Transformation til plantesimmer

plantesimmer transformation

plantesimmer transformation

I sidste weekend spiste en af vores simmere en forbuden frugt som han selv havde dyrket. Planen var egentlig, at det skulle blive til en plantesimmer baby, men eftersom han var på universitetet var det ikke en mulighed. Derfor spiste han selv den forbudne frugt, og her er resultatet!

 

Læs mere om plantesimmere

 

Article Tags :
Læs flere indlæg

7 kommentarer

 1. Emilie Chris siger:

  Hehe ^^ Den ene har små vinger :D

 2. Asta siger:

  Det var ikke den beste transformation orgin nogle sinde hvade lavet syndets jeg

  • The Sims Leksikon siger:

   Der opstod også nogle problemer med denne transformation. Han var eeeevigheder om at transformere, så da det endelig skete var jeg lidt uforberedt på at filme langsomt ;)

   /Mille

 3. Laura siger:

  Hvor jeg dog elsker ham fe-fyren ved siden af! XD

 4. nye siger:

  jeg fik sims 3 for et år siden og jeg var så glad for det at jeg købte alle udvidelsespakker og så fik jeg årstider og så vil det ikke rigtig virke mere jeg kan godt spille det men så lukker det ned lige pludselig og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre nogen der kan hjælpe mig???……hvis ja så vil jeg blive meget glad for den hjælp du/i kan giv. :-)

 5. Cecilie Thorup siger:

  Kan man lave simmeren om til en “normal” sommer igen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *