Carmen Gallo fra Monte Vista | Kapitel 6

Sidst vi forlod Carmen fik hun et vigtigt opkald fra den italienske designer Sissa Ara. Hun gav Carmen et godt tilbud. Sissa spurgte Carmen om ikke hun ville have sin egen butik inde Monte Vistas by midte? Carmen havde drømt om det her i så mange år, men nu havde hun jo lige fået en lille pige mere, så hun synes tiden var knap, men hun ville gerne mødes med hende og snakke mere om det, så de aftaler at mødes lørdag formiddag.

carmen63

Fredag morgen hvor familien sidder og spiser morgenmad sammen, spørger Blue og Lucia om de ikke godt må holde en lille fest for nogen af deres gode veninder fra klassen i aften? Carmen siger ’’ja, så lad gå, men lad det ikke blive for sent’’. Pigerne bliver super glade og flyver over og kysser Carmen på kinden.

carmen64

carmen65

Da de kommer hjem fra skole, er der kun en time til deres veninder kommer, så Blue og Lucia skynder sig at gøre sig klar! Da pigerne kommer får de en lille drinks og de hygge snakker lidt.

carmen66

De har også fået lov at låne Jacobines ismaskine, så den kan de også benytte frit.

carmen67

Blue og Carmen elsker at feste, så de tager lige en lille svingom på dansegulvet der er blevet sat op i haven.

carmen68

Lucia får også overtalt Jacobine til at spille fodbold med hende, det elsker Lucia jo. Hun går til fodbold så Jacobine har ikke en chance imod hende mener Lucia. Og det får hun vist også ret i.

carmen69

Lørdag morgen har Carmen aftalt at mødes kort med Sissa Ara for at tale forretning. Chano har lovet at passe Andrea i mens.

carmen70

Hende og Carmen mødes et sted hvor de regner med at kunne snakke i fred uden papparazzier, men de finder dem alligevel. Carmen og Sissa aftaler at hun kan komme og se butikken inden for en uge, også skal hun starte butikken op om senest 3 uger. Det går Carmen med til, og hun glæder sig til samarbejdet! Så Chano kommer til at passe Andrea og Josefia det næste stykke tid.

carmen71

Blue og Lucia, holdt jo en lille fest i går, men de er slet ikke trætte i dag, det er jo lørdag, og de vil rigtigt gerne i byen. Carmen giver dem kun lov, fordi det er Chano der skal være dørmand på diskoteket i aften, så han kan holde lidt øje med dem, og tage dem med hjem igen. Pigerne tager en taxa efter de har gjort sig klar, de glæder sig rigtigt meget til at fyre den af igen i aften.

carmen72

Da de kommer hen til diskoteket lukker Chano dem ind, han er ikke meget for det, men han vil holde godt øje med dem hele aftenen.

carmen73

De starter med at bestille en drink, det er først gang de er i byen, så de vil tjekke det hele ud i aften. Blue og Lucia, fniser meget, fordi nogle søde fyre fra skolen der går en klasse over dem, kommer ind på diskoteket også.

carmen74

Lucia får overtalt Blue til at prøve boble maskinen, og det hygger de sig super meget med. Der er en masse forskellige smage, Lucia prøver Banan smagen, og Blue Jordbær.

carmen75

carmen76

Bagefter giver de den max gas på danse gulvet. De håber lidt at fyrende fra skolen kommer over og danser med dem, men de er mere interesseret i at sidde oppe i baren, hmm øv!

carmen77

Da Chano tager dem med hjem klokken 23.00 er pigerne så trætte, de ryger direkte i seng. Næste morgen er de stadig lidt trætte, men de vil aldrig glemme den sjove aften de havde i går. Blue går hen og krammer Lucia, og siger ’’selvom du er min lille søster, så er du min bedste veninde’’.

Alle Carmens drømme for livet er gået i opfyldelse, hun har 4 fantastiske piger, og åbner snart hendes egen butik. Chano har taget orlov for at passe Josefia og Andrea, nu hvor Carmen får meget at se til, men han spiller stadig for det lokale fodboldhold. Blue har et ønske om at hjælpe sin mor i hendes butik når den åbner, og måske en dag selv få lov at designe. Lucia er stadig meget ung, men hun drømmer om at blive en atlet ligesom hendes far!

Det var alt fra Carmen fra Monte Vista, jeg håber i alle har nydt historien.

 

Og vi fra Simsleksikon siger tusind tak til Simone for denne fine historie. Vi har især nydt de gode billeder! Har du mod på at skrive en historie til Simsleksikon, så læs mere her.