Brugerlavet indhold i Sims 4

brugerlavet indhold sims 4

(Download her)

I er mange der har brugt vores guide til brugerlavet indhold til Sims 3 og i er også mange som har efterspurgt en tilsvarende guide til Sims 4. Så det får i da selvfølgelig :-)

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_alert type=”notice” accent_color=”” background_color=”” border_size=”1px” icon=”” box_shadow=”yes” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]Vi kan ikke hjælpe jer med fejl og problemer der opstår som følge af brugerlavet indhold. Det er derfor på eget ansvar, hvis I installerer brugerlavet indhold.[/fusion_alert]

For at få en generel forståelse af brugerlavet indhold og zip filer vil vi gerne henvise til indlægget om brugerlavet indhold i Sims 3, da dette ikke har ændret sig.

Det meste brugerlavet indhold til Sims 4 vil være i package filer, med undtagelse af simmere og grunde. Derfor afhænger installationsmetoden af filtypen.

 

Package filer

Alt brugerlavet indhold til Sims 4 som er package filer skal placeres i Sims 4 Mods folderen. Denne folder finder du normalt på denne sti (se også det øverste billede):

Dokumenter/Electronic Arts/The Sims 4/Mods

Typisk vil brugerlavet indhold være pakket ind som en zip fil, hvilket betyder at den skal pakkes ud før du kan bruge den. Læs vores vejledning til zip programmer her. Når du har pakket filen ud placerer du package filen i Mods folderen.

Mods_folder_Sims4_2

I Mods mappen ligger der en fil der hedder resource.cfg og den gør det muligt overhovedet at installere brugerlavet indhold. Denne fil skal forblive i Mods mappen til enhver tid. Hvis du kommer til at slette den eller mister den vil spillet automatisk genoprette den næste gang du starter spillet op.

Tip

Et lille tip til dig der har meget brugerlavet indhold er at lave undermapper i Mods folderen. På den måde kan du holde lidt mere styr på hvad det er du har downloadet.

Mods_folder_Sims4_3

 

Downloadede simmere og grunde

Downloadede simmere og grunde indeholder hver flere filer. Når du har pakket dem ud med et zip program skal alle de downloade filer for hver kreation placeres i den folder der hedder Sims 4 Tray. Stien til denne mappe er:

Dokumenter/Electronic Arts/The Sims 4/Tray

Tray_folder_Sims4

Indholdet i Tray mappen vil se sådan her ud:

Tray_folder_Sims4_2

Når du har placeret filerne her skulle du kunne finde simmeren eller grundene i dit personlige galleri i spillet.

 

Fjern brugerlavet indhold i Sims 4

For at fjerne brugerlavet indhold, så skal du slette filen direkte fra Mods folderen eller fra Tray folderen. Vær opmærksom på at Simmere og grunde består af flere filer, her kan du med fordel benytte undermapper så du kan holde styr på hvad du har downloadet og hvad der hører sammen.

 

Brugerlavet indhold i galleriet

Når du har installeret brugerlavet indhold kommer følgende besked op når du starter spillet. Den kan du slå fra under spilindstillinger, hvis du ikke gider at se den hver gang.

mods_liste

De simmere og grunde du har downloadet vil du kunne finde i galleriet under “Mit bibliotek”. Jeg har downloadet en grund og den finder jeg under “Andre”. Her kan du altså få et hurtigt overblik over de ting du har downloadet (grunde og simmere). Tøjet vil du kun se inde i “Lav en simmer”. Du skal være inde i et spil før du kan placere grunden.

 mods_gallery
Vi håber at denne guide har hjulpet dig videre. Husk altid at være forsigtig når du eksperimenterer med brugerlavet indhold, det kan medføre alvorlige fejl i dit spil.

 

Del endelig gerne jeres gode råd og links til sider med brugerlavet indhold i kommentarfeltet.

 

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]