Sådan får du tvillinger i Sims 3

tvillinger i sims 3

Der er nogle Sims 3 spørgsmål som går igen, og som vi får og ser rigtig mange af. Et af de mest populære spørgsmål er “Hvordan får man tvillinger i Sims 3?“. Til at starte med kan vi sige, at ja det er muligt at få tvillinger (og trillinger!) i Sims 3, og vi forstår udmærket hvorfor du spørger, for det er bare sjovere og prøve at få flere babyer på en gang.

Så det store spørgsmål er, hvordan kan ens Simmer blive gravid med tvillinger, og kan man bruge en af de mange Sims 3 snydekoder til at få tvillinger? eller måske er der en eliksir i spillet der kan gøre tricket? Læs med herunder hvor vi fortæller dig præcis hvordan du kan få større sandsynlighed for at få tvillinger i Sims 3.

 

Sims 3 snydekode til tvillinger

Til spørgsmålet der lyder på, om hvorvidt man kan bruge en snydekode til at få tvillinger i Sims 3 er der en god nyhed og en dårlig nyhed. Den gode nyhed er, at du faktisk slet ikke behøver bruge en snydekode for at få tvillinger i Sims 3. Den dårlige nyhed er, at nej der er ikke en snydekode til det.

Der findes to måder til hvordan din simmer kan blive gravid med tvillinger, men ingen af disse måder er en garanti – de vil blot øge sandsynligheden for, at du får tvillinger.

 

Køb langtidsbelønning der gør din Simmer frugtbar

Den første metode er den nemme måde at få din Simmer til at føde tvillinger, og det er noget alle kan gøre – det eneste det kræver er, at din Simmer har optjent tilstrækkeligt med langtidslykke point. (Og ja der findes en snydekode til at få flere langtidslykke point)

Når din Simmer har optjent 10.000 langtidslykke point, så kan du købe en langtidsbelønning der giver ham eller hende en frugtbarhedsbehandling. En frugtbarhedsbehandling betyder kort og godt, at de bliver mere frugtbare og vil have større chancer for at få børn hurtigere og flere børn på samme tid – og det kunne være tvillinger såvel som trillinger.

Du køber frugtbarhedsbehandlingen én gang, og det kan købes til Simmere af begge køn – og så vil den være gyldig hele Simmerens liv. Hvis du drømmer om en stor familie er denne her langtidsbelønning guld værd!

 

Den langsomme og manuelle metode til at få tvillinger i Sims 3

Den anden metode til at få tvillinger i Sims 3 er en smule mere manuel, du skal altså være lidt mere opmærksom og sørge for at din gravide Simmer gør specifikke handlinger.

Først og fremmest kræver denne metode, at du har en kvindelig Simmer der lige er blevet gravid. Du ved at din simmer med sikkerhed er gravid, når du hører en lille melodi efter woohoo.

Når din Simmer er gravid, så skal du sørge for at have et tv og et anlæg eller radio, hvor hun kan se børne kanalen og høre børnemusik på anlægget. Placer din Simmer i et rum hvor begge hun kan se tv og derefter høre musikken – det vil gøre hende glad og øge chancerne for at få tvillinger eller trillinger. Gør dette så ofte som overhovedet muligt, og du vil, forhåbentlig, opleve at kunne øge størrelsen på husholdningen betragteligt.

 

Flere Sims 3 baby tips

Hvis du gerne vil have, at dine nye tvillinger eller trillinger er enten piger eller drenge, så kan du manipulere med kønnene ved at spise nogle helt bestemte ting. Læs om hvordan du kan bestemme kønnet på babyerne her. Når din Simmer er gravid kan du undervejs få checket præcis hvad kønnet på dine børn er, og er du i tvivl om hvad dine nye tvillinger eller trillinger skal hedde, ja så kan du finde inspiration til navngivning af dine Simmere her.

 

Læs flere indlæg

60 kommentarer

 1. Asta siger:

  Har lige fået trillinger ;)

 2. Nicoline emilie siger:

  Jubii, har lige fået trillinger, er det muligt at få en dreng og pige tvilling

 3. TheCrapappel siger:

  Jeg vil lige sige noget. Der er godt nok ikke en kode til at få tvillinger, men der er en MOD, som kan hjælpe processen på vej ;)

 4. Line siger:

  Da jeg lige havde fået Island paradise, lavede jeg en simmer, som mødte en havmand, der flyttede ind, de blev kærester hun blev gravid. Og til min store overraskelse fik hun tvillinge piger. Kan ikke garantere at hun ikke har hørt børne musik, men det var ikke planlagt.

  • Luna siger:

   Det kan jo også godt ske uden at have gjort alt det der. Chancerne er bare mindre ;) Tillykke! :D

 5. Line siger:

  Er der nogen der kan svare mig på om der er en bestemt/ eller i det hele taget hvordan man stiger i det det med at samle. En af de ting jeg aldrig har prøvet. Vil gerne vide hvordan jeg kommer igang ?

