Med Overnaturligt pakken kom muligheden for at have Zombier i din husholdning.

Man kan være en Zombie som permanent tilstand, men man kan også være en Zombie der omdanner sig ved fuldmåne. Det vil sige, at de lever som en normal simmer, bortset fra når det er fuldmåne – der bliver de Zombier. En simmer kan transformeres til en Zombie ved at drikke “Zombification” eliksiren eller ved at blive bidt af en anden zombie.

Zombier har samme behov som simmere og deres livstid er den samme, som den tilstand de var i (simmer, heks osv.), før de blev til en Zombie. De får en -30 humørstump når de bliver transformeret og den varer enten i to dage eller er permanent, afhængig af hvordan de blev omdannet. Så essensielt set er de normale simmere, bare langsommere og med dårlige sociale færdigheder.

Zombiers sociale interaktioner er begrænsede, dog ret underholdende. De kan bl.a. prøve at angribe andre simmere, “knurre” af dem med “Argghhhh” lyde, hvilket bl.a.vil øge deres sult og energibar.  Den modtagende simmer vil også få noget socialt ud af denne interaktion.

En Zombie kan være en form for hybridvæsen, altså en blanding af en zombie og et andet væsen. Kan du lige forestille dig en zombie fe?

Ved at bruge “Hjerne!” interaktionen går en zombie i flæsket på en simmers arm. Dette kan resultere i at simmeren ser ud til at dø og transformeres til en Zombie. Men det kan altså kureres!

Under fuldmåne kan Zombier spredes og angribe simmernes huse. De kan spise planter fra haverne og “hjerne” fra simmerne. De forstyrrer dog i det mindste ikke sovende simmere, ligesom de ikke kan angribe børn. De kan dog ikke slå simmere ihjel. Efter fuldmåne transformeres de tilbage til normal simmer igen (med mindre du som spiller har lavet en permanent Zombie selvfølgelig).

Spredning af Zombier

Det største problem med Zombier er mængden af dem kombineret med deres dårlige opførsel. De spredes umiddelbart på tilfældige tidspunkter, endda lige midt på din grund uden noget videre formål. Hvis spredningen skete rundt omkring i byen og mere gradvist, ville problemet ikke være så omfattende, problemet er at spredningen bare bliver alt for meget. Der er dog et par metoder, hvorpå du kan kæmpe imod denne feature.

Sådan fjerner du Zombier

Kurerende eliksirer: Du kan lave forskellige eliksirer vha. alkemibordet. En af disse kan kurere en simmer for Zombi’isme. Ligeledes kan eliksiren ind imellem købes i alkemibutikken i byen. Hvis du spiller i andre byer end “Moonlight Falls”, så skal du muligvis manuelt placere denne butik.  En anden mulighed er at blive en heks og lære det ottende niveau “Sunlight Charms”, hvilket kan fjerne alle sygdomme der kan kureres, fra en simmer.

Snyd: EA har ikke lavet en slider eller afkrydsningsboks, som gør det muligt at styre Zombie populationen, ligesom de har gjort med alle de andre overnaturlige væsener. Der er dog et håb om, at dette kan nå at komme i en fremtidig patch. Indtil da er den eneste måde man kan fjerne Zombier fra sin verden, ved at skrive “Testingcheatsenabled true” i snydefeltet som kommer frem ved at trykke ctrl shift c. Dernæst skal du shift-klikke på postkassen. Her vælger du “Overnaturlig populationskontrol”. Ved at gøre dette kan du fjerne en procentdel af alle zombier, eller andre overnaturlige væsener for den sags skyld, fra nabolaget. Gør dette et par gange og så vil der være betydeligt færre zombier der render rundt i byen.

Pas på din have!

Zombier kan godt lide at slå planter ihjel! Derfor bør du straks beskytte din urtehave.

Med overnaturligt kommer nogle indendørs “plantestationer”, som du finder samme sted som du køber indendørs planter. Disse vil forhindre zombier i at spise dine planter, eftersom de ikke kan komme ind i dit hjem. Endnu bedre er det måske endda at bygge et hegn eller et drivhus (hegnet skal være højere end anklerne, så de ikke kan gå over det) og placere en havelåge. Nu kan du klikke på havelågen og låse det for alle andre end din husholdning. Så kan zombierne i hvert fald ikke komme ind i denne del af haven og de kan heller ikke spredes her.

Bonusinfo: Zombier kan ikke lave “Juhuu”.

Hvad har i oplevet af sjove ting med Zombier indtil videre?

[Kilde: Carl’s Sims & The Sims Wiki]

Article Tags :
Læs flere indlæg

36 kommentarer

 1. Laura siger:

  Jeg har ikke oplevet noget sjovt, kun at de kom og ødelagde mine planter…. Så jeg brugte testingcheatsenabled true koden:) Men jeg syntes det er meget sjovt når de angriber. Zombierne er ret sjove:)

 2. Liv siger:

  Jeg svajer lidt mellem om jeg skal købe det eller ikke… jeg hælder mest til at gøre det. men ved i hvor meget det koster?

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Liv,
   Det koster mellem 300 og 350 kr. Men man kan måske være heldig at finde nogle gode tilbud ind imellem.

 3. vikker siger:

  hej!
  jeg har oplevet at en zombie prøvede at bide min robot! hvad? har i egentlig set at man kan få en skelet stuepige der hedder benhilda?

