Sims 4 Årstider

Forår. Sommer. Efterår. Vinter. Endelig er årstiderne tilbage i Sims 4! Med årstidernes kommen medfølger naturligvis også vejrskifte med alt fra lynnedslag til regnpytter, faldende blade der skal rives sammen og snemænd der skal bygges. Dine simmerne kan fornøje sig med forskellige aktiviteter der hører hver sæson til, og så er der naturligvis også højtider og festdage der skal afholdes.

Sammen med Kæledyrs-pakken er Årstiderne historisk set blandt de absolut mest populære udvidelsespakker, måske ikke så underligt – for hvem synes egentlig det er fedt med sommer, hver evig eneste dag?

Læs vores guide til Sims 4 Årstider

Dine simmere vil blive påvirket af både vejr og aktiviteter. Tordenvejr gør simmerne anspændte, og sommervarmen vil få simmerne til at overophede hvis ikke du klæder dem rigtigt på. Når vinteren kommer kan dine simmere også fejre jul! Huset skal pyntes og gaver skal gives, så hvad venter du egentlig på? Med Sims 4 Årstider medfølger foruden også en splinterny karriere som botaniker, så har du simmere med grønne fingre vil de elske alle de nye tilføjelser der kommer med pakken.

Køb Sims 4 Årstider udvidelsespakkeKøb Sims 4 Årstider

Du kan købe Sims 4 Årstider som et digitalt download, og på den måde slipper du for at bekymre dig om et fysisk spil der bliver væk eller får ridser. Du kan købe dit spil direkte hos Origin som vi linker til herunder.