8 udfordringer i Sims 3 du bør prøve

The Sims er et spil der er fyldt med muligheder, og de fleste af os når ikke at opleve halvdelen af det! Hvorfor? Ja oftest fordi vi har en tendens til at spille på én måde – og som med det meste andet her i livet kan man hurtig blive træt af det samme igen og igen og igen. Så hvad gør du hvis du keder dig i dit Sims? Du tænker udover dine rutiner og tager den skridtet videre!

Vi har tidligere lavet et indlæg hvor vi listede en række udfordringer man kunne give sig i kast med, hvis man af og til gik lidt død i spillet. Men vi tænke at den efterhånden godt kunne trænge til lidt af en opdatering, så nu har vi fundet en række nye udfordringer til jer, som I kan prøve. Hvis du beslutter dig for at prøve en af dem, så tøv ikke med at smide en kommentar herunder og fortæl os hvordan det går :-)

 

8 udfordringer til dig!

 

1) Lav interessante Simmere

Egenskaber har meget mere indflydelse på spillet end du måske lige går og tror. Til de forskellige egenskaber knytter der sig forskellig opførsel og muligheder, og helt ærligt – hvor spændende er det lige hvis alle ens Simmere er søde, renlige, glade for børn og genier? Tag udfordringen op og lav nogle F R E A K Y simmere. Prøv at lav dem sindssyge, skøre, uheldige, onde, børnehadere osv. Og nu hvor du er i gang, hvorfor så ikke kombinere to Simmere der har modstridende egenskaber i en og samme husholdning? Det kan stensikkert skabe nogle spændende udfordringer.

 

 2) Hav hemmelige elskere

Der er intet som kærlighed (eller nærmere betegnet, ulykkelig kærlighed) der kan få Simmerne op på dupperne. Så smut ud i byen og skab flere romantiske bekendtskaber, og hvem ved om det resulterer i lidt familieforøgelse undervejs? Vi lover, at du vil få interessante oplevelser hvis du går ad denne vej.

 

3) Lav anderledes familier

Drop tanken om kernefamilien med far, mor og børn i parcelhuset og lav i stedet den enlige mor med 7 børn, familien der ikke ejer et hus og er ludfattige – lad dem sove på bænken i parken og crashe grillfester rundt omkring i byen. Eller hvad med en familie hvor forældrene dør og teenagerne skal tage sig af de mindste børn? Du kan også prøve at lave en familie hvor forældrene hader børn men har masser af dem, og børnene er fløjtende uvenner.

 

4) Ødelæg eksisterende familier

Har du nogensinde været nede hos en af de eksisterende familier? Hvis ikke, så prøv dem! Giv dem hemmelige elskere, fyr dem fra deres job, fjern deres penge – kort sagt, ødelæg deres liv og se hvad der så sker.

 

5) Ej HELE byen

Har du nogensinde ejet ejendomme i byen? Hvis ikke, så er det ud og investere! Hvis det var et Matador spil skulle du eje alt og alle felter på brættet – her skal du eje alle bygninger. Sunset Valley CHEF!

 

6) Juster indstillingerne

Har du altid spillet med de samme indstillinger? Hvorfor så ikke liige manipulere lidt hist og her? Gør Simmerenes forskellige stadier super korte og se hvor meget de kan nå før de kommer af dage. Eller hvis du har Sims 3 overnaturligt kan du indstille månefasen så der er zombier hele tiden – i bedste Walking Dead stil! Det kunne blive en spændende historie, hvis en familie skulle kæmpe for at overleve zombie angreb 24/7!

 

7) Tag imod alle udfordringer

Lægger du mærke til de udfordringer du får i spillet af og til? SIG JA! Uanset hvad det er, så sig ja, og fuldfør dem! Hvem ved hvad det kan bringe af sjove situationer og ting du aldrig vidste fandtes.

 

8) Skriv en historie

Ja kort sagt, hvorfor ikke skrive en historie? Når du skal skrive en historie ender du ofte med at spille spillet HELT anderledes end du ellers ville have gjort. Og så kan du få den publiceret på Simshistorier.dk!