Inspiration | Min første victorianske villa

VictorianskVilla3

Nå venner, nu skal i bare se løjer :-) Yale har sendt os dette hus, som er et af de største vi har set i lang tid.

Om huset skriver hun:

Dette er det ALLER, ALLER første hus jeg nogensinde har bygget, med formålet at bygge. Jeg har brugt en plantegning jeg fandt på Google, og det skulle have været en victoriansk villa. Derfor hedder huset Viktoriansk Villa.

Det koster 364.784 Simolioner, og ligger på en 64×64 grund.

Der er 4 værelser og 4 bad/toilletter, fordelt på 2 etager. Der er tilhørende pool, gazebo, drivhus og dobbeltgarage.

Stueplanet indeholder;
Entre, Musikværelse, Køkken, Vaskerum, Spise-niche, Tv- stue, Toilet med bad og Bibliotek/arbejdsværelse

1. sal indeholder;

Fordelingsgang, Motionsrum, Toilet med bad, Børneværelse, Teenage- el. Butler-værelse, Toilet med bad, Forældresoveværelse og Forældrebadeværelse.

 

På begge etager er der rum der kun er “til pynt” og disse er ikke med i oversigten. De kan ses på billederne af plantegningerne.

Der er INTET cc i dette hus.

 

Håber I kan lide det.

Jeg er klar over der er nogle tåbelige fejl, som fx. en meget høj skorsten, men igen det er det første hus jeg nogensinde har bygget. :o)

VictorianskVilla2
VictorianskVilla4

 

VictorianskVilla5

 

VictorianskVilla6

Article Tags :
Læs flere indlæg

17 kommentarer

 1. Selma siger:

  Jeg sendte et hus ind for tre uger siden, har i set det?

 2. Safran siger:

  Det er et vildt flot hus, kan det komme til download?

 3. Stine siger:

  Jeg har også sendt et hus ind for noget tid siden. Vil jeg også blive kontaktet?

 4. Stine siger:

  I øvrigt meget flot hus ;)

 5. Carina S. siger:

  Wauw – er det sims 3?
  Hvordan/Hvor får I drivhus fra?
  Gulvet ved sengen er en smule forhøjet, hvordan er det gjort? Når jeg prøver med fundament, gider den ikke.. (Fordi resten af grunden er uden)

  Har desuden nogle andre spørgsmål, som jeg håber, I kan svare på. Jeg har netop købt verdenseventyr. Jeg har en familie i Sunset Valley, er der ikke et sted de kan øve kampsport uden at tage til Kina? Jeg kan ikke finde noget i Køb.

  • Yale siger:

   Ja det er sims 3.
   Drivhuset er et rum med fladt tag. Jeg har købt et Store sted der hedder Drivhuset fra Stenkast (eller der omkring), hvorfra jeg har vinduerne og tagstykkerne, der placeres oven på det flade tag.
   Det hævede gulv er sceneværktøjet, hvilket jeg tror kom med Rampelys eller et patch. Hvis du vil bruge fundament skal du bruge en cheat. Den hedder placefriezes on så vidt jeg lige husker. Fundament er væsentligt svære at arbejde med end scenen. Den ligger i øvrigt også under fundamenter i Byg. Hvis du har den er det den helt flade af fundamentværktøjerne.

   Til dit andet spørgsmål.
   Nej. Det er et smut til Kina eller snyd. Du kan dinde træningsudstyr fra kina hvis du i snyde kode feltet skriver testingcheatsenabled true og tykker enter. Derefter åbner du kodefeltet igen og skriver buydebug og trykker enter. Nu går du ind under Køb og sorterer efter funktion. Så skulle der gerne være et halvgennemsigtigt ? Der stikker op over alle kategorierne. Det trykker du på, og så skulle du kunne finde træningsdukken og brætbrækkeren fra Kina et sted derinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *