Buster Round | Kapitel 2

Buster2_1

Buster2_2

Buster er lige vågnet, han lugter temmelig kraftigt og skynder sig i bad. Da han sidder i badet kommer Elvira ind ad døren. Han får et kæmpe chok og glider i badekarret og ender med hovedet under vandet.

Buster2_3

Elvira griner højt og går derefter ud af badeværelset. Da buster er færdig i badet tager han tøj på og går ud. Han er efterhånden blevet meget sulten. Han havde jo heller ikke fået morgenmad endnu. Han kunne ikke forstå hvor Elvira var blevet af. Buster synes det var mærkeligt at hun bare var kommet og gået igen.

Buster2_4

Da Buster er på vej ud i køkkenet, for at finde noget morgenmad, lister Elvira sig lydløst ind på ham og giver ham endnu et chok.

Buster2_5

Elvira peger på ham. Hun opfører sig nærmest som et sultent rovdyr. Og hun har udset sig sit offer. Nemlig Buster.

Buster2_6

Buster2_7

Hun blotter sine spidse, blege tænder. Buster slår hænderne sammen og beder hende om at lade ham være, men uden nogen reaktion fra Elvira.

Buster2_8

Elvira bider ham i halsen, og en smerte der ikke kan beskrives opstår. Buster kniber øjnene sammen og der kommer en lille lyd ud gennem hans læber. Tænk at hun kunne skifte humør så pludseligt. Det var hendes vampyrinstinkter der tog over.

Buster2_9
Hun trækker sig tilbage og slikker sig om munden. ”Mmmmh”, siger hun tydeligt tilfreds ”Det var godt.”

Buster2_10
I det samme kommer Polly ind ad døren. Hun ser ikke glad ud. Hun kunne se på Buster at Elvira havde gjort ham fortræd, og dem der gjorde Buster fortræd, hadede Polly automatisk.