Sims 4 Hunde og Katte udvidelsespakke

Kæledyr har historisk set været blandt de mest populære tilføjelser til Sims-serien, og lige siden Sims 4 udkom har vi fået mange (maaange) spørgsmål om, hvornår der mon ville komme kæledyr til spillet. Den 10. november 2017 blev dagen hvor der så endelig kom kæledyr tilbage til The Sims, i form af udvidelsespakken Sims 4 Hunde og Katte.

Modsat de mange forskellige dyr i Sims 3 Kæledyr (der var alt fra enhjørninge til katte og firben) kan dine simmere i denne udvidelsespakke “kun” hygge sig med hunde og katte – men det kan så sandelig også noget! Så slå dig løs med forskellige racer, skab dit drømmekæledyr, opdag kæledyrenes unikke egenskaber, og sørg for at få trænet dem ordentligt.

I Sims 4 Hunde og Katte kommer der også en helt ny karriere, hvor du kan eje din helt egen dyreklinik og blive dyrelæge! Her kan du hjælpe de syge dyr, udføre operationer og tage dig godt af dine medarbejdere.

Køb Sims 4 Hunde og KatteKøb Sims 4 Hunde og Katte

Sims 4 Arbejdstid er den første udvidelsespakke til Sims 4, og vi gætter på det kommer til at blive en af de udvidelsespakker man ikke vil gå glip af!