Udfordringer i The Sims

The sims 3

Som trofast Simsfan er det næsten uundgåeligt, at man før eller siden oplever at køre lidt død i spillet. Kender du det når din familie bare ikke er så interessant, eller at du bare savner lidt flere udfordringer i dit spil? Hvis du kan nikke ja til det, så læs med herunder.

 

Spiller du for sikkert?

Den første hovedregel til at få flere udfordringer i dit spil er, DROP snydekoderne! En anden ting du kan overveje er, om du i virkeligheden gør det kedeligt for dig selv. Består din familie altid af et par med 2 børn der bor i et lille fint parcelhus og har rigeligt med penge? eller har dine simmere altid kun de egenskaber som du synes virker mest tiltalende? Har de altid de samme karrierer og interesser? Hvis du kan nikke ja til det, så er det vidst på tide at du prøver at tænke lidt ud af boksen, og spiller The Sims til dets fulde begrænsninger!

 

De bedste historier skabes af lykke OG ulykke

De bedste og mest fængende historier (bøger, film, tv m.m.) er dem hvor der sker noget uventet og hvor man ikke altid kan forudsige hvad morgendagen bringer. Ja det er hyggeligt at have et par med 2 børn, men tænk over, at de bedste historier ofte er forbundet med ulykkelig kærlighed samt sygdom og død, og det samme gør sig i virkeligheden gældende for spillet. Er det sørgeligt at splitte parret ad som har været sammen siden de var teenagere? Absolut, men så har du bare dét desto mere at kæmpe for.

Trænger du til flere udfordringer kan du også altid prøve Legacy reglerne, det klassiske og udfordrende regelsæt der fortæller hvordan du kan spille dit spil. Gider du ikke tælle point så lad være med det og bare spil spillet ud fra de regler der er opstillet.

 

Vi har herunder samlet en række ideer til hvordan du kan skabe/afprøve flere udfordringer i dit spil, som ikke er legacy reglerne. Måske kan du bare nøjes med at lade dig inspirere og overveje hvordan du kan gør dit spil endnu sjovere, eller måske får det dig bare til at tænke over, om du spiller vanespil og dermed trænger til at pifte hverdagen i nabolaget lidt op.

 

Udfordringer til dit spil (UDEN brug af snyd)

 • Lav en familie bestående af en enlig kvinde med 4 tumlinger, 2 børn og 1 teenager og prøv at få hverdagen til at fungere.
 • Split ægteparret i din yndlingsfamilie ad og gør dem til fjender, lad hver af dem få en kæreste og et barn, og prøv herefter at bringe dem sammen igen.
 • Giv din simmer de traits/egenskaber du synes virker MINDST tiltalende ; ond, kleptoman, børnehader osv.
 • Få en spøgelsesbaby
 • Gennemfør ALLE udfordringerne i udlandet
 • Hav et par der får (minimum) 10 børn på naturlig vis (graviditet) som hver især får minimum 2 børn.
 • Lev livet som vampyrfamilie
 • Flyt en familie bestående af 8 simmere ind på den absolut mindste byggegrund, og byg et hus der har plads til dem alle.
 • Lav en mandlig simmer der bliver kærester med minimum 10 forskellige kvindelige simmere og som han alle sammen får børn med, UDEN at bo sammen med dem.
 • Vælg en enlig ung voksen (mand eller kvinde) som skal gifte sig til rigdom gennem gamle simmere (pensionister). Du må ikke afbryde ægteskabet undervejs, men vente på at de dør af alderdom. Du må godt få børn undervejs.

 

Det var blot et fåtal af de ideer og udfordringer man kunne afprøve. Tænk på, at du i Sims kan gøre alt det som man ikke ville gøre i virkeligheden. Er der noget du ikke synes dine simmere skal gøre? Så gør det! Udfordr dig selv og dit spil.

 

Har du ideer til udfordringer man kunne prøve? Så skriv en kommentar herunder.

 

Article Tags :
Læs flere indlæg

88 kommentarer

 1. Julie siger:

  Gode ideer! nu for jeg helt lyst til at spille.

 2. Rebekka siger:

  Haha, skal helt sikkert prøve de 3 sidste udfordringer, og prøve en Legacy, når engang min bærbar bliver repareret. C:
  Er forresten vild med billedet I har brugt. B)

 3. Frederikke siger:

  Jeg har haft en kvinde, der havde mand og 3 børn, men da hun var i frankrig lå hun i seng med en anden.

 4. Nicoline siger:

  Hej alle:-D
  Jeg vil bare lige komme med en smadder god ide til alle piger der elsker at se de unge mødre eller teen mom!
  Jeg har lavet en familie med en mor (gammel men rødhåret) og en pige (ungvoksen men med hendes tøj og makeup ligner hun snarere en teenager). Pigen møder så en sød fyr og hun bliver tilfældigvis gravid. Min pige har blandt andet egenskaber som tv-narkoman, sjurskedorte osv.. så et barn er ikke ligefrem hendes drøm. Kærsten skrider også og mor og datter skændes konstant men sådan er livet.
  Jeg elsker familien for der sker altid noget sjovt. Fx er datteren festabe og tog til fest mens mor måtte passe lille tumling (Tino). Og til festen møder Ashley en sød fyr (Roy). Problemet er bare… Ashley bliver gravid igen og Judith er stiktosset. Hvis man kunne i sims havde Ashley fået abort men nu skal hun snart føde igen! Roy er der stadig men han har sit og job og fester meget så det er begrænset hvor meget han er hos Ashley og Tino… nu må vi se om forholdet holder og om Judith smider Ashley på porten (hun bor stadig hjemme hos mor) men samtidig beholder Tino;-D!

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Nicoline,
   Sikke en god idé at lade sig inspirere at det tv man godt kan lide at se!
   Vi har også hørt om flere der har lavet deres egne venner og endda skolelærere ;-)

 5. Mathilde siger:

  Woow! Har lyst til at spille sims FOREVER!
  Man kan jo også lave sin rigtige familie i sims, med både hus og det hele. ;D

 6. Dina siger:

  Hvordan kan de bare pludselig blive gravide? Skal man ikke til at bygge et forhold op først? Please, hjælp mig!! :)

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Dina,
   Jo de skal have et romatisk forhold for at kunne Juhuu’e og dermed få børn.

  • nicoline siger:

   Hej Dina:-)
   Som sagt skal de have et romantisk date, og det plejer jeg at kunne få på en aften (inviter på date så sker det automatisk!)

   Hvis du ikke har tålmodighed til det, så kan du også snyde:-O!!!
   Tryk på ctrl shift og c samtidig. Skriv så testingcheatsenabled true
   og så skal du gå ind under kontakter. Her kan du trække op i forholdet:-)
   Håber du kan bruge mit råd

 7. Laura siger:

  Det tager ikke særlig lang tid at opbygge et romantisk forhold til en anden simmer. Bare kom i gang med at flirte!:)

 8. line siger:

  Hejsa alle sammen
  Da jeg lige havede fået sims 3 pets lavede jeg en ung voksen (Laika) hun havede 3 hunde (Teison Molla og BruneMand) og os 3 heste (Smiley Happy og Chips)men da hun ikk havede noget job var det ret svært i starten (brugte ikk snyd)men så da hun begyndte at stille op i løb var det meget nemmere hun vandt heeele tiden tror faktisk at der kun var 1 løb som hun ikk vandt :)

 9. Christina siger:

  Hej. Jeg kunne godt lide den første udfordring, og den med at tage de egenskaber man ikke har lyst til. Dem vil jeg kombinere og gøre moren ond og børnehader, kriminel osv… Det bliver sjovt.

