De Varme Kilders Tempel i Shang Simla

de varme kilders tempel

Hvis du har problemer med at gennemføre de forskellige udfordringer i Sims 3 Verdenseventyr, så vil vi anbefale dig at holde øje herinde på Sims Leksikon. Vi er nemlig gået i gang med at filme vejen igennem de forskellige gravkamre og håber at vi på denne måde kan hjælpe dig med de ting du ikke selv kan finde ud af. De første film vi har lavet er fra Shang Simla i Kina og de vil komme op løbende. Du kan selvfølgelig også smugkigge på vores Youtube kanal, hvis du ikke kan vente :-) Der er efterhånden en del videoer og ikke kun fra Verdenseventyr.

Vi håber at disse guides kan hjælpe dig med eventuelle problemer eller måske bare give dig en ide om hvad Verdenseventyr er for en pakke, hvis du ikke selv har den.

I kan bruge kommentarfeltet herunder til at stille spørgsmål til os og hinanden og i er velkomne til at byde ind med forskellige tips og tricks!

 

De Varme Kilders Tempel

Udfordringen “De varme kilders tempel” får du som regel umiddelbart efter du har fået Pangus Økse. Du kan ikke komme ind uden øksen, da du skal bruge den til at smadre den store sten med. Du kan følge billedguiden her eller scrolle ned til videoen nederst i indlægget.

Når du har fået fat i øksen, bliver din simmer sendt på et eventyr ind i de varme kilders tempel, for at finde et relikvie. Du skal bruge Pangus Økse for at komme ind, da der er nogle kampesten som blokerer for brønden ved indgangen til de varme kilders tempel. Det er en relativ lille “kælder” med kun få udfordringer, hvor det sværeste at komme forbi er ild.

Når du stiller dig på gulvkontakten, kommer der vand ud af væggene, hvilket vil slukke for ildfælderne. Tjek for skattene og gå videre til den næste brønd. Denne dykker du ned i og kommer til et nyt rum.

Nu skal du trække statuerne over på gulvkontakterne. Undersøg hullet i gulvet og gå igennem den skjulte dør, som denne åbner op for.

Nu går du ned til den brønd, du ikke har dykket i endnu, og undersøger den.

Nu skal du have fat i statuen i den række der er mellem ilden. Først skal du skubbe den til den midterste kontakt og gå ud og stille dig på gulvkontakten.

Dernæst skal du trække statuen tilbage til den første kontakt og stil dig på gulvkontakten.

Skub nu statuen til den sidste kontakt, fjern stenbunken og saml værdigenstande sammen.

Dyk ned i den sidste brønd.

Tag nu skatten og dyk igennem den sidste brønd, for at komme helt ud, så du kan aflevere relikviet.

Se videoen fra de varme kilders tempel her:

Når du afleverer relikviet får du tildelt ejerskabet over Pangus Økse og kan tage den med dig på andre eventyr. Husk altid at have den i rygsækken, det ville være træls at komme til at lægge den på gulvet i en grotte i Egypten og så tage hjem uden den.

Article Tags :
Læs flere indlæg

10 kommentarer

 1. Karen siger:

  Hej sims leksikon, i havde en historie for lang tid siden, hvor det startede med en legacy , og det var en mand som arbejdede inden for videnskaben, kan ikke huske hvad den hed, men har i den stadig? Jeg har prøvet og lede men fandt ikke noget

 2. Karen siger:

  Nej det var ikke familien severinsen, det er jeg 100% sikker på. Det er en der ikke kører længere, en legacy og han var videnskabsmand,

 3. Karen siger:

  Har fundet den, og ja det var familien Hobo, den står ikke ved de andre historier

 4. Maria siger:

  Godt emne “at tage op” :) Har længe synes at det med at gå rundt i Kina, har været ret kedeligt, fordi jeg synes at det tog så lang tid at finde ud af hvor det ene og det andet er .

 5. Asta siger:

  Lige pt varme kilder da jeg fik ind i fremtiden begyndte min simmer gerne at ville bade i varme kilder nu har jeg ledt og ledt men jeg kan ikke finde dem kan nogle hjælpe mig ?

  • Sims Leksikon siger:

   Hej Asta,
   Vi har fundet frem til denne video som vist kan hjælpe dig. Ser ud til det er ude i søerne at der er sådan nogle varme kilder. Det foregår fra 5 min i klippet og frem til 9 min :)
   KH Anja

 6. Signethea siger:

  Jeg har fået et problem hvor jeg havde hængt pangus økse på væggen. Jeg flyttede ud af det hus og tog alle mine møbler med, men den er nu væk.
  Har prøvet de evt snydekoder men den forsvinder så snart jeg har hængt den op på væggen.
  Er der nogle andre ting jeg kan gøre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *