Clarice Starling | Kapitel 1

Det er med glæde at vi kan introducere jer for en ny hovedperson her på Simsleksikon. Denne nye historie handler om Clarice Starling fra Sunlit Tides. Historien er skrevet af Zille og vi håber at i vil tage godt imod den!

Kapitel 1

I denne historie skal vi følge Clarice Starling, datter af den berømte Journalist Penny Starling. Clarise er vokset op på den tropiske ø Sunlit Tides, vant til berømmelse og penge. Hendes mor havde aldrig forventet noget af hende, men trods det havde Clarise altid brændt for at blive noget, og ikke bare leve for mors mange penge. Derfor valgte hun at tage på universitetet! For endelig at kunne følge sin drøm om at blive filminstruktør en dag.
Billede 1

Clarice er utroligt stolt over at have klaret optagelsesprøven, og står nu endelig foran skolen. Hun har modtaget sit skema, og hun kan se at hun får en travl mandag, onsdag og fredag.

Billede 2

De fleste af timerne er dog ikke så slemme, i denne skal hun nemlig bare sidde og tegne en tegning, universitetet virker ikke så svært indtil videre!

Billede 3

Men skolen er jo ikke kun arbejde, Clarice bliver hurtigti inviteret til sin første fest her, hvor hun møder nogle rebeller. Den hårde livsstil, urterne, graffitien og de lækre drenge tiltaler hende, og hun begynder at hænge mere og mere ud med denne spændene og lidt forbudte gruppe. Dette var da noget andet end hendes liv derhjemme!

Billede 4
Hun møder også nogle ret spændene drenge i denne gruppe. Blandt andet Cid Severus. Hvor er livet bare fantastisk! Men i morgen kommer fredag, med de mange lektioner. Måske burde hun komme i seng?
Billede 5

Næste dag står den på kunst timer. Hun starter dog dagen med en god skål yoghurt med nogle jordbær på! Det er godt nok god mad man får her! Denne yoghurt havde butleren hjemme hos mor aldrig lavet bedre! Nå, afsted til time.

Billede 6

Clarice havde vidst ikke kigget godt nok på skemaet for i dag, for da hun ankom til klassen gik det op for hende at der var en prøve i dag! Hvordan kunne hun dog glemme det?  Men trods den lidt haltende lektielæsning ( Grundet drengen Cid på billedet længere oppe ) Så kom hun ud med topkarakter, hun var godt nok stolt! Og Mor Penny blev hurtigt ringet op.

Billede 7

Efter de gode resultater tager Clarice sig en velfortjent lur ude foran en af de mange Caféer i byen her, hun drømte om den fantastiske dreng Cid Severus, om hendes mor, hendes elskede kat derhjemme og en Lama?! Universitetet er begyndt at blive en smule hårdt nu, og hvor hun dog glæder sig til at få noget ordentlig søvn.

Billede 8

For at fejre det hele inviterer Clarice alle vennerne til en bålfest! Der skal drikkes af tønde, spises is, og masser’ af pizza. Det bliver ren afslapning efter en hård skoleuge.
Billede 9

Den stakkels Clarice har vidst tilbragt for meget tid med Cid og sin grafitti, for hun dumper i ingenørvidenskab den næste dag. Hendes mor får det hurtigt af vide, trods Clarice ikke havde fortalt hende det? Hvordan det er muligt ved hun ikke, men sket er sket. Hendes mor har forbudt hende at tilbringe tid med drengene, og istedet tilbringe mere tid med lektierne. Hvordan skulle Clarice nogensinde kunne holde sig væk fra hendes elskede? Hun fortæller Cid at de fra nu af skal mødes i smug, da hun er sikker på at hendes mor har folk til at holde øje med hende her på skolen. Den kære Cid vil gøre alt for at kunne være sammen med Clarice, så deres møder må nu foregå i smug.

Vil deres forhold overleve dette? Og vil hun få bedre karakter næste gang?

Læs med i næste kapitel om Clarice Starling…