 10. nicoline siger:

  Hej:-)
  Jeg har sat mig for at gennemføre nogle af disse udfordringer, de er nemlig smadder gode! Men hvordan kan man få en spøgelsesbaby? Har prøvet at se nogle videoer på Youtube, men jeg er stadig forvirret…

  • Line siger:

   Det med spøgelses babyer er nemt hvis du har et Overnaturlig pakken, så skal du bare have et spøgelse i din husholning så er der 50 % chance for at få en spøgelses baby

   hvis du ikke har så skal du bare gå over på kirke gården hver aften og finde et spøgelse ( selvfølgelig det modsatte køn ) og så når simmeren bliver forelsket så mener jeg at han/hun kan invitere spøgelset over hvis ikke skal du gifte dig med spøgelset eller prøve at få et barn med.

   • Nicoline siger:

    Tusind tak Line :)
    Nu har jeg lige fået Overnaturlig og ja der er det jo smadder nemt ;)

    Men super sjovt man også kan gøre det på den anden måde!

    TAK :)

  • Emilie siger:

   Altsååååå jeg bruger to spøgelser til at få børn med og pleger som regl altid at få et spøgelses barn :)

 11. Line siger:

  jeg vil prøve nogle af dem. Men man kunne ogsåprøve at adoptere 2 af hver dyr, to fugle, gvaver, skilpader hunde osv. selv to egenhjørninger uden at dawload dem. eller lave dem fra starten

 12. Maibrit siger:

  ej nogle fede idéer jeg går tit i stå fordi jeg laver den samme historie om og om igen…
  en mor, en far og to skønne unger livet er perfekt og bla bla bla… har lige startet et spil som en vild festabe der går meget op i hår og makeup (derfor er hun selvfølgelig stylist) hun bliver gravid og skal side i en virkelig lille lejlighedmed en lille baby faren skred så hun er rimelig meget på den….

  tak for en fed side!!!!

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Maibrit,
   Det gjorde vi også tit i starten, men det kører man bare død i. Det er virkelig en god udfordring :)
   Og tak fordi du læser med, det er vi glade for :)
   Mvh Mille og Anja

 13. Laura siger:

  hvordan lever man som vampyr? og hvordan er det nu man for spøgelses folk? ellers super fede udfordringer

  • The Sims Leksikon siger:

   Hej Laura,

   Livet som vampyr er ganske enkelt at din simmer bliver vampyr og du ‘lever livet’ præcis som med en normal simmer. At være vampyr giver lidt udfordringer, som kan være underholdende på daglig basis :)

   Spøgelsesbabyer får du ved at have en spøgelsessimmer og en normal simmer som får et barn, så kan du blive heldig at den bliver et spøgelse!

   Mvh Mille

 14. Laura siger:

  Hej igen, tak for svaret, men jeg ved stadig ikke hvordan man bliver vampyr… jeg har kun kæledyrs udvidelses pakken, kan man blive det der?

 15. Asta siger:

  Hvor mange legasy spil er på siden

 16. lucia siger:

  man kan starte med kun at have 2 unge voksene og så skal de have børn der skal have børn osv..

 17. lucia siger:

  man kan der ikke vælge børne hader ?

  • The Sims Leksikon siger:

   Man kan vælge den egenskab der hedder “Kan ikke lide børn” eller noget i den dur :)

 18. Vibeke siger:

  her er en udfordring: Prøv at få 4 forskellige “racer” af børn i en familie.
  Jeg havde en familie hvor mor var fe og far var spøgelse. de fik en almindelig datter, to feer, et spøgelse og en spøgelsesfe.
  Så synes jeg at det var synd for pigen der ikke var overnaturlig så jeg fangede en enhjørning til hende.

 19. Estelle Alberte siger:

  Elsker det med udfodringer,og faktisk er det tit at jeg spiller med en familie uden snydekoder, den kan faktisk hurtig blive sjov, og med tiden tjerner din simmer okay penge ;)

 20. Stine siger:

  Hvordan får jeg fat i en enhjørning? En af mine veninder fandt bare lige pludselig en i sin have men det sker jo ikke særlig ofte så er der ikke en nemmere måde?

