Sådan får du en vagthund i Sims 3

Du er her » Forside » Sims 3 » Sims 3 Kæledyr » Sådan får du en vagthund i Sims 3

Hvis du troede, at hunde i Sims 3 Kæledyr kun var til sjov, så tog du fejl. Du kan faktisk bruge din hund som en vagthund, med få indstillinger. På den måde kan du holde uønskede Simmere som f.eks. tyve fra at stjæle værdifulde ting. Hvor smart er det ikke?

Vi har samlet en lille guide herunder der fortæller og viser hvordan det fungerer med at have vagthunde i Sims 3. Billederne er lånt fra WikiHow.

vagthund i sims 3

 

Sådan bruger du din hund som vagthund i Sims 3

Hunde kan vogte et helt hus eller et enkelt objekt. Det kan være forskelligt hvad de forskellige hunde kan vogte. Hvis du ofte får tyve på besøg hos din familie, så kan du, udover at tjekke vores guide til hvordan man undgår tyve, være smart og sætte hundene til at vogte de aller dyreste ting i dit hus – hvis du altså har værdier du gerne vil passe på.

Du kan med en aktiv Simmer klikke på din hund eller på et objekt, og vælge hvilken en af hundene (hvis du har flere) der skal vogte, og hvad den/de skal vogte med “command to guard…” muligheden.

command-to-guard-1 command-to-guard-2

 

Hvordan vogter hunden?

Hvis din hund er sat til at vogte dit hus eller en bestemt genstand, så vil de begynde at gø eller knurre hvis en Simmer som de ikke har et godt forhold til nærmer sig. De fleste Simmere vil derfor fjerne sig lidt, og hvis de er kujoner så vil de løbe væk ;) Hundene vil også kunne finde på at gø af forbipasserende Simmere og biler.

Hvis der kommer en tyv, så kan hunde der er geniale opfatte ham/hende på langt hold, mens en uviden hund ikke vil opdage noget før tyven er helt tæt på. Aggressive hunde vil gå direkte i kødet på tyven hvorimod de dovne formentlig vil sove og ikke opdage noget som helst – så kan du selv vælge hvilken egenskab du foretrækker. En gøende hund vækker husholdningen, og skræmmer måske tyven væk eller det kan være tyven er ligeglad og stjæler noget alligevel – det afhænger også af tyvens egenskaber.

Hvis du har plads og overskud, så kan du have flere hunde i din husholdning, og have en hel hær til at beskytte dig! Hundene kan også være til hjælp hvis du f.eks. får en Simmer på besøg som kan finde på at holde din baby eller tumling, men ikke sætte den tilbage. I den situation kan man i værste fald miste sin baby fordi simmeren går med den (Ja det er sket for os!), men hvis du har en aggressiv hund kan den finde på at gø af Simmeren, som vil lægge babyen tilbage.

 

Har du prøvet at have en vagthund i din husholdning endnu?

 

 

22 Comments

 1. Isabella 22. marts 2014 at 13:49 - Reply

  Man kan da ikke bruge en vagthund i særlig lang tid hvis man spiller uden koder? Så vil den jo bare blive sulten eller sådan noget og så blive nødt til at stoppe for at spise?:)

 2. Josefine 19. marts 2014 at 16:20 - Reply

  Har aldrig haft en vagthund, kan ikke lide når hunden er agresiv :/
  Men istedet bruger jeg bare koden testingcheatsenabled true og sletter tyven eller hvis fogeden kommer sletter jeg også ham hende ^^ Det er min vagthund :p

 3. Mig 19. marts 2014 at 14:09 - Reply

  Hej Gitte. Det kan godt lade sig gøre. Men det er meget indviklet. Det er noget med at du skal trykke “gem som” lige inden du lader simmeren flytte og så skrive simmerens fulde navn når du skal gemme spillet. Så får du et spil med dit “barn” og et med den gamle familie. Håber du kunne bruge det til noget! :)

 4. Kamilla K 19. marts 2014 at 09:16 - Reply

  Har tit vagthunde og jeg elsker det! Og til jer der ikke særlig tit får indbrud så skal i bare lige vide at hvis din hund vogter huset så går der ikke lang tid før at man får indbrud!

 5. Gitte 18. marts 2014 at 21:02 - Reply

  Har prøvet det – det er lidt fedt..
  Har lige et spørgsmål. Når man har en familie, og de får børn.. Er det så ike muligt at børnene kan flytte hjemmefra, men du kan stadig spille med dem? Os stadig med den anden familie? er det ikke muligt? Hvis ja. hvordan?

  • Lucia 19. marts 2014 at 19:49 - Reply

   hey Gitte, ja det er mugligt at flytte hjemmefra. Men man kan kun styre en husholdnig ad gangen, så hvis en dreng (skal være voksen) vil flytte hjemmefra, kan du kun styre enten ham, eller dem han flyttede fra. Håber det hjalp

  • Sims Leksikon 20. marts 2014 at 17:42 - Reply

   Hej Gitte,
   Vi har forsøgt at forklare det nederst i dette indlæg: http://simsleksikon.dk/om-aktiv-husholdning-samt-opsplitning-og-blanding-af-familier/
   Håber det giver bare lidt mening :)
   KH Anja

 6. Mig 18. marts 2014 at 18:20 - Reply

  Er der nogen herinde der kunne tænke sig at jeg sendte en hestehistorie ind? :D

  • Kamilla 19. marts 2014 at 14:45 - Reply

   Det kunne være fedt:)

  • Rosalina 20. april 2015 at 19:40 - Reply

   Ja ja, JA!!!

Leave A Comment