Ansæt personale til dit hotel

receptionist sims 3 paradisøen

En essentiel ting i forbindelse med at drive et hotel er naturligvis personale. Deres lønninger er heldigvis til at overskue, så det er ikke noget der tager så hårdt på budgettet.

Du kan tildele uniformer til personalet ved at klikke på receptionsdesken, på den ansatte eller den stand de passer. Spillet har et par forslag, men du har også mulighed for at tilpasse din helt egen uniform.

administrer hotel i  sims 3 paradisøen

Hvor kan du ansætte folk til?

hotel i sims 3

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][default_list]
  • Receptionen – Sørger for at checke gæster ind og ud af hotellet og sælger også myggespray. De koster 25 simoleoner i dagtimer og aftentimerne, men 50 simoleoner i nattetimerne. Vi anbefaler at der er en på arbejde døgnet rundt, så gæster kan checke ind og ud når de vil.
  • Madboder – Serverer mad fra madboderne. Også her kan du vælge hvilke timer de skal arbejde i, nattevagten er måske mindre vigtig her.
  • Barer – Hvis du har aftenunderholdning kan du ansætte en bartender og hvis du har et luksuriøst resort skal du naturligvis også have en poolbar. Du behøver ikke aftenunderholdning for at kunne ansætte en til at passe poolbaren. Vi anbefaler at du har en bartender på vagt døgnet rundt. Man ved aldrig, hvornår man får brug for en lille en ;)
[/default_list]

bartender på et hotel i  sims 3 paradisøen

 

Viceværter

Viceværter er en vigtig del når man forsøger at skabe et succesrigt hotel. Du oplever hurtigt at toiletter, badekar, vaske osv. går i stykker og det er her at viceværten kommer ind i billedet. Der kommer også affald på jorden ind imellem, som skal fjernes. Du kan vælge mellem tre kvaliteter på viceværterne og egentlig bør vi anbefale jer at vælge de dyreste, for de er teoretisk set de bedste. Men vi må indrømme at vi synes at have oplevet at den ene vicevært er mere doven end den anden. Har i også oplevet det? Ofte står de bare og glor, selvom der ligger affald lige ved siden af dem så vi har selv måtte sørge for at reparere ting og gøre rent. Se bare billedet herunder. Tre viceværter af højeste kvalitet og affald på jorden. Ingen reagerer! Magen til frækhed… Tsk tsk.

dovne viceværter i sims 3 paradisøen

Det bedste tip vi kan give jer, hvis de også er nogle dovne hunde i jeres spil er Benhilda hvis i har Overnaturligt eller en rengøringsfreak og handy robot, hvis i har Ind i Fremtiden.

Hvad er dine bedste tips til at holde styr på personalet på dit hotel?[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]