Sims 4 Udforsk Universitetet

I november 2019 kunne fans endelig (og endnu engang, for kan I huske Sims 3 Universitetsliv?) børste støvet af bøgerne, og sende deres simmere afsted på universitetet, i udvidelsespakken Sims 4 Udforsk Universitetet.

At komme på universitetet kan mange ting. Det kan blandt andet hjælpe din simmer godt på vej til en succesrig karriere inden for ingeniørvidenskab, undervisning eller jura, men det kan også være ren sjov og spas med fester og langsomme morgener. Ikke så underligt vil den mængde arbejde din simmer lægger i at lave lektier, forberede sig og forbedre sig dog resultere i, at de vil klare sig bedre efter universitetet.

I Sims 4 Udforsk Universitetet kan du også vælge om din simmer skal bo på kollegie eller bo i byen, og de kan bruge deres fritid på at gå på opdagelse i Britechester by og møde nye venner.

Læs vores guide til Sims 4 Udforsk Universitetet

Hemmelige loger, holdsport og en god skoleånd – der er masser at opleve for de nysgerrige simmere, i denne udvidelsespakke til The Sims 4.

Køb Sims 4 Udforsk Universitetet

Klar til at sende din simmer afsted på uni? Så kan du købe Sims 4 Udforsk Universitetet som digitalt download, og komme i gang med at spille med det samme. Køb direkte hos Origin som vi linker til herunder.