 21. Simmi siger:

  Man kan også lave en challenge der hedder Teen Survive eller noget…
  Man skal lave 4 teens og en voksen (mand skal dræbe den voksne). Herefter skal du bygge deres hus og få dagligdagen til at gå. :33

 22. julie siger:

  Hvordan får man et spøgelses barn???

  • The Sims Leksikon siger:

   Det gør du ved at have enten spilbare spøgelser, eller én almindelig simmer og en spøgelsessimmer der får et barn sammen.

 23. Thecrapappel siger:

  Nogen der har en idé til, hvordan jeg kommer videre med mit sims stutteri? Overvejer lidt at flytte dem ud af det hus de har, fjerne alt undtagen 20.000′ og derefter flytte dem ind på den største grund. Sådan at de selv skal tjene penge til at kunne have hestene, og så INGEN snyd. Men ved ikke, om jeg kan gøre det? Elsker mine små, dumme “børn” for højt :p

 24. Olivia siger:

  Det vil jeg gerne prøve. Problemet er bare at jeg er dårlig til at give mine simmere dårlige egenskaber eller udsætte dem for noget slemt. Men så er det godt at man også kan lave en legacy-familie. Har gjort det og elsker at spille på den, bortset fra at den mand som er grundlægger af familien endnu ikke har fundet sig en kæreste og han er altså voksen. P.S: hvis i laver en legacyfamilie er det godt at give den første simmer egenskaben upassende, for så kan de tage bad med en svamp ved håndvasken og så behøver du ikke at købe et brusebad. Puha, jeg skrev meget;-)

 25. Line siger:

  En ting som også kan gøre det mere spændende er at hver gang du laver en simmer så vælger du en egenskab som der ik er så god fx. Uheldig, klodset, børne hader osv….. . Du kan også vælge en karrierer/ profession som fx. Livredder, stilist, maler osv…. . Det kan også gøre hverdagen mere spændende

 26. Yale siger:

  Jeg lavede en ung voksen heks som boede alene. Hun fik så, så mange forskellige overnaturlige børn, som muligt (før mit spil crashede). Hun blev ved med at være enlig. Det endte med to hekse, en varulv, en spøgelsesvampyr og muligvis en havfrue. Der var en alienbaby på vej (altså genetisk 50% rumvæsen) og min simmer var ved at opbygge et forhold til en mandlig fe…
  Bare en ide herfra.
  Tak for en fantastisk fanside.

  Er der i øvrigt nogen der ved hvor mange kæledyr der må være i en husstand?
  Og den der udfordring med ti børn der hver får to børn, skifter man så mellem aktive husholdninger eller hvordan?
  På forhånd tak.

 27. Ellen siger:

  Skal så meget prøve den første, Inden jeg spiller sims går jeg altid her ind, og får en masse inspiration og en masse simslyst, kender i det? :D

 28. Simone siger:

  Sikke en masse gode ideer! Jeg spiller i forvejen et ret blandet spil, men det er jo altid sjovt med nye ideer. Jeg lavede f.eks. en fin familie med en goth pige som var det “sorte får”. Hun var fjender med både moren og søsteren og det var ret sjovt at se hende få stuearrest tre gange i træk. Målet ‘opdrag fem børn til teenagere’ kan også være ret svært. Det var virkelig hårdt at have to tumlinger, et barn og en far som var læge samtidig. Nu har de så tre teenagere, et barn og den sidste er også på vej. Specielt med tvillinger kan det være hårdt. Lige nu skifter jeg så mellem at spille et lesbisk par med en adopteret søn og masser af kæledyr, og nogle familier som er fanget på en ø. Der er masser af muligheder! :D

 29. Christine siger:

  Prøv at lav en familie med to piger og to drenge. De skal have vidt forskellige personligheder, (gode grunde til at skændes). De skal så blive kæreste i par. Få et barn hver også bytte “kæreste”. Det er ikke så vigtigt at de bliver gift.

