At bo på en husbåd

I månedsvis ventede vi med spænding på, at kunne få fingrene i Paradisøen, og for mit (Milles) vedkommende, var jeg helt hooked på ideen med at bo på en husbåd. Jeg kunne se for mig, at det lige var i mine Simmeres ånd, det der med at sejle rundt i verdenen, hoppe lidt i vandet, opdage en ø eller to og generelt bare nyde livet som mine Simmere i forvejen gør ret godt.

Jeg er dog ikke sikker på, at livet på en husbåd helt har vundet mit hjerte. Måske er jeg, og mine Simmere i virkeligheden mere landrotter end vandrotter?

Mulighederne er mange på husbåden, og tanken om at kunne flytte sig rundt er super fed. Men der er ingen tvivl om, at det tager lang tid at sejle rundt og det gør det væsentlig mere besværligt for Simmerne at komme rundt til ting i byen eller på andre øer. Mine Simmere faldt lidt ud af takt med hverdagen, for lige pludselig brugte de alt deres tid på at nå frem til de nye destinationer med husbåden. Derudover havde min, ellers kraftige computer, faktisk svært ved den konstant bevægende båd.

Helt skidt er det dog ikke, jeg formåede at få plads til en familie på 7 på en 3 etagers husbåd, og så der er altså bare noget hyggeligt forbundet med at indrette en bolig på en båd.

 

husbaad-1

Josh Riffin nyder en tur i vandet, lige ude foran hoveddøren.

husbaad-2

Nat på båden, det er der ingen tvivl om har charme!

husbaad-3

Og så er det altid dejligt at vide, at man ikke er den eneste i vandet – euw, se lige det uhyre!

husbaad-5 husbaad-6

Josh Riffin var ikke helt vild med at sejle rundt på husbåden, og jeg indrømmer ærlig talt, at jeg selv blev en smule forvirret i hovedet af den skvulpende båd. 

husbaad-7

Land i sigte, husbåden lægger til land.

husbaad-8 husbaad-34

 

 Hvad siger I, er I vilde med at bo på husbådene eller holder I jer på land?