sixam

Besøg Sixam, den nye hemmelige grund!

Med udvidelsespakken Sims 4 Arbejdstid kom der en ny hemmelig verden, nemlig Sixam. Sixam er hjemstavn for en masse rumvæsener som din simmer kan møde, hvis han/hun formår at rejse dertil. Derudover kan du også finde nye krystaller, metaller og planter – sidstnævnte kan du tage med hjem og dyrke i din simmers have.

sixam-rumvaesener

I Sixam vil du som nævnt kunne finde rumvæsener, og med en lille smule snyd kan du hurtigt tilføje et rumvæsen til din egen husholdning. Når du ankommer til Sixam kan du aktivere snydekodefeltet (CTRL + Shift + C) og skrive testingcheats true, for herefter at højreklikke på et rumvæsen og vælge “tilføj til familie”. Så let kan det gøres – men du kan nu altså også relativt let finde rumvæsener i nabolaget, uden at skulle rejse til Sixam.

sixam-skjult-verden-sims-4 vild-kuglestilk-sims-4  vild-tentakeltrae

 

Hvordan kommer man til Sixam?

Der er to måder hvorpå din simmer kan komme til Sixam: ved hjælp af raketvidenskab eller forsker-karrieren.

 

Forsker-karrieren

I forsker-karrieren kan du, efter at have nået niveau 10, opgradere ormehulsgeneratoren til at kunne rejse til Sixam. Det betyder at du først og fremmest skal bygge den, og det gør du på maskineriet som du kan se på billedet herunder. Først når din simmer når niveau 6, har fået et videnskabeligt gennembrud og har 2 krystaller, metaller og elementer kan din simmer påbegynde konstruktionen (Simmeren kan spørge kolleger om de vil give krystaller og metaller).

ormehuls-generator-sims-4

ormehulsgenerator

Raketvidenskab

En anden metode til at komme til Sixam er ved at have en simmer i astronaut-karrieren, som opnår niveau 10 i raketvidenskab. Når din simmer har bygget en raket kan du installere en ormehulsgenerator for 1000 simoleoner, og herefter kan du rejse direkte til Sixam.

sims4raket

Vil du se hvilke andre hemmelige verdener der er i Sims 4? Så kig med her!