 30. Bjarke siger:

  Man kunne jo også købe en disse smalle både og sove under åben himmel! Og så bare spise hos dem man kommer forbi hos! Mega sjovt :-) Bare ikke når der er sne eller regn hver! Så må man sove ved naboerne! OG det skal kun være senge på båden :D

 31. Helena siger:

  Har I overvejet at starte en blog med jeres simmere på Tumblr? Jeg har selv lige startet en for en måned siden. Der er mange der gør det, og man kan dele og få inspiration derfra :) Synes det kunne være fedt hvis danskere kom ind i det også :)

 32. Sara siger:

  Tror jeg vil prøve alle undtagen den med manden fordi at det har jeg gjort før bare anderledes med snydekode:-I

 33. Sara siger:

  Jeg er virkelig god til at få mine simmere til at være utro:-I og jeg HADER det da jeg gør det næsten hver gang!:-I:-(

 34. Maria siger:

  jeg lave første udfordring med alle børnene og det må jeg sige det giver mig godt nok kamp til stregen :) det er faktisk rigtig svært og få det hele til og køre rundt nå vært barn er en helt anden race ind en ganske normal menneske :P

 35. Maiken siger:

  Da mig og min bedste ven spillede sims 2 elskede vi at lave ravage i familier! Nogle gange gik vi også efter at de ville få børn med rumvæsner, eller at lave en hel familie om til vampyrer. Den der med at få unge simmere til at gifte sig med gammle simmere pga. penge, lavede jeg en hel del, men nogle gange sørgede jeg også for at de gamle “døde” en tragisk død (som om simmeren havde dræbt den gamle). Hvis jeg virkelig kedede mig, så lavede jeg en hel ferieø eller noget, med alt fra luksus hoteller med dårlige forhold til de ansatte, til det værste hotel man kunne forstille sig.
  Så brød min computer sammen… og nu har jeg ikke spillet det i over 2 år.

 36. Emma siger:

  Man kan jo også udføre alle de der EA-bedrifter for at få de der mærker…

 37. Solveig siger:

  Man kan også prøve at lave en simmer, som ikke er kreativ (Egenskab) Men gerne noget andet, så det tager tid at lære nye ting f.x. Spekulerende, perfektionistisk eller noget andet. Og så få ham/hende til at lære så mange færdigheder så mugligt før ham/hende dør. Det er faktisk ret sjovt!

  Ps. Det virker bedst hvis det er en fe eller en vampyr da de begge har forlænget levetid. Til vampyren kan man også købe en langtidsbelønning (tror jeg det hedder)til vampyren så den kan leve evigt (Ikke dø af alderdom/sollys) Og en fe eller vampyr ban kan også hjælpe. For nogle færdigheder kan de allerede lære som børn, og så går der jo også længere tid før de dør.

 38. Sarah siger:

  men kan også prøve at løse ALLE ønskerne sådan at man ikke sletter nogen overhovedet, det synes jeg gør spillet meget sjovere :)

 39. Barbara siger:

  I skrev på et tidspunkt på FB, hvor I bad om flere forslag til udfordringer.
  Jeg er selv en af de sims-spiller, der har været med siden tidernes morgen (jeg så det første sims spil i troldspejlet(!!) og var solgt). Nu en 14 år efter, har jeg travlt med studier, job og andet godt.
  Derfor kan det være svært at finde tid til at spille sims regelmæssigt, og når der går flere uger mellem jeg starter spillet op, kan det være svært at huske “hvad var nu lige mine nærme fremtidsplaner for denne familie”. Derfor har jeg printet en liste over alle achievments i spillet ud, og er simpelthen gået i gang fra en ende af. (http://simsvip.com/store-content/sims-3-achievements-pc/)
  I øjeblikket har min familie en vampyr, og derfor fokusere jeg så på alle varmpyr achievements. Desuden er det en super sjov måde at opleve ting i spillet jeg normalt ikke vil bruge tid på.

