Buster Round | Kapitel 4

Buster4_1

Efter det opkald Buster fik i sidste afsnit, er han blevet meget nervøs. Han har låst begge sine døre, meldt sig syg på arbejdet, og han kan ikke lide at være alene. Derfor ringer han tit til Polly og inviterer hende over. Han fortæller hende hvorfor han inviterer hende så tit. Hun synes bare det er hyggeligt og de bliver lige så stille mere kærlige over for hinanden. Nogle gange bliver Polly der endda om natten.

Buster4_2

Buster bliver også mere tryg da der ikke er sket noget i de sidste tre-fire dage. Han begynder at spille guitar igen med stor glæde.

Buster4_3

Han bliver enig med sig selv om at det er på tide at Polly må have at vide hvad han føler for hende og det viser sig at hun føler det samme for ham. Han fortæller hende også at han er ked af at han ikke kan tilbyde hende noget mere end en garage og en guitar. Hun krammer ham og siger at hun elsker ham som han er.

Buster4_4

Polly kører sin vej, hun siger at hun kommer tilbage om ca. en halv time. Buster forstår ikke noget. Hvad skal hun mon? Han står forvirret og griber så guitaren, som han altid gør når der er noget han ikke forstår. Pludselig kan Buster føle en varme. Det føles som om der er ild i hans blod, det brænder i hans årer. Han går i panik og skynder sig ud i badekaret, han tænder for det kolde vand og lade sig køle ned, men det hjælper ikke. Nu er han kold som is uden på og varm som ild inden i.

Buster4_5

Han har det som om der flakser flagermus rundt om ham. Buster føler det som om hans øjne er lige ved at poppe ud.

Buster4_6

Pludselig er alt ubehaget væk. Han kigger sig i spejlet, og opdager at hans hud har ændret farve og hans øjne næsten lyser. Han trænger til noget, men han ved ikke hvad det er. Det er… det er som en tørst. Buster er blevet vampyr! Han er fast besluttet på at fortælle det til Polly. Hvad mon hun siger til det?

Buster4_7

Buster4_8

Da Polly kommer ind i huset kan hun straks se at der er noget galt med Buster.

Buster ved ikke hvad han skal sige så han prøver at hypnotisere Polly, dog uden at det lykkes. Han bliver helt skeløjet.

Buster4_9

Buster ser ingen anden udvej end at sige det som det er. Så det gør han. Polly trøster ham, men hun skal på arbejde og bliver nødt til at gå.