Carmen Gallo fra Monte Vista | Kapitel 5

Carmen har haft meget travlt siden vi sidst så hende, hun er jo gravid igen, samtidigt med hun har en masse projekter i gang ved siden af.

carmen49

Carmens billeder der blev udstillet i det lokale kunstmuseum var en succes! Alle malerierne blev solgt, og der kom en masse bestillinger til hende også, så hun arbejder på højtryk!

carmen50

Chano træner helt vildt meget for tiden, han har fået en højere stilling i hans sportskarriere, så derfor føler han også at hverdagen er en smule hektisk for tiden. 2 børn, og en tredje på vej. Han er også bekymret for Carmen, om hun nu kan holde til det hele?

carmen51

Der går ikke lang tid før Carmen pludselig mærker at tiden er inde, hun skal på hospitalet i en fart. Hende og Chano kører af sted, Blue bliver hjemme og passer Lucia imens.

carmen52

Blue bliver så glad da hun ser det er en lille pige de har med hjem. Hun ligner fuldstændig Carmen og Lucia. De døber hende Josefia. Hun er et meget stille og nemt barn, og Blue passer hende rigtigt meget, fordi Carmen og Chano har så travlt.

carmen53

Efter nogle rigtigt pressede uger er Carmen færdig med hendes Party design. Hun er rigtigt stolt over resultatet, og hun skal have det ind på hendes internetshop, som det nyeste fra ’’Carmello’’. Kjolerne blev revet væk!

carmen54

carmen55

Blue bruger meget tid med hendes to søskende, hende og Lucia leger konstant vandballon krig mod hinanden, hvilket Carmen ikke er så glad for, da de begge kommer driv våde ind hver gang. Blue har også lært lille Josefia at gå.

carmen56

Der sker noget meget uventet hjemme i den efterhånden store familie. Carmen begynder at føle kvalme og utilpashed, det viser sig at hun IGEN er gravid! Det bliver meget hårdt for dem alle sammen med endnu en lille en i huset, heldigvis bliver Josefia snart ældre, og Lucia er også på vej til at træde et skridt længere imod de voksnes rækker.

carmen57

Josefia er blevet ældre nu, hun havde en rigtigt god fødselsdag, hun ønskede sig en lille hundehvalp, men det synes Carmen var lidt for meget nu hvor de skulle til at have et barn mere, så hun fik et smukt dukkehus, det blev Josefia også rigtigt glad for.

carmen58

carmen59

carmen60

Nu er det Lucias tur til at fylde år, og det var en god fest hun havde sig. Hende og Blue plager Carmen helt vildt om at få lov at holde fest derhjemme for deres venner, men Carmen siger de må vente, for hun kan ikke overskue at der skal være fest i huset lige nu. Lucia er en meget sporty pige, hun er også en vovehals, så Blue vender øjne af hende en gang i mellem når hun hele tiden skal afprøve nye ting og grænser af.

carmen61

Carmen er blevet indlagt på Monte Vistas hospital, der er nemlig problemer med barnet, så hun skal ligge til observation i nogen dage, lægerne siger at det nok skal ordne sig, bare hun bliver på hospitalet så vil alting blive okay.

carmen62

Carmen er hjemme igen efter en uge, Chano har stort set været ude ved hende alle dagene. Hun kommer hjem med endnu en lille pige, hun ligner dog Chano mere denne gang, de døber hende Andrea.

Senere på ugen får Carmen et opkald fra en italiensk designer der hedder Sissa Ara, hun bor i en større by i Italien, hun giver Carmen et tilbud der bliver meget svært at sige nej til!

Hvad mon Sissa Ara tilbyder Camren? Kan Chano og Carmen holde til alt det arbejde med alle de børn? Og kommer der nu en masse fest og ballade nu hvor de har to teenagere i huset?