 40. Safran siger:

  har lige fået en spøgelsespige og hun er så nuttet :)

 41. Christine siger:

  Hej! Har lige fuldført en challenge (google: torch holder sims 3), har dog ikke talt point, syntes det er for besværligt. Men kan klart anbefale den! Grundlæggende går den ud på at styre en familie i ti generationer. Tricket er at du kun må styre en simmer i hver generation(torch holderen);-)

 42. Lærke siger:

  Hej kan en ung dame og en ældre mand godt få børn???

 43. Lilylol siger:

  Jeg har en familie med 3 børn og ‘kom til’ at blive gravid igen og da hun fødte var det trillinger og det er bare træls. Men aligevel det er en god udfordring

 44. kimmi siger:

  hej jeg spiller sims og vil sige til jer der er i tvivl at man kan godt få børn på juuhuu …. det har jeg prøvet godt nok kun en gang men det tæller……. og i virkeligheden kan man jo også få børn selvom det ikke var meningen :D

 45. Nicoline siger:

  Er det virkelig i sims to at man kan få en spøgelsesbaby???

 46. DriedCookie siger:

  Man kan jo også lave en færdighed udfordring?
  Er i gang med en af dem for tiden.
  Man skal være 2+!!
  Det går egentlig bare ud på at se hvem der først får alle færdigheder i niveau 10.
  Man må selv vælge alt omkring ens simmer (udseende, personlighed og sådan), simmeren må også få en familie, men dette rådes ikke, da det vil optage mere tid.
  Det eneste man ikke må er at flytte til en ny by og bruge nogen som helst former for snydekoder (vi har dog lavet den regel at testingcheatsenabled true > buydebug > lamper er i orden)
  Helst må levetiden gerne være sat på pause, men det er jo ens eget valg

 47. Rosa siger:

  Hej alle simmere bag skærmen😉. Jeg er igang med en 100 baby Challenge fairy og så lige i rediger by at en af mine voksne sønner er blevet en rig professor med en lille hund👍🏼. Syntes det er sjovt at se de får et nyt liv helt automatisk. Og min første datter som blev boksen fandt en mand og blev gift samme dag hun flyttede hjemmefra. Nu har hun trillinge drenge og lige født trillinge piger! Hun er selv tvilling😉💕. Syntes det er sjovt at se de får familier😊.

 48. Rosa siger:

  Blev *voksen😁

 49. Victoria siger:

  Hvad med, at lave en challenge/udfordring som hed: ”The seven requirements challenge!”
  Det er måske lidt af en mad challenge, men det gør det da også lidt sjovere at spille – ihvertfald når du skal lave mad!
  Reglerne kunne være simple, men også vildt udfordrende.
  1. Du må kun spise alene.
  2. Hver dag må du, kun spise for en 20’er – måske rester fra køleskabet? – eller skraldespanden!
  3. Du skal altid selv lave maden.
  4. Du må ikke spise mad andre har lavet.
  5. Du skal spise din mad udenfor, selvom! – det er mørkt.
  6. Du må ikke snakke/spille på mobil, mens du spiser.
  7. Du skal sidde på en rød stol, mens du spiser. – Alt andet bringer ulykke.

 50. Regitze siger:

  hejsa jeg vil gerne prøve den sidste af mulighederne men hvordan finder jeg ud af om en gammel mand er rig eller ej???

  • Mates are better than Hates siger:

   Når du lærer dem lidt at kende, eller bare besøger dem, vil der poppe et gult simeleon tegn op (hvor der også står “Rig” ved siden af, eller [person] har opdaget at [person2] er rig. Det er vidst noget deromkring.

 51. Regitze siger:

  Hej alle sammen jeg har en rigtig god ide som jeg gerne vil dele med jer.

  Okay jeg har lavet en ungvoksen simmer som samtidig er lidt fræk. Så endte det med at hun blev lesbisk og hende og hendes kone ville gerne have børn så min simmer gik så ud for at finde en passende mand så hun så kunne avle et barn med. Så hende og hendes kone kunne få det. Det ender så med at mandens søster og jeg bliver (romantisk emne) og så finder min kone ud af det og siger at jeg gerne må få barnet sammen med det (romantiske emne) så vi rejser til en ny by hvor jeg så er nu.

  Håber at jeg gav jer inspiration.

 52. Mates are better than Hates siger:

  Jeg prøvede den første, bare med 2 børn, 2 teenagere og 3 tumlinger

 53. Nicoline Sofie siger:

  Hej, jeg prøvede den der udfordring med en enlig mor med 4 tumlinger, 2 børn & en teenager. Det blev svært og teenageren døede. Så var udfordringen lidt ødelagt for mig, og jeg er så dsv en af dem der elsker at lave nye familier hele tiden. Jeg lavede så en ny familie ( en mand og en kvinde ). Jeg mente at moren skulle være en husmor. Hun sendte manden ud og købe noget mad og nyt tøj til deres lille tumling ( kasper ). På indkøb mødte han moren til hende der var enlig mor med 4 tumlinger, 2 børn & en teenager. Imens jeg kiggede væk fra skærmen begyndte de åbenvart at snakke. Da han var færdig med at handle gik han hjem. Jeg vidste ikke hvad han skulle lave. Så jeg fik ham til at ringe til en ven. Det gik op for mig at han ikke havde nogen venner. Men så så jeg hun var der. Jeg genkendte hende med det samme. Jeg fik ham for sjov skyld til at ringe til hende. Jeg tjekkede hvor gode venner de var. Jeg så straks at der var et lille sjovt problem.. Han havde kemi +3 med hende, og kemi +2 med konen. Hun kom over og begyndte af en eller anden grund at snave med ham foran konen. De slog op og jeg fik det nye par til at tage en ny udfordring ( den med at gifte sig til rigdom ). Børnene fra hendes gamle familie, voksede op i deres varetegt. Da et af pigebørnene voksede op. Blev de to voksene skilt. Men den lille pige blev voksen og fik børn med stedfaren….ups….

 54. Nanna Maria Laursen siger:

  jeg har lavet lidt min egen Challenge! den minder måske lidt om 100 Baby Challenge.

  Man skal lave en almindelig kvindelig ung voksen. efter du har lavet hende, ville det muligvis være en god ide t skrive ALLE de mandelige simmeres navne ned, i rækkefølgen ældre-voksen-ung voksen-teenager-barn. efter du har gjort det, skal du gifte dig med den første der står på listen ( altså en ældre simmer) du må ikke juhuu med ham før i er gift. din opgave er så at få ET barn med ham (hvis i får tvillinger eller trillinger er det også ok) hvis barnet/børne er en pige/piger skal den kvindelige simmer beholde pigen/pigerne, der i mod hvis det er en dreng, skal den mandelige simmer have dem/den med, ligeså snart, den kvindelige har født, skal du skilles fra manden. (man må gerne give den kvindelige simmer egenskaben forholdsforbi) hvis barnet er en pige, må du ikke gøre barnet ældre, hvis det er en dreng skal du gøre barnet ældre, husk at tage et billede, af drengen, hvis du altså for nogle, når pigen så vokser sig stor, og bliver til et barn, skal du også tage et billede der ( husk også at tage billder når de vokser dig støre) . og sådan fortsætter du, indtil at der ikke er flere mandelige simmere tilbage. hvis ikke du når alle de mandelige simmere, enden den kvindelige simmer dør, skal det barn der er ung voksen eller tæt på at være ung voksen tage over, og fortsætte
  ( det ville nok være en god ide hvis du gav alle dine kvindelige simmer egenskaben forholdsforbi)
  og en ting til, de kvindelige børn du for, skal have mandens efternavn, og de mandelige simmer du for skal have den kvindelige simmers efternavn

  husk der er også newcrest, hent huse fra galleriet og sæt dem ind, hent så husholdninger og set dem ind i husende, og igen, mænd skal skrives op, der er ikke et eneste hus der må være tomt