 6. sim26 siger:

  Hvis du har spa sættet fra guld versionen af sunlite tides, kan du få din mand til at give dig en.romantisk massage eller omvendt. Du får en.moodlet hvor der står din simmer føler sig meget frugtbar. Du kan gøre det både før graviditeten eller efter du allerede er blevet gravid. Det virker altid. Får altid tvillinger hvis de har fået romantisk massage. Selvom jeg personligt hader at få tvillinger haha

 7. Karen siger:

  Tænkte på om i kune lave et indlæg om sådan noget poses? Ligesom på det første billede? Det vil jeg nemlig super gerne have

 8. Laura siger:

  Hver gang jeg køber langtidsbelønningen får jeg kun trillinger!
  Jeg fik trillinger to gange og da den første “omgang” trillinger flyttede ud fik jeg trillinger igen… Men jeg syntes det er vildt fedt;)

 9. Olivia siger:

  Sikke en sød familie på det første billede:-)

 10. Sofie siger:

  Har lige fået tvilinger i sims en pige og en dreng for første gang to forskllige køn på engang nu er det en stor familie på 2 voksne og 5 børn, Lola teenager, Simon barn, Ole barn, Sofia og Tim Spæd, (De 2 der er børn er ikke tvilinger Simon bliver teen før Ole)

 11. Caro1234william siger:

  Har lige fået tvillinge drenge
  Hvordan får man trillinger

 12. Caro1234william siger:

  Hvis man vil have tvillinger så når hun er blevet gravid Så skal hun have massagese så går man ind under romantisk og får manden til at massere så hør børne musik og se børne tv og spis æbler vis man vil have piger og hvis man vil have drenge så spis mange vand meloner eller hvis man have to slags køn så spis lige meget af vær frugt

 13. Kamilla siger:

  Jeg havde regnet med at Melissa og Kasper kun skulle have et barn, et barn blev til tvillinger og tvillinger blev til trillinger… så fik jeg min lillebror til at bestemme navnene: Isabella, Sarah & Frederik:-)

 14. Parmis siger:

  Dette dur faktisk! Min “dame” simmer fik først tvillinger, så fik hun trillinger, så der er masser af babyer hjemme hos dem :-) Elsker denne website :-)

 15. liva siger:

  er der snydekoder i sims 3?

 16. Sofie siger:

  Min simmer (ung voksen) fik engang et barn med et spøgelse og gæt engang…Barnet var også et spøgelse da hun fødte det..

 17. Ida siger:

  Har lige fået trillinger tre piger nikita,Nanna og nina

 18. Zenia siger:

  Er det en særlig ekstrapakke. Altså det med frugtbarheden i langtidønsker? Jeg kan nemlig ikke få den, har prøvet mange snydekoder, men intet virker!
  PS: jeg har sims 3

 19. Mayia siger:

  Har lige fået tvilinger af forskelligt køn for anden gang :D der er nu børn og har 2 små søskende (Begge drenge og ikke tvilinger) De hedder Mikkel og Anna

 20. Mathilde M siger:

  Hvis min gravide Simmer høre børnekanalen eller høre børnemusik, for børnene så børnemusik som ynglingsmusik?

 21. Marie siger:

  Hej.
  jeg spiller sims dagligt :) syntes det er det bedste spil EVER!
  jeg ville bare vide om man selv kunne bestemme kønnet på tvillinger og trillinger for vil nemlig helst have piger ikke fordi jeg har noget imod drenge baybier

 22. Marie siger:

  hvad er det det der æble og vandmelonsmetoden for noget?

 23. Lucia siger:

  Er det enligt muligt at få tvillinger ad hvert køn,har spillet sims i snart 3 år nu og har endnu ikke oplevet det

 24. S-Vilenen siger:

  Ja,det er muligt at få tvillinger af begge køn i Sims. Det sker hele tiden for mig.

 25. Bjarke siger:

  Man kan også ønske det ved lampeånden, og købe det i overnaturlig butikken.

 26. Ronja siger:

  Hej simsleksikon jeg glemte at sætte spillet på pause da jeg gik. Så da jeg kom tilbage var katinka og Henriks børn taget fordi de ikke blev passet ordenligt

  • Sims Leksikon siger:

   Ja det kan jo ske! Den eneste måde at gøre det om på ville have været, at gå ud af spillet uden at gemme det – så ville den være tilbage til det sted hvor du sidst gemte når du startede det op igen.

 27. Ronja siger:

  En tumling ved navn cecilie to spedbørn ved navn Lulo og laila

 28. Ronja siger:

  Er der nogen måde at få dem tilbage på

 29. Sara siger:

  Findes der en snyde kode så man kan have flere ind 8 simmere afgangen?

 30. Lili siger:

  Hvad er frugtbarhed?

 31. Anne11q4 siger:

  Skal man føde på hospital eller der hjem?

 32. astrid siger:

  hvordan kan man gøre så ens gravide simmer kan skifte tøj kan ikke huske hvad den der slags kode hedder

 33. Alex siger:

  Har 3 par tvillinger fik dem lige efterhinanden

 34. Sille siger:

  Så fik jeg enlig mine trillinger har aldrig fået trillinger før kun tvillinger så det bliver noget af en mundfuld men det bliver sjovt❤️

 35. asja siger:

  har lige fået tvillinger

 36. maria siger:

  hvad er koden for at få flere børn

  • Camilla siger:

   hvis du mener tvillinger/trillinger er det inde i langtidslykkepoint der kan du købe den der hedder frugtbarhedsbehandling

 37. Camilla siger:

  kan man få sin/sine heste til at blive gravide med tvillinger eller er det helt umuligt

 38. sascha siger:

  jeg kan ikke få tvillinger

 39. lærke siger:

  det vikker det der med at se tv og hører musik har lige fået en dreng og en pige og det er parret første børn så det vikker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *