Sådan får du tvillinger i Sims 3

Du er her » Forside » Sims 3 Guides » Sådan får du tvillinger i Sims 3

tvillinger i sims 3

Der er nogle Sims 3 spørgsmål som går igen, og som vi får og ser rigtig mange af. Et af de mest populære spørgsmål er “Hvordan får man tvillinger i Sims 3?“. Til at starte med kan vi sige, at ja det er muligt at få tvillinger (og trillinger!) i Sims 3, og vi forstår udmærket hvorfor du spørger, for det er bare sjovere og prøve at få flere babyer på en gang.

Så det store spørgsmål er, hvordan kan ens Simmer blive gravid med tvillinger, og kan man bruge en af de mange Sims 3 snydekoder til at få tvillinger? eller måske er der en eliksir i spillet der kan gøre tricket? Læs med herunder hvor vi fortæller dig præcis hvordan du kan få større sandsynlighed for at få tvillinger i Sims 3.

 

Sims 3 snydekode til tvillinger

Til spørgsmålet der lyder på, om hvorvidt man kan bruge en snydekode til at få tvillinger i Sims 3 er der en god nyhed og en dårlig nyhed. Den gode nyhed er, at du faktisk slet ikke behøver bruge en snydekode for at få tvillinger i Sims 3. Den dårlige nyhed er, at nej der er ikke en snydekode til det.

Der findes to måder til hvordan din simmer kan blive gravid med tvillinger, men ingen af disse måder er en garanti – de vil blot øge sandsynligheden for, at du får tvillinger.

 

Køb langtidsbelønning der gør din Simmer frugtbar

Den første metode er den nemme måde at få din Simmer til at føde tvillinger, og det er noget alle kan gøre – det eneste det kræver er, at din Simmer har optjent tilstrækkeligt med langtidslykke point. (Og ja der findes en snydekode til at få flere langtidslykke point)

Når din Simmer har optjent 10.000 langtidslykke point, så kan du købe en langtidsbelønning der giver ham eller hende en frugtbarhedsbehandling. En frugtbarhedsbehandling betyder kort og godt, at de bliver mere frugtbare og vil have større chancer for at få børn hurtigere og flere børn på samme tid – og det kunne være tvillinger såvel som trillinger.

Du køber frugtbarhedsbehandlingen én gang, og det kan købes til Simmere af begge køn – og så vil den være gyldig hele Simmerens liv. Hvis du drømmer om en stor familie er denne her langtidsbelønning guld værd!

 

Den langsomme og manuelle metode til at få tvillinger i Sims 3

Den anden metode til at få tvillinger i Sims 3 er en smule mere manuel, du skal altså være lidt mere opmærksom og sørge for at din gravide Simmer gør specifikke handlinger.

Først og fremmest kræver denne metode, at du har en kvindelig Simmer der lige er blevet gravid. Du ved at din simmer med sikkerhed er gravid, når du hører en lille melodi efter woohoo.

Når din Simmer er gravid, så skal du sørge for at have et tv og et anlæg eller radio, hvor hun kan se børne kanalen og høre børnemusik på anlægget. Placer din Simmer i et rum hvor begge hun kan se tv og derefter høre musikken – det vil gøre hende glad og øge chancerne for at få tvillinger eller trillinger. Gør dette så ofte som overhovedet muligt, og du vil, forhåbentlig, opleve at kunne øge størrelsen på husholdningen betragteligt.

 

Flere Sims 3 baby tips

Hvis du gerne vil have, at dine nye tvillinger eller trillinger er enten piger eller drenge, så kan du manipulere med kønnene ved at spise nogle helt bestemte ting. Læs om hvordan du kan bestemme kønnet på babyerne her. Når din Simmer er gravid kan du undervejs få checket præcis hvad kønnet på dine børn er, og er du i tvivl om hvad dine nye tvillinger eller trillinger skal hedde, ja så kan du finde inspiration til navngivning af dine Simmere her.

 

60 Comments

 1. lærke 16. oktober 2017 at 23:32 - Reply

  det vikker det der med at se tv og hører musik har lige fået en dreng og en pige og det er parret første børn så det vikker

 2. sascha 19. november 2016 at 12:02 - Reply

  jeg kan ikke få tvillinger

 3. Camilla 1. august 2016 at 15:31 - Reply

  kan man få sin/sine heste til at blive gravide med tvillinger eller er det helt umuligt

 4. maria 30. juli 2016 at 18:50 - Reply

  hvad er koden for at få flere børn

  • Camilla 1. august 2016 at 15:35 - Reply

   hvis du mener tvillinger/trillinger er det inde i langtidslykkepoint der kan du købe den der hedder frugtbarhedsbehandling

 5. asja 24. juli 2016 at 10:52 - Reply

  har lige fået tvillinger

 6. Sille 12. december 2015 at 11:48 - Reply

  Så fik jeg enlig mine trillinger har aldrig fået trillinger før kun tvillinger så det bliver noget af en mundfuld men det bliver sjovt❤️

  • Sims Leksikon 13. december 2015 at 18:26 - Reply

   Hvor dejligt, tillykke!

 7. Alex 31. oktober 2015 at 17:55 - Reply

  Har 3 par tvillinger fik dem lige efterhinanden

 8. astrid 18. maj 2015 at 17:21 - Reply

  hvordan kan man gøre så ens gravide simmer kan skifte tøj kan ikke huske hvad den der slags kode hedder

  • Sims Leksikon 20. maj 2015 at 10:36 - Reply

   Det er ikke en snydekode, det er et mod/hack du skal downloade. :-)

 9. Anne11q4 4. maj 2015 at 13:37 - Reply

  Skal man føde på hospital eller der hjem?

  • Sims Leksikon 15. maj 2015 at 18:52 - Reply

   Du kan gøre begge dele. :-)

Leave A Comment