Buster Round | Kapitel 1

Det er nu blevet tid til at starte endnu en historie op her på Sims Leksikon. De næste uger kan i følge historien om Buster Round, som er skrevet af Nanna, som er en trofast læser. Husk at i kan læse endnu flere gode historier på Simshistorier.dk.

Kapitel 1

Det her er Buster Round. Buster drømmer om, at kunne spille på alle instrumenter. Det er en lidt uoverkommelig drøm, for han har knap nok råd til at betale sin husleje. Det eneste instrument han ejer er en guitar. Han bor i et lejlighedskompleks’ garage, fordi han ikke har råd til en lejlighed.

 

Buster1_2

Hans bedste veninde hedder Polly Maloney. Han nærer nogle romantiske følelser for hende, men han er bange for, at det vil gå ud over deres gode forhold, hvis han fortæller hende om dem. Når han besøger Polly, jammer de tit sammen, det kan de godt lide, og det begynder at lyde godt. De overvejer faktisk at starte et band. Buster drømmer om at blive rig, så han kan tilbyde Polly et liv i sus og dus, og først da kan han snakke romantik med hende.

Buster1_3

Buster er ikke en specielt god kok, men han kaster sig ud i at lave en hotdog. Det er det eneste han kan finde på at lave i sit lille køkken, der er intet komfur.

Buster1_4
Det gik nogenlunde og han er da også tilfreds med resultatet. Det gik meget bedre end den sidste hotdog han lavede, da den blev helt brændt.

Buster1_5

Da han har spist, bliver der ringet på døren. Han åbner op og ser, at det er Elvira Slayer. Hun er vampyr, og ikke en man siger afviser, så han lukker hende ind, selvom han faktisk var på vej i seng.

Buster1_6

Han undrer sig over hvad hun mon vil og spørger hende. Hun siger at hun bare lige kom forbi og fik lyst til at sige hej. De har ikke talt længe sammen før Elvira kigger Buster dybt i øjnene, på en helt speciel måde. Buster bliver helt døsig.

Buster1_7
Elvira siger, at han ser meget træt ud, og hun tilbyder at give ham massage, Buster takker ja. Efter massagen strækker han sig. Ahhh tænker han, det var lige hvad jeg havde brug for. Så siger Elvira, at det er tid til at smutte, og så løber hun ud gennem døren. Mærkeligt, tænker Buster undrende, og går derefter i seng…