Bliv livredder i Sims 3 Paradisøen

Drømmer din Simmer om at leve livet som strandløve og være en vigtig del af det lokale samfund? Så kan det være jobbet som livredder er lige noget for dig! Med Sims 3 Paradisøen og den nye verden Isla Paradiso er der hårdt brug for dygtige Simmere der kan passe på alle de besøgende på strandene, og sørge for at stå standby i tilfælde af uheldet skulle være ude.

{Billeder lånt fra Pinguintech.nl}

 

Livredder som en ny profession

At arbejde som livredder i Sims 3 Paradisøen kommer til at fungere som de forskellige professioner der kom med Sims 3 Drømmejob; brandmand, stylist osv. Det betyder, at du selv kan kigge efter muligheder på kortet. Det vil være på en strand hvor du som livredder kan holde øje med de andre Simmere, sørge for de har det godt, og redde dem fra druknedøden i værste fald! Din simmer kan sidde og holde øje med stranden fra sin udkigspost eller gå/løbe langs vandkanten i bedste Baywatch stil.

 

Når uheldet er ude

Når der er en Simmer der har brug for livredderens hjælp vil et stort blinkende kors hænge over deres hoveder, som et tegn på at de er i fare. Generelt er jobbet meget stille og roligt og tillader at din simmer laver noget andet imens, men pas på med ikke at ligge og slikke sol hvis der lige pludselig er fare på færde.

Jobbet som livredder er så attraktivt, at nogle Simmere rent faktisk kan finde på at lege de er i nød, bare for at få opmærksomhed fra livredderen. Uha, det er muligvis det perfekte job til en rigtig scorekarl! Nogle Simmere der bliver reddet af livredderen kan også blive så taknemmelige, at de med det samme kaster alt deres kærlighed efter ham/hende.

livredder karriere i sims 3 paradisøen livredder karriere i sims 3 paradisøen livredder karriere i sims 3 paradisøen

 

køb sims 3 paradisøen

 

 Bestil dit Sims 3 Paradisøen i dag!

Ved du at du skal have Sims 3 Paradisøen? Så kan du forudbestille det hos Origin både som fysisk CD og som download.

 > Forudbestil Sims 3 Paradisøen hos Origin