Transformation til plantesimmer

Du er her » Forside » Blandet Sims » Transformation til plantesimmer

plantesimmer transformation

I sidste weekend spiste en af vores simmere en forbuden frugt som han selv havde dyrket. Planen var egentlig, at det skulle blive til en plantesimmer baby, men eftersom han var på universitetet var det ikke en mulighed. Derfor spiste han selv den forbudne frugt, og her er resultatet!

 

Læs mere om plantesimmere

 

8 Comments

 1. pauline gosvig pedersen 12. september 2018 at 16:44 - Reply

  vor finder man den der frugt ??????

 2. Cecilie Thorup 5. august 2017 at 13:20 - Reply

  Kan man lave simmeren om til en “normal” sommer igen?

 3. nye 1. maj 2013 at 17:08 - Reply

  jeg fik sims 3 for et år siden og jeg var så glad for det at jeg købte alle udvidelsespakker og så fik jeg årstider og så vil det ikke rigtig virke mere jeg kan godt spille det men så lukker det ned lige pludselig og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre nogen der kan hjælpe mig???……hvis ja så vil jeg blive meget glad for den hjælp du/i kan giv. :-)

 4. Laura 28. april 2013 at 16:31 - Reply

  Hvor jeg dog elsker ham fe-fyren ved siden af! XD

  • The Sims Leksikon 28. april 2013 at 20:15 - Reply

   Ja han virker umiddelbart som en der mangler noget at lave ;)

 5. Asta 28. april 2013 at 14:53 - Reply

  Det var ikke den beste transformation orgin nogle sinde hvade lavet syndets jeg

  • The Sims Leksikon 28. april 2013 at 20:16 - Reply

   Der opstod også nogle problemer med denne transformation. Han var eeeevigheder om at transformere, så da det endelig skete var jeg lidt uforberedt på at filme langsomt ;)

   /Mille

 6. Emilie Chris 28. april 2013 at 14:23 - Reply

  Hehe ^^ Den ene har små vinger :D

Leave A Comment