100 baby challenge

100 baby challenge

Savner du udfordringer i Sims 3? Så er denne 100 baby challenge helt klart en du bør prøve af. Jeg Mille er selv gået i krig med den, og jeg kan da godt lige love for der opstår kaos i husholdningen, når mor er alene med en håndfuld babyer og tumlinger. ;)

 

Hvad går 100 baby challenge ud på?

Denne udfordring går kort fortalt ud på, at du skal lave en kvindelig Simmer der flytter ind i et hus eller en grund i byen alene. Denne Simmer skal have 100 børn så hurtigt som muligt. Hun må ikke gifte sig med nogle, og der må på intet tidspunkt flytte nogle partnere ind. Hun må heller ikke have et job, så indtjeningen skal komme fra fx gartneri, fiskeri osv. Denne udfordring er kun sjov, hvis man ikke snyder – så hold fingrene i ro. ;)

 

Hvad er reglerne?

Som med alle andre udfordringer i Sims kan man selv justere reglerne som det passer en, inden for rimelighedens grænser, og så længe det stadigvæk er sjovt og udfordrende. Der er intet officielt sæt regler, men du kan læse hvilke regler vi følger herunder.

 

Vores regler i 100 baby challenge

 1. Din Simmer kvinde skal på alle tidspunkter bo alene med sine børn (ingen kærester eller mænd!)
 2. Hun må ikke gifte sig
 3. Hun må ikke få et job, men kan leve af at spille guitar, sælge grønt m.m.
 4. Børnene må godt flytte ud når de når stadiet ung voksen
 5. Børnene må ikke sendes på kostskole
 6. Du må ikke bruge snydekoder til at gøre børnene ældre, men du kan ændre længden på hvert stadie i indstillinger
 7. Du må godt bruge fertilitetsbelønningen
 8. Prøv at brug så mange forskellige fædre som muligt (Ingen adoption eller design baby i fremtiden)
 9. INGEN snydekoder
 10. Ingen babysitter
 11. Den sidste fødte baby af hunkøn skal fortsætte udfordringen (hvis man gider)

 

Sådan spiller vi 100 baby challenge

Jeg har gjort sådan, at min kvindelige Simmer har maximalt antal dage som ung voksen og voksen – jeg har ikke sat tiden på stop, jeg har bare gjort sådan så hun har alle dage til rådighed. Det kan du justere på under indstillinger. Derudover har jeg gjort sådan, at børnene har korte livsstadier, for ellers bliver det en smule svært at nå til de 100 – men det kan være jeg justerer det undervejs, hvis jeg synes det går for stærkt :) Lige nu kan du følge min udfordring på vores Instagram hvor vi hedder @simsleksikon.

 

> Se flere forslag til Sims 3 udfordringer her!