Aurora Skies

sims 3 aurora skies

Er du vild med naturens skønhed, og er dine simmere natur entusiaster der elsker at være udendørs? Ja så burde du måske overveje at flytte dem ned til den verden der hedder Aurora Skies.

 

Baggrunden bag Aurora Skies

Aurora Skies er bygget op omkring fænomenet “Aurora Borealis”, også kendt under det mere almene navn, nordlys. Nordlys kan man hyppigst opleve på fx Island, Færøerne og det nordlige Norge og Sverige, men af og til kan man faktisk også opleve det her i Danmark – hvis vejrforholdene er helt perfekte. EA har kopieret det naturfænomen og fantastiske skønhed som virkelig kendetegner nordlys, og lavet en verden for os der elsker sådan noget! Og de siger også, at denne verden er inspireret af de Islandske kystbyer. Er din simmer vild med naturen vil han eller hun helt sikkert også elske Aurora Skies.

sims 3 aurora skies

nordlys i sims 3

 

EA’s beskrivelse af Aurora Skies

Betagende landskaber og udstrakt, uspoleret natur venter i Aurora Skies! Denne skæve kystby har det allerbedste inden for fredelig livsstil: masser af plads i et økologisk fællesskab, majestætiske vandfald, der plasker ned i en geotermisk sø, og luftballoner, hvorfra du kan nyde den mangefarvede nattehimmel. Hvilket harmonisk liv finder du mon i Aurora Skies?

Videnskab omgiver os overalt, men i Aurora Skies er det ikke bare noget, du lærer; det er noget, du gør! Vi har brug for kvikke, unge hoveder, der kan gøre fremtidsdrømmene til virkelighed.

Vi er allerede ved at finde flere måder at bruge affald på for at gøre noget godt for miljøet. Oplade batterier, drive maskiner – der er ingen grænser. Sidste år lavede vi en modificeret luftballon med affald som brændstof, som vi omdannede til ren luft med granduft. Nu kan du rejse effektivt og tage på et
fantastisk romantisk eventyr uden omkostninger for ozonlaget (eller dig selv)!

Hvert år sker der flere og flere nye, spændende ting i videnskabens verden. Hjerter, der kører på affald, biler, der kører på hjerter, katte, der drives af solenergi. Hvad kan du finde på?  Det er helt op til dig. Gør noget for videnskaben!

 

 

sims 3 aurora skies

 

Fakta om Aurora Skies

  • Aurora Skies er den ottende verden fra The Sims 3 Store, og blev lanceret i Februar i år
  • Den indeholder 84 grunde hvoraf 31 er kommercielle, 21 er tomme og 32 til boliger
  • Når du køber Aurora Skies Gold Edition får du automatisk det nye læringscenter med til børn
  • Med Gold edition får du luftballoner som du kan købe til din egen private grund og rejse rundt med
  • Om aftenen vil du kunne se det fantastiske naturfænomen, Aurora Borealis
  • Indeholder geotermiske søer og vandfald

 

> Køb Aurora Skies i The Sims 3 Store 

 

vandfald i sims 3  sims 3 aurora skies sims 3 aurora skies

 

Hvordan har I det med verdener fra The Sims 3 Store, er det noget I gerne vil bruge penge på, eller går i mere op i at spille i de byer der kommer med i de enkelte udvidelsespakker?