Buster Round | Kapitel 7

Buster7_1

Sidste gang blev Polly meget sur på Buster og Buster mistede håbet. Nu er der snart gået en uge siden det skete. Buster har arbejdet virkelig hårdt for at vinde hende tilbage. Han har sendt søde beskeder og blomster hver dag og en gang i mellem har han sendt et kærestebrev.

Buster7_2

Kærlighedsdag nærmer sig og Buster har tænkt sig at invitere Polly med til festivalen. Hun vil heldigvis gerne med, og de bliver langsomt gode venner igen. Men da de mødes på festivalen, kan Buster se at der er noget helt galt med Polly. Hun er blevet vampyr! Buster ved at det er hans skyld og han kan ikke holde det ud.

Buster7_3

Han giver hende nogle blomster og siger at han bliver nødt til at gå, han har noget arbejde. Polly bliver efterladt alene og hun forstår ingenting. Det var jo Buster der havde inviteret hende ud.

Buster7_4

Da Buster kommer hjem står der en meget vred udlejer. Den gang Buster lavede om i garagen, havde han overhovedet ikke tænkt på udlejeren. Udlejeren råber af Buster og smider ham ud. Buster ved først ikke hvad han skal gøre, men så kommer han i tanker om at han har sparet nogle penge op. Ikke mange, men nogle. Han kigger i avisen og finder en lille lejlighed.

Buster7_5

Den er lille og ikke hans stil, men det er ikke en garage og det er Buster glad for. Da han er faldet på plads inviterer han Polly. Hun er meget imponeret over lejligheden. Pludselig falder Buster på knæ.

”Vil du gifte dig med mig?”, udbryder han.

”JA JA JA!” råber hun glad. Buster forstår det ikke for han har jo gjort så mange forfærdelige ting.

Buster7_6

Om aftenen holder Buster polterabend. Han har inviteret sine bedste venner, og det bliver en alle tiders fest. Den startede klokken 17.00 og blev ved helt til klokken 05.00 om morgenen. Da gæsterne var gået hjem var Buster så træt at han ikke orkede andet end at sove sove sove.

Buster7_7

Buster7_8

Om søndagen blev Buster inviteret til en fest hos sin ven Tom. Tom bor i et kæmpe hus, og der er en altan der er meget romantisk. Så Buster tænkte at det ville være det perfekte sted at holde et privat stille bryllup. Han inviterer Polly med til festen, og da de er de eneste gæster der er tilbage går de ud på altanen. De udveksler ringe, endelig er de mand og kone. Buster er så lykkelig han troede aldrig det ville ske.

Det var det sidste afsnit i historien om Buster Round. Mange tak fordi, i læste med.

 

Vi vil gerne takke Nanna for den søde lille historie om Buster og Polly. Vi har i hvert fald nydt at læse med :-)

Husk at du altid kan læse flere historier ovre på Simshistorier.dk, hvis du ikke kan få nok.