Walkthrough | Qin shan hus skrifter

Du er her » Forside » Sims 3 Guides » Walkthrough | Qin shan hus skrifter

Denne udfordring finder sted i “Den resolutte næves skjulested” i Shang Simla og der er en masse fælder gemt herinde, så pas på!

Efter at have gennemført første del af grotten så kommer du til et rum med tre døre og tre skilte:

Det logiske sind kan overvinde alle forhindringer
Denne gang er fyldt med ildfælder. Der er to huller i hver sin side af væggen når du kommer ind. Inspicer dem begge. Du kan forsøge at krydse de forskellige ildfælder og du kan med fordel være gennemblødt fra en tur i brønden, da dette kan forhindre at der går ild i simmeren.

Træd med vare… Mørket skjuler vrede
I dette rum er der fælder over det hele, så du skal hele tiden holde øje med hvor din simmer går. Hvis du holder dig til den sti der er markeret i gulvet er du i sikkerhed. Hvis du skubber statuen ind i en fælde deaktiveres den.

Timing er alt
Inde bag denne dør finder du ildfælder som skiftevis tænder og slukker. Hvis du timer dine handlinger kan du komme igennem rummet. Hvis du har høj sportsfærdighed kan du forsøge at krydse og hvis du vil spille sikkert så kan du deaktivere fælderne, men det tager lidt længere tid. Du kan komme tilbage via brønden.

Har du gennemført denne udfordring og har du nogle gode tips til andre? Vi vil mægtig gerne høre dem!

 

3 Comments

 1. Johanne R 17. maj 2014 at 12:58 - Reply

  Hej igen simsleksikon! Amen undskyld for alle de spørgsmål jeg brænder inde med! :( :)
  Men her kommer det så (suk): jeg spiller sims på min pc (hvilket er ret nyt, jeg plejede at spille det på stationæren inde i stuen), men sims fylder ikke hele skærmen, hvis i forstår hvad jeg mener… altså det er sort ude i kanten af skærmen. Det irriterer mig faktisk overhovedet næsten ikke, men på et tidspunkt lukkede sims ned og jeg fik en besked, hvor der stod “bla bla bla skræmopløsningen er ikke særlig god bla bla”, og dernæst lukkede pc’en ned. Så hvordan laver jeg den såkaldte skærmopløsning bedre? :)

  • Sims Leksikon 17. maj 2014 at 15:55 - Reply

   Det gør du i indstillinger inde i spillet :)

   • Johanne R 17. maj 2014 at 16:23 - Reply

    Tusinde tak :) ¤

Leave A Comment