Anmeldelse af Sims 3 Paradisøen

 

Sims 3 Paradisøen har været ude i lidt tid nu, og vi synes har skrevet så meget om det at vi tænkte det kunne være sjovt, at lave en opsummering af hvad vi egentlig synes om spillet. Læs med herunder og se hvad vi, Anja og Mille, synes om Sims 3 Paradisøen, og kom endelig med din egen lille anmeldelse i kommentarfeltet.

 

Det synes Anja om Sims 3 Paradisøen

Jeg har ventet længe og spændt på at få Sims 3 Paradisøen i mine hænder og håbet at jeg kunne time det med at jeg rent faktisk havde tid til at spille. Det er heldigvis lykkedes og jeg er ikke blevet skuffet.

Med Paradisøen er der blevet lovet en masse funktioner, som vi ikke har set før i The Sims historien (F.eks. at kunne dykke under vandet, havfruer, husbåde og at have flere grunde) og andre som vi har snuset ganske lidt til før (som f.eks. det at drive en butik – nu hotel og hele feriekonceptet), som er blevet videreudviklet. Jeg havde frygtet at jeg ville blive skuffet, da jeg ikke har været så begejstret over feriekonceptet der var i The Sims on Holiday og The Sims 2 Bon Voyage. Jeg har været begejstret for verdenseventyr, men det er jo ikke ferie på den måde jeg ville betragte som en ferie. Det har jeg nu fået med Paradisøen og jeg elsker det. Jeg elsker at simmerne kan slappe af på deres badehåndklæde, at de kan gå amok i buffetten og at jeg kan bygge små eksotiske hytter på pæle i vandet og lave store luksuriøse pools som de kan boltre sig på.

Jeg har før givet udtryk for, at det jeg har glædet mig mest til var, at kunne drive mit eget hotel. Det har jeg nu prøvet og jeg er fan! Der er nogle små issues som har irriteret mig lidt, bl.a. at jeg i flere dage slet ikke har set nogle simmere på mit hotel, selvom jeg kunne se at det var fuldt booket. Der kom dog et par stykker til syne på dag 4-5 eller sådan noget. Jeg ville jo elske at se børn lege i poolen og deres forældre ligge i solstolene eller hænge ud i baren. Jeg håber det kommer med tiden, men jeg har ikke oplevet det i den weekend jeg nu har nået at spille. Det er relativt nemt at drive hotellet og styre på de forskellige muligheder og man kan rent faktisk tjene penge på det allerede på dag 1.

Sims 3 Paradisøen bringer så meget nyt gameplay til spillet, som selv de mest erfarne spillere ikke har prøvet før, og derfor kan jeg bestemt anbefale at købe Paradisøen. Vi er mange der venter i spænding på The Sims 4 til næste år og flere har givet udtryk for ikke at ville købe flere udvidelser til The Sims 3. Jeg vil nu alligevel mene, at Paradisøen om muligt er den bedste udvidelse at fordrive ventetiden med. Mine simmere (og jeg selv) er i hvert fald ikke færdige med at bygge hoteller og dykke under vandet endnu.

 

 

Det synes Mille om Sims 3 Paradisøen

Jeg havde ligesom Anja glædet mig rigtig meget til at spille med Sims 3 Paradisøen, og jeg føler at jeg kun lige har fået lov til at kradse lidt i overfladen af hvad denne nye udvidelsespakke har at byde på. For som Anja siger, så er der blevet tilføjet så meget nyt til spillet, at det vil tage os rigtig lang tid at opdage det hele – og hvis jeg kender mig selv ret, så når jeg på ingen måde at opdage alt før der kommer en ny tilføjelse til Sims! Og det er præcis det vi elsker ved Sims 3, det at man ikke kan vinde, og at du ikke kan gennemføre det og blive færdig med det. Der er altid nye opdagelser at gøre, og det er jeg helt vild med.

Sims 3 Paradisøen giver mig den stemning og tilbyder den Simmer-livsstil som jeg er helt vild med, nemlig at det er totalt afslappet og “jeg-står-op-og-laver-hvad-jeg-vil“. Om det så er at samle et par konkylier, prøve at finde havfruer eller måske sejle lidt rundt i husbåden står mig frit for, for mulighederne er mange, og jeg er SLET ikke færdig med at opdage dem endnu!

Jeg havde glædet mig særlig meget til at bo på en husbåd, men det må jeg erkende at jeg nok har haft lidt for høje tanker om. Jeg synes det var upraktisk for min familie at de havde meeget lang transporttid når de f.eks. skulle i skole, og så blev jeg ærlig talt en smule utilpas af at se skærmen skvulpe! At Isla Paradiso er en så opsplittet verden (bestående af øer) synes jeg er super charmerende, men der er ingen tvivl om at det tilføjer lidt mere besvær når man skal rundt til venner eller en tur ned i byen. Ikke desto mindre er jeg vild med at man kan sejle og/eller svømme rundt og opdage nye øer og andre overraskelser.

Ja jeg er ret tilfreds med Paradisøen, og jeg glæder mig til at opdage mange flere ting så snart jeg får mulighed for det!

 

> Læs alle indlæg om Sims 3 Paradisøen

 

Hvad synes I er bedst/værst ved Sims 3 Paradisøen?