  • Laura siger:

   Skelet-stuepigen Benhilda er en af mine yndlingsting fra udvidelsespakken fordi man ikke behøver ansætte stuepige. Hun ser også ret sej ud:)

 4. Helene siger:

  Jeg kan ikke blive bidt. der kom SEKS zombier på en nat men ingen af dem bed min simmer jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ville gerne være en zombie og hvad er det med en stuepige som er et skelet hende der Benhilda???

 5. Julie siger:

  Min grund bliver heletiden angrebet i 10 zombies -.-‘
  Så tak fordi i sagde hvordan man kan begrænse antallet af zombies! Den vil jeg helt klart bruge.

 6. Liv siger:

  Jeg kan slet ikke blive bidt og de ødelægger ikke min have. Hvad skal jeg gøre. Det lyder måske mærkeligt men jeg vil gerne have dem til at ødelægge mine planter. Det kunne da være sjovt. Hvad gør jeg?

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Liv,
   Man kan ikke rigtig styre dem når de kommer. Vi troede faktisk også de ville være mere frygtindgydende, men de står jo sådan set bare og ser dumme ud og siger dumme lyde og hiver lidt i planterne ;-) Måske hvis du selv har en zombie? Kunne være at det åbnede op for nogle andre muligheder…

 7. Karoline siger:

  Hej.
  Jeg har købt Limited Edition pakken, og der stod noget med nogle Plant vs. Zombies planter? I ved, de der ligesom i spillet, der beskytter din have og holder zombierne væk.. Hvor kan jeg finde dem?
  Har indløst koden.
  Please hjælp. :-)

 8. menna siger:

  Hvordan ser de der plantestationer ud??

 9. Rebecca siger:

  Kom plantestationen kun med limited edition? Jeg kan nemlig ikke finde den :/

 10. Melissa siger:

  Jeg vil gerne vide hvordan man får den dersens såkaldte “peashooter”! Jeg kan ikke finde den i min sims 3 0vernaturligt pakke, og det er endda limited edition!! Jeg vil meget gerne have peashooterne. Da jeg købte overnaturligt, fik man også afvide, hvis det var limited edition, hvilket det var, at man kunne få en issalon, og dem downloadede jeg som man skulle og som der stod men jeg kan ikke finde peashooterne.! Kan i give en e adresse hvor man kan down. dem??

  Melissa

 11. s-vilenen siger:

  hvordan få man sin simmer til at blive permanent zombie?:-)

 12. Lulu siger:

  Jeg havde besøg af to zombier på et tidspunkt, den ene gjorde slet ikke noget, imens at den anden bare åd løs af mine planter, den spiste en ‘Virkelig god’ gulerod plante & en ‘virkelig god’ plasmafrugt busk:( Det er neder’n at man ik’ kan stoppe dem i at spise ens planter:(

 13. Solveig siger:

  er jeg den eneste der lige pludselig fangede en zombie i af svømme rundt i min pool?!

 14. Lissy siger:

  Hvorhenne finder man de såkaldte “peashootere”?

 15. Anne-Marie Lund Pedersen siger:

  Man kunne da også få Zombier før. Hvis man genoplevede sine døde simmer på forskningsbasen kunne man få en zombie? :-)

 16. Melissa siger:

  Hej. Jeg vil gerne have at I svarer mig på dette spørgsmål!

  -Hvor finder man PeaShooterne? Jeg har limited edition pakken, men jeg kan ikke finde dem. Jeg har gjort en masse, indløst koden på SimsStore, skrevet til Jer, uden svar, osv.

  SVAAAR MIG!!!

  Melis

 17. Sims Pige siger:

  Ved godt dette ikke har med emnet at gøre men hvad sker der hvis noget af ens nyfødte barn er sort? :P xD

  • Sims Leksikon siger:

   Der sker ikke andet end at det er sort, og at det formentlig er på grund af brugerlavet indhold der fejler.

 18. Malika siger:

  Kan man ikke få en snydekode til at lave zombier

 19. Maja_Pigen siger:

  Hej jeg ville gerne spørge om noget, er der nogle der hved hvor man lægger sin historie ind?? :-)

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Maja,
   Mener du her på siden? Vi tager ikke længere imod historier, så det er ikke en mulighed :-)

 20. Maja_Pigen siger:

  Og hvis man har overnaturlig og man gerne vil have det overnaturligt men bare ikke vil have zombier til at ødelægge sin simmer,s have, hvad skal man så gøre? :)

  • Sims Leksikon siger:

   Den bedste løsning vi har fundet er, at ændre på månefasen i indstillinger, så det aldrig bliver zombie-tid. Alternativt skal du sætte et hegn rundt om din have, og huske at låse lågen for at holde andre end husholdningen ude.

 21. Maja_Pigen siger:

  Tak :-)

 22. Ronja siger:

  Jeg havde bygget et hegn udenfor mine planter så zombierne ikke kom ind og spiste mine planter men de kom ind alligevel så jeg har bygget et sted til mine planter med tre forskellige slags hegn udenom, først det hegn der hedder hundredårshegn og så den basale mur og til sidst billige hegn a/s, så jeg håber det virker

 23. Caro siger:

  Hvordan man kurerer en zombie?

 24. Marcus siger:

  Sejt håbet virkelig at jeg kunne få The Sims 3 overnaturlig i fødselsdagsgav! :-)

 25. helena siger:

  hej jeg har ikke sims 3 men jeg kunne godt tænke mig det (hvor kan man købe det) HÅBER DER ER NOGEN DER KAN HJÆLPE

  • Clara siger:

   Det er nu flere år siden jeg har købt sims, men man kan vist nok få det i Elgiganten, det var der jeg købte overnaturlig udvidelses pakken :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *