Clarice Starling | Kapitel 10

Månederne begyndte at gå rimelig hurtigt. Clarices mave blev i hvert fald hurtigt rigtig stor! Det var som om at denne graviditet var meget værre end den anden, hun lavede ikke andet end at sove hele tiden, og så lige spise! Cid havde det også svært for tiden. Det var ham der måtte klare alle de huslige pligter, samt Ozzy og Hannibal, for slet ikke at snakke om hundene! De få samtaler Clarice og Cid havde, var også fyldt med skænderier.
Billede 1

Billede 2

Billede 3

Skænderierne blev dog hurtigt glemt, da Clarice vågnede op en nat og beklagede sig. Hun havde veer! Så afsted til hospitalet imens Clarices mor holdte øje med Ozzy og Hannibal. Det blev TVILLINGER! Igen! Cid havde altid ønsket sig rigtig mange børn, men Clarice var selv enebarn, så hun vidste ikke hvordan det var at vokse op med søskende. Hun havde ikke planlagt at få så mange børn i hvert fald. Men nu havde de 4 dejlige børn, og det var hun jo glad for alligevel. Nu kom Sherlock til verden. Og den yndige lille pige ved navn Pepper kom et par minutter efter. Nu glædede de sig til at komme hjem og få noget søvn alle sammen.

Billede 4

Livet med fire småbørn var ikke lige det letteste, og heller ikke det mest velduftende. Cid var blevet så vant til de huslige pligter, så dem blev han ved med at ordne, selvom det ikke altid var et velduftende arbejde!

Billede 5
Et par dage efter skete der dog noget forfærdeligt! Nogle meget mærkelige grønne væsner gik ude på fortovet, så Clarice skyndte sig ud for at se hvad det var der foregik i det ellers fredelige kvarter. Et mærkeligt lysglimt pegede ned på Clarice hvorefter hun blev suget op i en UFO og forsvandt! Hun kom først hjem dagen efter, hvor hun så var utrolig træt. Sikke en mærkværdig oplevelse!

Billede 6
Cid havde endda også været ude med børnene for at lede efter Clarice midt om natten, hvor de så,var taget til politistationen for at lave en efterlysning. Heldigvis kom hun jo hjem næste morgen, så alle børnene blev meget glade, da de jo havde savnet deres mor!

Billede 7

Nu hvor de havde fået 4 børn, så begyndte der at blive lidt trængt i det ellers store hus. Rummene var fyldt op til randen med børne og hundeting. Legetøj, sutteflasker, bræk… Der var utroligt beskidt overalt, så de besluttede sig for at hyre en stuepige, og imens hun fik gjort rent, så fik Cid lavet et rigtig pigeværelse til lille Pepper. Pepper elskede især sin dør med en græssende hest på, mon hun bliver en lille hestepige når hun bliver ældre? Cid havde allerde snakket om at købe en pony til hende, men Clarice ville gerne vendte til hun blev lidt større.

Billede 8

Billede 9
Kort efter havde de små fødselsdag! Clarice og Cid kunne ikke rigtig klare at holde en stor fest denne gang, så det var bare ungernes mormor og et par enkelte venner der kom og fik noget at spise hos dem. Imens de fik masser af kage og de små fik åbnet gaver. Hvor blev Pepper bare en køn lille pige, og Sherlock er da en rigtig lille charmetrold! Børnene blev hurtigt trætte ovenpå sådan en spændene dag, så det var bare godnat, og langt om længe fik Cid og Clarice noget tid sammen med hinanden, uden børn. Dette blev også udnyttet.

Billede 10
De sørgede dog hele tiden for at have ligeså meget kontakt med de ældre børn som med de små, der var ikke nogen der skulle favoriseres. Det var noget de fokuserede meget på. Her får lille Hannibal noget mælk, de var snart ved at blive store, så sutteflasker var snart et overstået kapitel for dem. Hvor bliver det bare dejligt altså! Ikke flere af dem. Og så kunne børnene også begynde at hjælpe til i hjemmet, det manglede Cid og Clarice bestemt hvis det unge par skulle klare det hele.

Billede 11

Pepper og Sherlock er dog stadig små, så havregrød og sådan var noget de fik meget af. Enten sov de, eller også spiste de. Pepper var faktisk den mest velopdragne af dem alle, hun ville rigtig gerne sidde og spise mad lige så stille, uden at kaste det rundt i hele rummet. Det var derfor dejligt at have ansvaret for hende, imens de andre formåede at smøre hele værelset ind i grød og mælk når de havde spist. Åh Gud, bare tanken om det..
Billede 12

Sherlock var en livlig lille fætter. Han tog hurtigt på og voksede mere end nogle af de andre, legen kom han også meget hurtigt i gang med, og legen hvor han gemte sig for sine forældre var vidst den bedste. Det var hvert i fald den han legede oftest. Den lille slyngel!

Billede 13

Billede 14

Ozzy og Hannibal var nu snart store nok til at komme i skole. Denne gang havde Clarice en del mere overskud, så der blev holdt en kæmpe fest for alle børnene så de kunne komme godt ind i livet med en hel masse gaver! De havde lavet en kæmpe buffet udenfor, og gaverne blev pakket op inde i stuen med hjælp fra mor og far. Sikke en dejlig dag! Ozzy fik en ny blå jakke, han var dog gladere for den PlayStation han fik af Clarice og Cid. Men den blå jakke kom altså på alligvel. ( Ozzy billede 1 – Hannibal billede 2 )
Billede 15

Sammen har Clarice og Cid været igennem mange op og nedture. Universitetet, ung kærlighed og et familieliv. De har været ved at gå fra hinanden adskillige gange, men de har altid kæmpet for deres forhold og de holder sammen den dag i dag. Selv med de 4 børn der nogle gange går dem en smule på nerverne, men nu hvor de skal afsted i skole, de to største hvert i fald, så letter det en smule på det hele. Fremtiden ser lys ud for det søde par, og de har bestemt mange ting endnu der skal opleves.

The End

Os fra Simsleksikon siger tusind tak til Zille, for denne fine historie! Har du lyst til at skrive en historie? Så læs mere her.