Udfordringer i The Sims

Du er her » Forside » Sims 3 tips & tricks » Udfordringer i The Sims

Som trofast Simsfan er det næsten uundgåeligt, at man før eller siden oplever at køre lidt død i spillet. Kender du det når din familie bare ikke er så interessant, eller at du bare savner lidt flere udfordringer i dit spil? Hvis du kan nikke ja til det, så læs med herunder.

 

Spiller du for sikkert?

Den første hovedregel til at få flere udfordringer i dit spil er, DROP snydekoderne! En anden ting du kan overveje er, om du i virkeligheden gør det kedeligt for dig selv. Består din familie altid af et par med 2 børn der bor i et lille fint parcelhus og har rigeligt med penge? eller har dine simmere altid kun de egenskaber som du synes virker mest tiltalende? Har de altid de samme karrierer og interesser? Hvis du kan nikke ja til det, så er det vidst på tide at du prøver at tænke lidt ud af boksen, og spiller The Sims til dets fulde begrænsninger!

 

De bedste historier skabes af lykke OG ulykke

De bedste og mest fængende historier (bøger, film, tv m.m.) er dem hvor der sker noget uventet og hvor man ikke altid kan forudsige hvad morgendagen bringer. Ja det er hyggeligt at have et par med 2 børn, men tænk over, at de bedste historier ofte er forbundet med ulykkelig kærlighed samt sygdom og død, og det samme gør sig i virkeligheden gældende for spillet. Er det sørgeligt at splitte parret ad som har været sammen siden de var teenagere? Absolut, men så har du bare dét desto mere at kæmpe for.

Trænger du til flere udfordringer kan du også altid prøve Legacy reglerne, det klassiske og udfordrende regelsæt der fortæller hvordan du kan spille dit spil. Gider du ikke tælle point så lad være med det og bare spil spillet ud fra de regler der er opstillet.

 

Vi har herunder samlet en række ideer til hvordan du kan skabe/afprøve flere udfordringer i dit spil, som ikke er legacy reglerne. Måske kan du bare nøjes med at lade dig inspirere og overveje hvordan du kan gør dit spil endnu sjovere, eller måske får det dig bare til at tænke over, om du spiller vanespil og dermed trænger til at pifte hverdagen i nabolaget lidt op.

 

Udfordringer til dit spil (UDEN brug af snyd)

 • Lav en familie bestående af en enlig kvinde med 4 tumlinger, 2 børn og 1 teenager og prøv at få hverdagen til at fungere.
 • Split ægteparret i din yndlingsfamilie ad og gør dem til fjender, lad hver af dem få en kæreste og et barn, og prøv herefter at bringe dem sammen igen.
 • Giv din simmer de traits/egenskaber du synes virker MINDST tiltalende ; ond, kleptoman, børnehader osv.
 • Få en spøgelsesbaby
 • Gennemfør ALLE udfordringerne i udlandet
 • Hav et par der får (minimum) 10 børn på naturlig vis (graviditet) som hver især får minimum 2 børn.
 • Lev livet som vampyrfamilie
 • Flyt en familie bestående af 8 simmere ind på den absolut mindste byggegrund, og byg et hus der har plads til dem alle.
 • Lav en mandlig simmer der bliver kærester med minimum 10 forskellige kvindelige simmere og som han alle sammen får børn med, UDEN at bo sammen med dem.
 • Vælg en enlig ung voksen (mand eller kvinde) som skal gifte sig til rigdom gennem gamle simmere (pensionister). Du må ikke afbryde ægteskabet undervejs, men vente på at de dør af alderdom. Du må godt få børn undervejs.

 

Det var blot et fåtal af de ideer og udfordringer man kunne afprøve. Tænk på, at du i Sims kan gøre alt det som man ikke ville gøre i virkeligheden. Er der noget du ikke synes dine simmere skal gøre? Så gør det! Udfordr dig selv og dit spil.

 

Har du ideer til udfordringer man kunne prøve? Så skriv en kommentar herunder.

 

92 Comments

 1. Fransa 25. juli 2018 at 09:35 - Reply

  Prøv den her udfordring du skal være en dame ung voksen , blive kærester med en masse mennesker også blive gift med den ene af dem, når i så er blevet gift med den ene skal du dræbe den, når du så har gjord det med alle dine kærester (alleså en ad gangen fordi du kan kun være gift med en ad gangen) så skal du blive gift med maden med leen og får 5 børn med ham

  • Mille 25. juli 2018 at 10:34 - Reply

   Har lige prøve den der udfording den var mega god

 2. Kirstine 27. juni 2018 at 15:18 - Reply

  Mig om min ven har fundet på en ny udfordring tror vi den går ud på at man skal have en mand og en kone de skal være gift hvor de skal have 30 børn hvor man ikke må have hunde og katte men man må gerne have rotter og sådan noget man må bruge næsten alle snydekoder (det ville være bedst vis man hade en veninde som der også har sims 4 så kan i ev.t. lave en konkurrance hvem der blir først færdi) så når de ikke kan få flere børn når de dør skal de tage en ung voksen i ikke endnu er blevet flyttet ud af husholdningen håber der er nogle der ville prøve den og vi ved godt den minder meget om 100 baby Challenge

 3. Esther 15. april 2018 at 07:21 - Reply

  Man kunne også prøve at State med en simmer som ik har noget forhold til NOGEN!!
  Fin en mand og få fire børn med ham
  Alle børne skal linde ham

 4. Kis 24. august 2017 at 22:07 - Reply

  Det kan også være udfordring nok at nå alle bedrifterne. Eller man kan skrive eller snakke med andre der også spiller sims og give hinanden udfordringer på sin familier. Så som den sommer skal bliver mor med 5 forskellige mænd. Eller hav en kæreste og elsker på samme tid og få børn med begge. Få en tumling til at nå niv. 5 i alle sine færdigheder inden denne bliver barn, osv. osv.

Leave A Comment