Buster Round | Kapitel 6

Buster6_1

Sidste gang kom Buster til at bide Polly. Det var han meget ked af. Han har sendt blomster til hende og sendt søde beskeder. Forårsfestivalen er kommet til byen og han ringer til hende i dag, han vil invitere hende med til forårsfestivalen. Den er hun med på og de aftaler at mødes derhenne.

Buster kommer først og han finder et smukt æg som han vil give til Polly. Han når lige at gemme det væk før Polly kommer. Buster siger undskyld igen og igen, og Polly tilgiver ham.

Buster6_2

De går hen og tager kærlighedstesten. Den erklærer, at de har fundet ægte kærlighed. Hold fast i hinanden, siger den også.

Buster6_3

Det var de glade for at høre. Polly kigger på sit ur, og siger at tiden var gået så hurtigt og hun skulle på arbejde. Hun sagde også at Buster skulle ringe når han fik tid. Han fik ikke tid til at give hende ægget.

På vej til arbejde fik Buster en besked fra sin gode ven Tom, han holdt fest og Buster var inviteret. I beskeden stod der også at han gerne måtte tage en gæst med.

Buster6_4

Tom bor i et stort og flot hus, på den rigtige side af broen. Buster tager en drink og nyder udsigten. Han havde inviteret Polly, men hun var ikke kommet endnu. Så ringer Busters telefon, det er Polly. Hun kan ikke komme ind, fordi porten er låst. Buster kan ikke bare låse op, så han går ud til hende.

Buster6_5

Polly er glad for at se ham, men hun når ikke at sige mere.

Buster kan ikke kontrollere sig selv og hans tænder nærmer sig faretruende Pollys hals.

Buster6_6

Han bider hende, og denne gang kan hun ikke nå at få skubbet sig væk. Hun bliver helt slap. Det er som om han suger alt energi ud af hende.

Buster6_7

Polly bliver meget meget sur da hun er kommet sig over chokket. Hun tager hjem, og det samme gør Buster.

Da buster kommer hjem ringer han til Polly, men hun tager ikke telefonen.

Buster6_8

Han kigger på det billede de tog på forårsfestivalen, og det æg han ville have givet til hende. Sikke en dag det har været, tænker han. Jeg har ødelagt vores forhold for evigt. Buster kan ikke holde ud at være i garagen, så han tager sig en svømmetur, i håb om at det kan få ham til at falde lidt til ro.

Buster6_9

Da han kommer hjem igen er han stadigvæk ikke faldet til ro, så han tager guitaren.

Buster6_10

Hvad mon der vil ske i det næste og sidste afsnit?