Vandmelon og æble kan bestemme barnets køn

sim baby køn vandmelon og æble

Det er ikke ligefrem nogen nyhed, derimod er det nærmere et tip der har været kendt i rigtig lang tid. Ikke desto mindre er der måske flere af jer der ikke ved det, eller som har tvivlet på hvorvidt det passer eller ej.
barnets køn i sims 3
I det andet nummer af Sims Official Magazine afslører EA selv, at du kan være med til at bestemme barnets køn ved enten at spise vandmelon eller æbler. De siger ikke direkte, at du får en pige hvis du spiser vandmelon, eller at du får en dreng hvis du spiser æbler, men de skriver, at hvis du vil øge chancerne for at få enten en dreng eller en pige, så kan maden moderen indtager under graviditeten påvirke det.

 

Barnets køn kan styres således

 • Hvis en simmer spiser vandmelon bliver det en pige
 • Hvis en simmer spiser æble bliver det en dreng

 

 

Er der nogle af jer der har prøvet om det virker? Vi kan egentlig godt lide uforudsigeligheden ved ikke at vide hvilket køn ens baby bliver, så vi har aldrig leget så meget rundt med det.

 

 

 

Læs flere indlæg

45 kommentarer

 1. Lulemus siger:

  Jeg har prøvet det før mange gange. Og det har virket hos mig!

 2. Anna siger:

  Det virker helt fint! Man skal dog sørge for, at man spiser 3 æbler i streg, hvis man have en dreng, og 3 stykker vandmelon i streg for at få en pige. (Ved ikke om der er andre metoder, men det her virker altid for mig!)

 3. Kristina siger:

  Jeg har prøvet det…..
  Nogen gange virker det, andre gange ikke….
  Men jeg tror også man skal have en ordentlig kost under gravideten, jeg spiser det samme hver gang, og jeg har altid en god gravidetet :)

 4. SigneHP siger:

  Jeg er nok lidt ligesom jer med ikke at ville vide barnets køn. Men andre gange vil jeg fx. gerne have en pige, og så består moderens mad nærmest kun af vandmeloner:-D

 5. Thecrapappel siger:

  Altså giver du kvinden tre gange vandmelon, så er det så godt som sikkert, at hun får en pige. Og det samme med æbler, så får man en dreng. Har heller ikke leget så meget med det. Men en enkelt gang gjorde jeg da. Det er ligesom, hvis ens simmer hører børnemusik og ser børneTv, så er chancerne for tvillinger og trillinger større. Og har de frugtbarhedsbehandlingen, så er den næsten stensikker 8)
  Eller jeg har gjort det for at få drenge, fordi mine simmere af en eller anden grund altid får piger. Tror det er en fejl i mit spil. Så uden indblanding får jeg kun pige :p

 6. Laura siger:

  Jeg gør det tit fordi jeg ALTID ender med en dreng og det er jeg lidt træt af så jeg spiser tit vandmeloner.
  Det virker altid for mig også selvom jeg kun spiser en per graviditet;)

 7. Laura siger:

  Jeg har prøvet det et par gange hvor jeg fik moren til at spise vandmeloner og det virkede hver gang! :)

 8. Amanda siger:

  Hvis du hører børnemusik og ser børne kanalen så er der også stører chance for at få tvillinger…

 9. Victoria siger:

  Det virker!
  Men jeg bruger den næsten ikke (medmindre mine simmere har f.eks 3 drenge i forvejen), det er meget sjovere at blive overrasket :-D

 10. Lia siger:

  Jeg har prøvet en gang. Jeg havde 2 drenge og tænkte NU skal det være en pige, så jeg spiste 5 vandmeloner ahaha. Og det blev en pige, så det passer nok meget godt. Eller også var det et tilfælde. :-)

 11. Eva siger:

  Det virker!
  PS: Bedste Hjemmeside EVER! 8D

 12. tobias siger:

  4-5 æbler og en masse børne tv/musik giver altid mig to drenge.

