Buster Round | Kapitel 3

Buster3_1

Sidste kapitel endte med at Polly kom og hun var rasende. Hun beder Elvira om at forsvinde med det samme. Buster er meget taknemmelig og fortæller Polly om hvad der skete. Polly ved ikke hvad hun skal sige, så hun tager sin guitar og foreslår at de jammede lidt.

Buster3_2

Klokken nærmer sig 13.00 og Buster skal på arbejde, han arbejder på teatret, som band manager. Nede ved teatret står der tre vampyrer, de ser truende ud og Buster føler sig jaget. Han skynder sig ind til bandet, og håber at vampyrerne vil være væk når han skal hjem.

Buster har fået to pletter der hvor han blev bidt. De klør, men det er nemt nok at modstå at klø i dem, når han koncentrerer sig om noget andet.

Da han skal hjem er vampyrerne heldigvis væk. Han er bange for at de er lige rundt om hjørnet så han skynder sig hen i sin bil og kører hjem.

Buster3_3

Buster har det dårligt da han kommer hjem fra arbejde, han har kvalme og hovedpine, så han går direkte i seng.

Buster3_4

Han falder i søvn meget hurtigt, men pludselig bliver han vækket af telefonen. Han vil sove videre for han orker ikke at snakke med nogen, på denne tid af natten. Men telefonen bliver ved med at kime, og det er umuligt for Buster at sove, så han står op. Han fryser og der er ikke nogen radiator i den garage han bor i. Buster går hen og tager telefonen.

”Hallo?” siger han.

Der er ikke andet end et åndedræt i den anden ende. Han siger hallo igen, og der bliver spurgt: ”Hvordan ser dine tænder ud?”. buster er meget forvirret, hvorfor skulle personen mon vide det. Men Buster fortæller alligevel at de er hvide og mandelformede. Han spørger også hvem han taler med, men der bliver lagt på.