Carmen Gallo fra Monte Vista | Kapitel 1

Det er med stor glæde at vi kan præsentere denne historie om Carmen, som Simone har skrevet. Vi håber at i kan lide den lige så meget som os, og at i vil se frem til at læse om Carmen de næste par uger.

Carmen Gallo fra Monte Vista | Kapitel 1

Carmen er lige flyttet til Monte vista, da hendes forældre gik bort af alderdom. Hun er enebarn, og derfor var hun den eneste arving. Da forældrene ikke havde mange penge at gøre med, arvede Carmen deres ferie bolig i den italienske by Monte vista. Carmen kender ikke nogen i byen, så hun starter en helt ny tilværelse.

Carmen har ikke noget fast arbejde, hun er nemlig meget kreativ så hun maler, skriver bøger, og designer tøj. Hun har endnu ikke haft succes med at sælge nogen af delene, men håber at Monte Vista kan åbne op for nye muligheder, og måske kan hun møde nogle mennesker der kan hjælpe hende med at få sine bøger, malerier og ikke mindst hendes design ud på markedet.

carmen1

Hun havde sparet ganske lidt op, så hun havde en lille sum penge hun kunne gøre ferieboligen lidt i stand med. Pladsen er lille, men hun synes det er okay nu hvor hun var alene.

carmen2

Her ser man hendes nyindrettede hjem nedenunder.

carmen3

Og her ser man hendes soveværelse ovenpå.

carmen4

Der går ikke længe før Carmen lærer nogle nye simmere at kende, men der er dog en af dem der gør særligt indtryk på hende, nemlig Alonso, som også er italiensk. De begynder så småt at flirte lidt, og Carmen modtager små kærligheds digte og gaver med posten.

carmen5

Carmen er jo ny i Monte Vista, så hun springer i med begge ben, og beslutter sig efter lidt tænke tid, for at skrive et brev til Alonso. Hun skriver ’’Hej Alonso. Tak for alle dine søde breve og gaver, jeg vil gerne begynde at ses mere med dig, og måske tage på en date, mange knus fra Carmen.

carmen6

Næste dag ringer Alonso og invitere hende på date i det lokale kunstmuseum. Daten går rigtigt godt, og Carmen føler sig meget tiltrukket af Alonso, men hun opdager at folk går og tager billeder af dem, og peger på dem, og det synes hun er lidt mærkeligt, men hun tænker ikke videre over det den aften. Alonso fortæller at han er ved at blive rigtigt glad for Carmen, og de kysser for første gang lige foran det smukke springvand i museet.

Der er nu gået en uge siden Carmen og Alonsos fantastiske date, og hun har endnu ikke hørt fra ham. Carmen undrer sig lidt, men hun begynder at koncentrere sig mere om hendes design. Efter 2 uger uden lyd fra Alonso, er Carmen færdig med 3 outfits, som hun er rigtigt stolt af. Nu vil hun finde nogen der kan hjælpe hende med at se om tøjet er godt nok til at komme i butikkerne, eller blive solgt på nettet. Carmen har valgt at hun selv vil stå model til tøjet her i starten, hun har nemlig ikke penge til at hyre nogen model endnu.

carmen8

Endelig hører hun fra Alonso, han kommer helt uventet og banker på døren, og Carmen bliver så glad at hun springer lige i armene på ham. Alonso undskylder han ikke har haft ringet, og siger at han har haft rigtigt travlt på arbejdet. Carmen undrer sig lidt over at hun aldrig må hører om hans arbejde, hver gang hun spørger indtil det, så taler han uden om.

De hygger sig hele dagen hjemme ved Carmen, og Alonso overnattede for første gang.

carmen9

Carmen begynder at få kvalme hele tiden, og hun bliver nød til at holde sig i nærheden af et toilet. Hvad mon skyldes denne kvalme? Carmen besluttede sig for at tage til lægen efter en måned, med konstant kvalme. Lægen undersøger hende grundigt, og giver hende en glædelig nyhed, hun er gravid. Carmen ved ikke helt hvordan hun skal reagere, hende og Alonso har jo ikke kendt hinanden mere end et par måneder, men alligevel bliver Carmen glad, fordi hun har det jo godt med Alonso, og hun har længe drømt om at blive mor.

carmen10

Carmen har endnu ikke fortalt noget til Alonso, hun er lidt nervøs for hans reaktion.

En morgen læser Carmen dages avis, og pludselig ser hun at der er et billede af hende og Alonso. Hun bliver meget overraket, og kan næsten ikke få luft af spænding. Overskriften på artiklen er ’’Monte Vistas borgmester, er konen utro’’ Da Carmen får læst det hele, opdager hun at Alonso er byens borgmester, og tilsyneladende er gift.

 

Hvad skal der ske med Carmen og Alonso? Vil pressen nu begynde at forfølge hende? Og vælger hun at fortælle Alonso om hendes graviditet, eller vil det forblive en hemmelighed?