 13. Pernille siger:

  Jeg har gjort det mange gange, og det virker hver gang :)

 14. Line siger:

  Jeg gør det aldrig det er sjovere uden

 15. AlmaPalma siger:

  Jeg har prøvet et par gange, men ellers er det også sjovt ikke at vide hvad kønnet er. :-) Engang da jeg ikke kendte tricket, endte det med at min simmer fik 3 drenge før hun fik en pige. Det var lige efter hinanden, så det var noget af et arbejde! Jeg plejer dog aldrig at spise dem 3 i streg, bare er par stykker når hun er gravid. Virker altid for mig! ;-)

 16. Gitte siger:

  Det virkede her ved mig :D

 17. Nikita siger:

  Det virker helt perfekt :-)
  men synes nu stadig det er mere spændende ikke at vide noget :-)
  Men vidste i godt at hvis ens simmer er læge kan de finde ud af hvilket køn barnet har? :-D

 18. Maria siger:

  Thats Working!!!! Har ikke prøvet det med børne musik men det skal klart prøves :)

 19. Frederikke siger:

  Har prøvet flere have og 9/10 gange har det virket ved mig.
  Jeg bruger det ikke super meget da jeg godt kan lide uvidenheden, men på et tidspunkt havde jeg en kvinde som fødte fire drengebørn, og så tænkte jeg at nu måtte jeg prøve, og jeg spiste vanskelig og fik en pige :)

 20. Frejze siger:

  for mig virker det ikke mere -.-

 21. Line siger:

  Det er faktis sjovt fordi en gang ville jeg så gerne have to børn en dreng og en pige og hvad for jeg så først en dreng og så en pige helt uden at spise vandmelon/æbler og moren havde en god graviditet begge gangene

  Har kun prøvet en gang at jeg ikke selv kunne få lov at vælge det ene af barnets egenskaber men han fik egenskaber god så det var jo fint

 22. Anna siger:

  Jeg prøvede dette, da jeg havde for mange drenge babyer. Jeg køber altid en masse meloner og placerer det i moderens inventar liste og så er det let tilgængeligt.

  TIP: Hvis man gerne vil have drenge tvillinger/trillinger så skal man huske “twins” koden og spise en masse æbler og omvendt hvis man vil have piger :-)

 23. lucia siger:

  er det før eller imend man er gravid man skal spise det

 24. Naja siger:

  har prøvet det mange gange før med at lade den gravide spise æbler for at få en dreng og det virker altid ved mig. :D

 25. Nille tøsen siger:

  Fik trillinger, alle sammen piger;)

 26. Cecilie siger:

  Hvad så hvis man gerne vil have både en pige og en dreng når man øger chancen for at få tvillinger

  • Sims Leksikon siger:

   Det ved vi desværre ikke. Vi ville lade være med at gøre nogle af delene og håbe på det bedste :-)

  • Rikke siger:

   hej jeg ved godt at det længe siden du skrev det men når jeg har øget chancen for at få tvillinger så har jeg bare spist 3 vandmeloner og 3 æbler og det virker hos mig.

   hilsen Rikke

 27. Katrine siger:

  Min simmer ønskede sig en pige så jeg gav hende vandmelon, men hun fik så tvillinger som begge var drenge, så det virker ikke hver gang :-p

 28. Malou siger:

  Jeg har prøvet hvor det virkede! Men jeg har prøvede nogen gange hvor det ikke virker. Jeg gør det ikke ret tit da det er ret spændende hvilket køn det bliver?:)

 29. simmerlover siger:

  det virker os med mig 3 æbler for en dreng og 3 vandmeloner for en pige

 30. Blondinen som også hedder: Liva siger:

  Hver gang jeg gør det virker det 8) (Tilgængeld er jeg lidt dårlig til at give dem æbler :-)) (Vil nemlig altid gerne have en pige

 31. Nikkie siger:

  Hvor køber man æbler o vandmelon på sims 3

 32. katrine siger:

  hvor finder man vandmeloner på sims 4?…. :)

 33. Lili siger:

  Ved ikke om jeg skulle skrive det her eller et andet sted men her kommer et lille tip, hvis du gerne vil bestemme begge spædbarnets egenskaber når det bliver født så prøv at gør det her: Når min simmer altid føder hjemme står der: “En glad mor og en glad baby. På grund af den så gode graviditet kan du nu vælge barnets egenskaber.” Ved ikke om det virker for jer, men for mig virker det. :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *