sims 3 aftenunderholdning bridgeport

Bridgeport nabolag

For første gang i Sims historien, introducerede EA med udvidelsespakken Sims 3 Aftenunderholdning, eller på Engelsk Sims 3 Late Night, det nye nabolag og storby “Bridgeport“. Den erfarne Sims spiller vil vide, at de forskellige verdener (næsten) altid minder mest om et lille nabolag eller landlige omgivelser – medmindre man downloader nogle af de brugerlavede verdener. Men med Bridgeport får man det komplet modsatte, nemlig storbylivet med metroer, diskoteker, filmstjerner, musikere og VIP fornemmelse.

 

Bridgeport

Bridgeport er et nabolag fyldt med højhuse og penthouse lejligheder, swimming pools og metrostationer. Den er lavet af flere øer som er forbundet via broer som dine simmerne kan køre såvel som gå over. Bridgeort er delt ind i to hovedområder; det urbane centrum og det mere afslappede liv udenfor byen med store og eksklusive huse, hvor de kendte og velhavende simmere bor. Generelt er simmerne der bor i Bridgeport mere velhavende end f.eks. dem i Sunset Valley og Riverview, så der er rig mulighed for at besøge nogle af de eksisterende familier og få lidt smag af eksklusivitet.

Er du vild med at bygge nye grunde er Bridgeport ikke velegnet til dig. Dette nabolag er designet til lejlighedslivet fremfor villaer med haver, og parkering er også begrænset rundt om i byen. I stedet får dine simmere mulighed for nemt at komme omkring med metrostationer som er placeret rundt omkring i byen.

I Bridgeport er simmerne vilde med at gå ud om aftenen hvor du kan finde dem i barer, lounges eller natklubber hvor de danser og drikker drinks natten lang. De kan nu woohoo’e i elevatorer og jacuzzier – endnu et festligt indslag til bylivet!

 

bridgeport i sims 3 aftenunderholdning

bridgeport i sims 3 aftenunderholdning

Når din simmer flytter til Bridgeport vil der være rig mulighed for at blive en del af det vilde VIP crew og dermed få adgang til alle de fedeste steder i byen. Du kan hænge ud med lokale kendisser og venner, men vær opmærksom på at det altså ikke er alle steder du kan komme ind hvis du ikke er kendt nok! Sørg derfor for, at din simmer har de helt rigtige forbindelser i form af kendte simmere, så vil det være væsentlig nemmere at komme ind på de klubber du gerne vil.

I Sims 3 Aftenunderholdning kan din simmer opnå berømmelse (og modtage gaver af selvsamme grund) og rigdom, blive medlem af et band, blive professionel saftblander, eller hvad med filminstruktør eller bare en lokal berømthed? Mulighederne er mange! Du vil møde arrogante dørmænd, de blodsugende vampyrer, eksklusive biler og luksus lejligheder.. Åha, Bridgeport er ALT til dig der kan lide det fede liv.

 

> Læs også : Sådan bliver du vampyr

 

bridgeport6

aftenunderholdningsims33

 

Fakta om Bridgeport

 • Der er fra start 14 hjemløse simmere og 16 hjemløse vampyrer
 • Byen er eftersigende inspireret af Los Angeles og San Fransisco
 • Der er ca. 19 nye almindelige familier og 2 vampyr familier
 • Der er 15 kendisser
 • Byen har 7 single vampyrer
 • Byen er fyldt med duer der går rundt i gaderne

 

bridgeport sims 3 aftenunderholdning

aftenunderholdningsims32

Nye grunde i Sims 3 Aftenunderholdning

Barer

 • Waylon’s Haunt
 • Eugi’s
 • Bridgeport Sports Zone (Den ‘fine’ sports bar placeret tæt på stadion)

 

Klubber

 • The Grind (Diskotek placeret nær vandet der minder om en forladt garage)
 • Aquarius (Placeret på toppen af en skyskraber med udendørs jacuzzi)
 • The Brightmore (Undergrunds diskotek nær byens centrum – byens mest eksklusive danseklub)

Lounges

 • Banzai Lounge (Ekslusiv klub med VIP rum)
 • The Plasma 501 (Eksklusiv klub for vampyrer og rig mulighed for at blive vampyr)
 • The Prosper Room (Eksklusiv klub hvor din simmers band kan komme og spille)

 

bridgeport3

bridgeport-metro

 

Bridgeport og Sims 3 Aftenunderholdning er perfekt til dig der…

 • Elsker ideen om byliv
 • Drømmer om at gøre dine simmere til kendisser der flokkes af paparazzier og modtager gaver for at være kendte
 • Der er vild med fest og sociale arrangementer

 

Bliver du træt af at have berømte simmere i Sims 3 Aftenunderholdning? Det er der også en løsning på. Læs mere om hvordan du selv kan styre din simmers berømmelse. På samme måde kan du også styre hvorvidt du vil have vampyrer eller ej med demografisk kontrol.

 

 

 

sims 3 aftenunderholdning Spar 55% på “Aftenunderholdning”

Lige nu kan du hos CDON.com købe Sims 3 Aftenunderholdning for kun 79kr, og dermed spare hele 55%.

 > Køb Sims 3 Aftenunderholdning her