Aktiviteter efter skole i Sims 3 Lev Livet

børn kan være spejdere i Sims 3 Lev Livet

Uanset om din simmer er barn eller teenagere, så kan de deltage i aktiviteter når de har fri fra skole, hvis du har udvidelsespakken Lev Livet. Disse aktiviteter kan hjælpe dem på vej mod den fremtid du ønsker for dem. Små piger og drenge kan gå til spejder eller ballet og teenagere kan deltage i de mange forskellige klubber og specialprogrammer der er på skolen. Du kan tilmelde dem ved at lade barnet eller forældrene klikke på skolen eller computeren. Det er også på denne måde du udmelder dem af aktiviteterne.

 

Aktiviteter for børn i Sims 3 Lev Livet

Ballet i Sims 3 Lev Livet

Både spejderne og balletdanserne mødes mandag, tirsdag og torsdag fra 15-17. Spejderne vil lære dit barn at binde knuder, lave spejderhilsner og vise deres mærker frem. De vil også kunne lære om fiskeri ved at være så meget udenfor. Ballet vil lære din simmere adskillige dansetrin, hvis hovedformål hovedsageligt er at se sød ud og imponere andre simmere. Hvis du deltager længe i en af aktiviteterne vil det resultere i at du stiger et niveau og der dermed låses op for nye evner. Ved slutningen af niveau tre vil de bestå og kan være heldige at få et trofæ for at være bedst i klassen. De kan dekorere fint på værelset og minde dem om deres fine resultater.

At være spejder er nok det du rent spillemæssigt får mest ud af, da dit simmerbarn f.eks. kan nå niveau 4 i fiskeri allerede inden de er færdig med folkeskolen. Uanset hvad vil dine simmerbørn hygge sig med disse aktiviteter og så er der 6 timer mindre om ugen du skal underholde dem i hjemmet ;-)

 

Aktiviteter for teenagere

Teenagernes aktiviteter ligger fra 14-16 og de vil alle pånær en være med til at øge en specifik færdighed. Hvis du vil være den bedste, så kan du også øve færdigheden udenfor skoletiden for at få et bedre trofæ. Når du nærmer dig afslutningen på din skoletid vil du få mulighed for at deltage i en ceremoni hvor de bedste elever hyldes. Belønningen i sig selv siger ikke så meget, men du vil få trofæer der passer til din simmers aktiviteter og du vil blive bedømt udfra hvor godt du klarer dig på det område.

Teenagere som knokler med deres efterskole-aktiviteter vil kunne drage nytte af det senere i livet, da det vil hjælpe dem til at komme hurtigere til tops i deres karrierer ligesom det kan hjælpe dem til at komme hurtigere i mål med at nå niveau 10 i de forskellige færdigheder. Alle aktiviteter pånær musik, er baseret på færdigheder der findes i grundspillet.

Alle aktiviteter foregår to dage om ugen fra 14-16 og du kan deltage i to aktiviteter.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][default_list]
  • Kunstklub – Mandag og torsdag. Øger malerifærdigheden og kan også have betydning for skulpturfærdigheden. Dine teenagere vil komme hjem fra denne aktivitet med tegninger i rygsækken.
  • Debatklub – Mandag og onsdag – Øger logikfærdigheden.
  • Dramaklub – Torsdag og fredag – Øger karismafærdigheden.
  • Musikklub – Mandag og onsdag – Øger guitarfærdigheden. Hvis du har aftenunderholdning vil du også se at det øger bas, trommer og klaverfærdigheden.
  • Skolens avis – Onsdag og fredag – Øger skrivefærdigheden og fotografifærdigheden.
  • Sløjd – Tirsdag og onsdag – Øger mekanikfærdigheden
  • Sportsklub – Torsdag og fredag – Øger sportsfærdigheden
  • Lektiehjælp – Tirsdag og torsdag – Hjælper på hastigheden hvormed din simmer laver lektier. Er ikke helt så nyttig som de andre aktiviteter.
[/default_list]

 

Med ovenstående liste kan du nu planlægge hvilke aktiviteter dine teenagere skal deltage i, for at sikre dem imod den fremtid du regner med at de skal have.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]