle de små pauser hun har. De sædvanlige fester med rebellerne er der desværre ikke tid til mere, så hun føler at hun ikke længere bliver værdsat i den gruppe. Hun skal kæmpe hårdere for at få respekt, men ender det galt?

Billede 1
Mandag… Clarice ser frem til en lang skoledag hvorefter hun skal mødes med Cid i en af de parker der ligger længst væk fra univeristets området. Måske de vil kunne være i fred der, Clarice kan mærke at Cid er begyndt at tvivle på alt dette hemmeligheds-gøj. Hun må indrømme at hun også selv tænker om det nu er det værd. Men lige så snart hun er hos ham, er de tanker langt væk. Livet er også mere spændene med ham, og den gruppe han følges med.
 Billede 2
Billede 3
Cid ankom aldrig til parken. Clarice havde stået og ventet på ham i 2 timer men han dukkede aldrig op, og derfor endte Clarice med at tage ind til restauranten inde i byen og forkæle sig selv med en god middag ovenpå den lange dag. Først da Clarice kom hjem sagde nogle venner at Cid var blevet set sammen med en pige ude ved tegneserieforretningen tidligere samme dag. Om de var med i samme studiegruppe, eller om han ikke længere nærede følelser for Clarice vidste hun ikke, men hun håbede bare det bedste.
Billede 4
Sikke meget stress der meldte sin ankomst her 3 dage før eksamen, det fik hende til at glemme Cid en smule. Men han opsøgte egentlig heller ikke hende, så måske havde det bare været en flirt? Selvom han stadig bragte nogle helt specielle følelser frem i hende. Men nok om det, hun skal til forelæsning i dag, og derefter ville hun prøve at tage en snak med ham. Det kunne være hun kunne finde ud af, hvordan han havde det med det hele.

Billede 5

Billede 6

I kunsttimen her til formiddag havde professoren taget en lille snak med Clarice, og havde bedt hende om at tage nogle timer for at lære at spille guitar, en færdighed hun åbenbart haltede i. Clarice måtte da bestemt give ham ret, da guitar aldrig havde været noget hun havde tænkt på, men for en bedre karakter ville hun gøre alt. Derfor tog hun hen til en lærer direkte efter timen, så havde hun også længere tid til at øve sig. Det var mørkt da hun endelig var færdig, så da hun kom hen til det cykelstativ hun havde sat sin cykel ved, stod den der ikke længere. Nogen måtte have taget den. Lige da hun troede at hun skulle gå tværs gennem byen alene mødte hun Robert.
Billede 7
Billede 8
Den venlige mand kom hen til hende og spurgte om hun ikke ville have et lift tilbage til kollegiet. Som om han havde læst hendes tanker, derfor sagde hun hurtigt JA! og satte sig ind i den bil han havde, og så var de ellers på vej afsted til kollegiet. Selvom det var en rimelig kort vej, så fik de snakket utroligt meget med hinanden. Hun følte at da hun stod ud af bilen kendte hun ham mere end nogen anden. Alt det stress hun følte med eksamen glemte hun helt, da hun snakkede med ham, han var da sjov den fyr! De sagde farvel og på gensyn til hinanden da de kom til kollegiet, og Clarice sørgede for at give ham sit nummer.

Billede 9

To dage til eksamen… Grundet denne tanke fik Clarice ikke sovet meget den nat, hvilket gjorde at hun var utrolig træt den efterfølgende morgen. Hun kom dog ud af sengen og tog afsted til den sidste forelæsning hun havde. På vej til akademiet mødte hun Cid. Cid mente at hun skulle tage med ham, i stedet for at møde op til timen, og lidt efter gav hun sig også. Hun ville jo også gerne med ham, så kunne hun finde ud af hvad han følte. Derfor tog Clarice med Cid til parken, der blev de til det blev mørkt. Der var ingen andre i nærheden så de kunne være der alene, hvilket de også udnyttede.
Billede 10
Billede 11
Efter den lange dag i går, hvor hun ikke lige frem lærte noget fagligt, havde Clarice travlt nu. EN DAG TIL EKSAMEN!! Og hun følte sig bestemt ikke klar! Denne dag var hun til al den undervisning hun overhovedet kunne komme til, hvorefter hun tog til biblioteket. Hun var selvfølgelig inviteret til en del fester, men hun følte at hun blev nødt til at studere i stedet. Hun havde siddet derinde i et par timer, velvidene at alle festerne var godt i gang, da døren gik op ind til biblioteket. Robert! Hvad lavede han dog her? Robert var kommet for at ønske Clarice held og lykke med eksamen i morgen, han havde endda også nogle blomster til hende! Efter de havde siddet og snakket sammen valgte Clarice at gå hjem i seng, så hun var frisk til i morgen. Bare hende og Robert fik snakket inden hun tog afsted derfra.
Billede 12
Billede 13
Så kom dagen! Clarice stod tidligt op, fik noget youghurt og var så ude af døren med den røde rygsæk over skulderen. Hun var fyldt med forventninger for denne store dag hun gik i møde. Ville hun klare det, eller ville hun fejle? …
Klokken 18:00 var alle eksaminer færdige. Clarice gik ud med et perfekt gennemsnit! Og hun var utrolig stolt af sig selv.
Billede 14
Billede 15
Alle elever gik nu hjem til kollegiet en sidste gang, og holdte en stor fest, hvorefter de skulle hjem næste dag. Robert kom og lykønskede hende. Clarice ønskede ikke at komme herfra, her var de to vigtigste personer i hendes liv for tiden. Cid og Robert. Mon de ville kunne holde kontakten? Og ville Clarice kunne finde ud af hvem hun har de største følelser for? Det var hvertifald på tide at komme hjem..