Carmen Gallo fra Monte Vista | Kapitel 4

Nu har Carmen og Chano, startet deres liv sammen, og det går rigtig godt!

carmen37

Blue og Jacobine skal ud og lave ’’slik eller ballade’’ nu hvor det er hallowen her til aften. Blue er klædt ud som tiger, og Jacobine som super helt. De får rigtigt meget guf ud af det, og Jacobine får lov at sove hos Blue den aften. I morgen har Blue nemlig fødselsdag, og træder et skridt længere op af stigen.

carmen38

Blue er nu blevet teenager, hun havde en fantastisk fødselsdag, og Jacobine var med hele dagen og fejrede hende. Det bedste ved denne dag, var at Blue fik at vide hun skal være storesøster, det glæder hun sig helt vildt til! Carmen og Chano glæder sig også. Chano håber lidt på de får en lille dreng, så nu må vi se hvad det bliver.

carmen39

Det bliver hurtigt opdaget af paparazzierne at Carmen venter sig. Hende og Blue var på vej ned for at købe ind, og straks farer en paparazzi forbi og tager et billede til avisen. Men det generer hende nu ikke, for hun er meget stolt af sin fine mave, så den viser hun gerne frem. Blue er dog lidt træt af at blive forfulgt af dem hele tiden, hun er jo datter af borgmesteren, så derfor får hun en del opmærksomhed. Der går også trælse rygter om Blue lige fortiden, hun læste i avisen forleden at hun skulle være blevet opdaget i at rode efter mad i andre folks skraldespande, fordi hun ikke fik nok mad derhjemme. Det blev hun så sur over at læse, og hendes far Alonso ringede straks til Blue for at høre om det virkelig kunne passe, men selvfølgelig var det ikke rigtigt.

carmen40

Natten til lørdag vågner Carmen med kraftige smerter, og hun kan mærke at det er nu hun skal føde, hende og Chano kører starks af sted til hospitalet, og Carmen føder en smuk lille pige, som de døber Lucia. Hun ligner Carmen fuldstændig til forveksling.

carmen41

Det er Chanos første barn, og han bruger rigtigt meget tid sammen med lille Lucia. Han er en meget stolt far. En aften hvor hele familien er i teateret, får Carmen et ubehageligt opkald der har været brand i deres hus! De skynder sig hjem og ja der er flammer i huset, Brandvæsnet er kommet, men desværre har ilden taget meget hårdt fadt om huset, så der er rigtigt meget ødelagt. Carmen og Chano bliver rigtigt kede af det, hvad skal de nu gøre?

carmen42

Huset kan de ikke rede så det bliver jævnet med jorden. Der er ikke andet for end at flytte til et nyt hjem. De finder et nybygget hus i et nyere villa kvarter, og det forelsker de sig i. Det bliver familiens nye hjem.

carmen43

Carmen er blevet spurgt om hun vil udstille endnu engang i det lokale kunst museer, og det takker hun ja til. Hun skal allerede have 3 malerier klar til om 4 dage. Chano må tage sig af børnene de næste 4 dage, for der får Carmen ikke tid til andet end at male.

carmen44

Carmen når lige i tide at blive færdig med billederne, så i dag skal hun ned og have dem udstillet. Hun er meget spændt på hvad folk siger, og fra i næste uge kan man købe dem, så hun håber at få dem solgt, økonomien er nemlig ikke helt så god for tiden, nu hvor deres gamle hus brændte ned. Hun har besluttet sig for at designe en party kollektion, med flotte elegante kjole, selvom hun har meget at se til for tiden, så vælger hun at gå i gang med det samme, hun har nemlig så mange ideer at hun ikke kan vente.

carmen45

Lucia har i dag haft fødselsdag, og hun havde en rigtigt god dag. Carmen og Chano havde købt en kattekilling til hende i fødselsdags gave, og den blev hurtigt rigtigt gode venner med. Hun har valgt at den skal hedde Kathrina.

carmen46

carmen47

Blue og Lucia har et rigtigt godt venskab, de laver lektier sammen hver dag, og følges til og fra skole. Lucia ser meget op til Blue, og håber hun en dag bliver lige så dygtig i skolen som hende.

carmen48

Carmen har fundet ud af hun igen er gravid. Det kommer nu på et dårligt tidspunkt, men hende og Chano bliver selvfølgelig galde.

Til den nye party kollektion vil Carmen denne gang have fadt i en der kan stå model til hendes design. Hun sætter en annonce i avisen, og næste dag får hun et opkald fra Frederikke Steingold, som er en kendt model i Monte Vista, hun vil rigtigt gerne stå model til Carmens nye kollektion. Carmen og hende mødes for at tale om det, og de svinger super godt, Frederikke får jobbet som model til den nye kollektion.

 

Følg med i næste del af Carmen fra Monte vista.

Hvordan vil Carmens nye kollektion komme til at se ud? Vil Chano få den længe ønskede dreng denne gang? Og hvordan udvikler livet sig for Blue og Lucia?