Carmen Gallo fra Monte Vista | Kapitel 3

Der er sket meget siden vi forlod Carmen sidst. Hun har endelig fået gang i sin karriere. Hun har udgivet sin første bog ’’Sandhedens kys’’ som er en kæmpe succes, hun er nu i gang med bog nummer to ’’Isoldes marint’’. Hun har også udstillet tre af hendes bedste malerier nede i det lokale kunstmuseum. Chano som vi hørte om sidst har hjulpet Carmen med at få hendes design på market, hun har valgt at kalde det ’’Carmello’’ en sammentrækning af hende fornavn og efter navn.

carmen24

Blue er nu begyndt i skole, og det går rigtigt godt for hende, Carmen hjælper hende hver dag efter skole med lektierne.

carmen25

Blue har fået en masse nye venner i skolen, men Jacobine er den der er kommet tættest på hende, så de to er nu bedste veninder.

carmen26

Chano og Carmen har fået et rigtigt tæt forhold til hinanden, de er dybt forelsket, og har nu været kærester i et godt stykke tid. Det fandt paparazzierne lynhurtigt ud af, så det vrimlede med overskrifter i aviserne næste dag. ’’Tidligere borgmesterfrue, har fundet ny ungkarl’’ lød en af overskrifterne. Chano var jo kendt for hans sportsmærke, og han var også personlig træner for de rige.

carmen27

Chano inviterer Carmen på en romantisk date, og Carmen har fået at vide at hun skal klæde sig ekstra fint på. Hun tager en kjole på hun selv har designet, og pludselig da de to turtelduer har været inde og spist en lækker middag, så ligger Chano sig på knæ og frier til Carmen.

carmen28

Carmen siger selvfølgelig ’’ja’’ og hun bliver så lykkelig, hun kan ikke vente til at fortælle det til Blue. Carmen begynder allerede at tænke over hvordan hendes bryllups kjole skal se ud, hun er så spændt.

carmen29

De flytter ind i et super lækkert nyt hus, nu har de nemlig penge til det, efter Carmen har slået igennem med hende romaner, malerier, og design. Chano klarer sig også helt godt, han vil nu starte en karriere som sportsmand, og lægge jobbet som personlig træner lidt på hylden. Han beholder dog stadig hans sportsdesigns.

carmen30

carmen31

I det nye hus har Carmen fået hendes eget designerrum, hvor hun frit kan designe, og opbevare alle hendes færdiglavede smukke kjoler, tasker, og sko.

carmen32

Carmen finder hurtigt hendes bryllups kjole, godt nok er det ikke hendes eget design, men hun faldt pladask for kjolen. Hendes mor har foræret hende den halskæde hun havde på da hende og Carmens far blev gift, og den vil Carmen også have på til hende og Chanos bryllup.

carmen33

carmen34

Carmen og Chano bliver gift en smuk efterårsaften, og de har inviteret alle deres tætte venner. Blue er så glad på hendes mors vegne, og hun er blevet rigtigt glad for Chano, så hun er meget tilfreds.

carmen35

De bliver dog ikke helt fri for paparazzi under brudevalsen, men det går nu nok.

carmen36

De har en fantastisk aften, og Chano har bestilt den smukkeste bryllupskage. Alt i alt har aftenen været lige som Carmen havde forventet, alle var glade, og de fik en masse dejlige bryllupsgaver. Carmen har valgt at tage Chanos efternavn, så hun hedder nu Carmen Ballotelly.

Vil ægteskabet holde mellem Chano og Carmen? Hvordan vil det gå Blue nu hvor hun snart bliver teenager? Og kommer der mon flere påhæng i den lille familie?