Sims 4 udvidelsespakker

Sims 4 nåede stort set kun lige at komme ud, før fans begyndte at spørge hvornår de første Sims 4 udvidelsespakker ville komme. Med sin lidt mere faste opbygning føltes det nemlig ikke helt som om, at Sims 4 var fyldt med nær så mange spilmuligheder som vi var vant til med Sims 3. Det fik mange til at kede sig lidt hurtigere, og dermed ønsket efter nyt og mere indhold.

Grundpakken har nu, i september 2016, været ude i 2 år, og mange fans er skuffet over antallet af nye udvidelsespakker der er kommet. Det er nemlig kun blevet til to indtil videre. EA har derimod brugt deres energi på at lave mange flere mindre pakker, de såkaldte “stuff packs”. Kæledyr, årstider og tumlinger står altså stadig meget højt på manges lister, og vi ved ikke om og i så fald hvornår disse ting kommer.

 

Udvidelsespakker, spilpakker og stuff packs

I Sims 4 er der tre forskellige former for udvidelsespakker: det er udvidelsespakker, spilpakker og stuff packs. Forskellen ligger i indholdet af pakkerne, og mere konkret hvor meget ekstra man får.

Udvidelsespakker er altid centreret omkring et tema, og indeholder som oftest meget nyt indhold og gameplay. Vi får oftest nye karrierer, nye objekter, nye ambitioner, færdigheder, egenskaber, hår og tøj, nabolag m.m.

Spilpakker er mindre og billigere end udvidelsespakkerne, og de har også et tema – som f.eks. Ud at spise der giver simmerne mulighed for at, ja … gå ud at spise, men også at lave og drive deres egne restauranter.

Stuff packs har generelt meget lidt nyt gameplay, og tilføjer primært nye genstande til spillet i form af objekter, tøj, hår osv.

 

Udvidelsespakker

 

Spilpakker

 

Stuff packs

  • Sims 4 Luksusfest
  • Tjekket terrasse
  • Cool køkkenindhold
  • Hjemsøgt indhold
  • Filmelskerindhold
  • Romantisk haveindhold
  • Børneværelseindhold
  • Baghave indhold

 

Køb Sims 4 udvidelsespakker

Til vores held er det tit og ofte muligt at finde rigtig gode tilbud på Sims 4 udvidelsespakkerne, og særligt hos Origin vil du flere gange årligt finde fantastiske besparelser når de kører deres 20-80% udsalg. Vi har tit været heldige at få udvidelsespakker til under halv pris takket være dette, og det plejer at være anledningen til at vi lige får købt en pakke eller to som vi ellers ikke ville have købt.

Når du køber dine Sims 4 udvidelsespakker hos Origin er det altid som download – du får altså ikke et fysisk spil sendt til din adresse. Vi foretrækker det på den måde, for så undgår vi ridser i cd-rommer og at de forsvinder.

Vil du gerne have dine spil i fysiske udgaver, så kan du altid kigge hos CDON som vi også varmt kan anbefale at handle hos.