Carmen Gallo fra Monte Vista | Kapitel 2

Carmen har haft nogen stressende uger siden vi forlod hende sidst. Alonso har kimet hende ned, både med telefon opkald og breve, men Carmen reagerer ikke på nogen af delene. Hun holder sig meget inde, da hun vil skjule sin graviditet overfor omverden lidt endnu, hun har jo ikke fortalt Alonso noget.

Men pludselig en dag da Carmen skulle ud og tømme postkassen, snuppede en paparazzi hende, og hendes graviditet blev afsløret i bladende næste morgen.

carmen11

Nu har Carmen ikke anden udvej end at fortælle Alonso at det er hans barn hun venter, hvilket han nok selv allerede har regnet ud.

carmen12

Hun skriver et brev til ham, hvor hun fortælle at det er hans barn, og hun gerne vil snakke med ham, men først når fødslen er overstået, hun kræver dog at hun skal hentes i en af hans beskyttede limousiner, så hun kunne blive fri for paparazzi den dag hvor hun skal føde. Det godtager Alonso.

carmen13

Endelig kom dagen hvor Carmen skal føde, og hun har meget svært ved at komme ud af døren, hun ringer til Alonso og beder ham sende den beskyttede vogn så hun kan føde i fred for pressen.

carmen14

Hun bliver kørt af sted, og fødslen går ligesom den skal, hun får en meget fin lille velskabt pige, med store blå øjne, så Carmen vælger at døbe hende ’’Blue’’. Blue og Carmen bliver hurtigt meget tætte og Blue er det bedste der nogensinde er sket for Carmen.

carmen15

Som aftalt kommer Alonso et par dage efter fødslen, og Carmen er meget vred på ham, hun læste jo i avisen at han var gift, og det vil hun gerne have en forklaring på! Alonso fortælle at det er rigtigt han har en kone, men de er halvvejs igennem en skilsmisse, så derfor havde Alonso ikke været hende utro mente han. Carmen er stadig vred, og fortælle Alonso at hun ikke vil ses med ham mere, men at han gerne må komme og besøge hans datter når han vil. Alonso bliver meget ked af at, og tigger Carmen om ikke at forlade ham, men der er ingen vej udenom, han må bare komme videre.

carmen16

carmen17

carmen18

Carmen fortsætter sit liv som nybagt mor, dog ikke helt i fred for pressen, for de vil jo have en masse billeder af lille Blue. Carmen har hende med overalt, lille Blue er hendes et og alt!

carmen19

En dag hvor Carmen vil bage en kage til lille Blue, opdager hun at der ikke er flere æg i køleskabet, så hun tager Blue under armen, og løber hen til naboen for at låne et par æg.

carmen20

Da Carmen bliver inviteret indenfor, ser hun at hendes nabo har besøg af en meget flot mand, hun glemmer helt de æg hun skulle låne, og farer over til ham. Han fortæller at han hedder Chano og er hendes nabos personlige træner, og at han kommer et par gange om ugen for at få ham i form. Carmen og Chano falder i snak, og hun bliver et par timer. Han fortælle at han har sit eget tøjmærke inden for sport, og det interesserer Carmen meget, da hun jo prøver at få sit tøj på market, Chao fortælle at han gerne vil hjælpe hende og at de kan mødes om en uge og tale videre om hendes tøj design.

carmen21

Dagen efter har lille Blue fødselsdag, og Carmen inviterer selvfølgelig Alonso, men han er der kun kort, fordi han har et vigtigt møde, så han når ikke engang at se Blue puste lysende ud.

carmen22

Blue er nu blevet lidt ældre, og hun ligner sin far på en prik. Carmen har selv syet og designet hendes tøj, hun syer alt hvad Blue har på.

carmen23

Carmen har fået råd til et lille værelse til Blue, eller det er nu mest fordi Alonso hjælper hende lidt økonomisk, indtil hun får gang i hendes design, malerier og bøger.

 

Følg med i næste del af Carmen fra Monte Vista

Vil der mon blive noget mellem Carmen og Chano? Får Carmen nogensinde sit tøj på market? Og hvad med Blue, hvordan vil det gå hende nu hvor hun skal starte i skole?