 55. Anime Cake siger:

  Hej :)
  Nu er Sims 4 kommet, så her er en lille udfordring.
  Man skal kæmpe med nogle dårlige egenskaber, så man kan fx. sige at ens simmer skal være ven med hele byen, men så skal han/hun være enespænder. Man kunne også sige at simmeren skulle kunne klare det på fx. en uge eller blive bedste ven med alle. Kæreste er også en mulighed (Hvis man har noget imod homoskesualitet skal man selfølgelig ikke blive kæreste med alle ;))

  Man kunne også gøre det med andre ting som fx. at en børnehader skal have børn og elske dem eller bare pifte 100 baby challenge’en op med det. Der er også andre traits man kan bruge, så man kan gøre udfordringen helt unik

  Jeg har dog ikke selv fået prøvet endnu, men har tænkt mig at gøre det snarrest :)

 56. Kagen siger:

  Jeg ELSKER at ødelægge mine familier… I virkeligheden kan jeg ikke li’ drama, men i Sims er det bare sk!de skægt at lave en god familie, og når den så bliver kedelig splitte den ad. Jeg er VIRKELIG dårlig til at have almindelige simmere, det ender altid med at jeg sidder og keder mig… og så ødelægger jeg dem… hehe…prøv det >:)

 57. marcus siger:

  man kan lave marsterchef challenge. man laver 8 simmere og byger en restaurant og et hus (helst lave et huset på 50-40 grunde) det går ud på at de 8 simmere laver mad og dem der laver det bedste (fabelagtig eller god) mad går videre hvis man laver dårlig (Dårlig) mad så skal man lave mad med de andre der også fik dårlig- hvis ingen fik dårlig så er det dem der fik god der skal lave mad igen taberen skal forlade husholdningen vindere er den sidste tilbage på grunden. i bestemmer selv maden der skal laves men i skal helst bruge (Lav mad) så i kan vælge mellem mange retter.

 58. Signe siger:

  Kan man lave vampyrer i sims 4? Hvis ja hvordan?

 59. Melanie siger:

  Hej!
  Jeg er lige lun på den sidste idé, hvor hun skal gifte sig til rigdom. Mit eneste problem er dog, kan en ung voksen godt have et kærligt forhold til en penionist?

  • Kis siger:

   Ja sagtens.nintet problem. Problemet ligger i at en teenager med teenage kæreste, blive ung voksen før kæresten. Hvis der går for lang tid inden kæresten vokser op, så skal flirteriet starte forfra

 60. Bilde siger:

  Hej alle. Jeg har haft en mega god rumvæsen familie. Jeg havde en mand, og han kiggede på stjerner i et teleskop om aftenen. Nogle gange har han også været heldig at finde månesten. Efter han havde gjort det nogle dage, kom der et rumvæsen ned på jorden! Rumvæsenet var heldigvis en kvinde og de begyndte at flirte og fik et romantisk forhold. (Man kan enten få dem til at blive gift med det samme, så rumvæsenet flytter ind eller lave “testingcheatsenabled true” koden og redigere deres forhold, og flytte rumvæsenet ind i familien) Det næste jeg ved er at de “ligepludselig” havde 5 rumvæsen børn og levede lykkeligt til deres dages ende. C-: Vil også lige sige at man kan altså også godt køre lidt død i den efter noget tid, men husk at rumvæsnerne jo har særlige kræfter!

 61. Kis siger:

  Det kan også være udfordring nok at nå alle bedrifterne. Eller man kan skrive eller snakke med andre der også spiller sims og give hinanden udfordringer på sin familier. Så som den sommer skal bliver mor med 5 forskellige mænd. Eller hav en kæreste og elsker på samme tid og få børn med begge. Få en tumling til at nå niv. 5 i alle sine færdigheder inden denne bliver barn, osv. osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *