Hvis du er ligesom os og selv har ventet længe på Sims 4, eller hvis du er landet her fordi du vil købe Sims 4 til en du har kær, så er du havnet det helt rigtige sted.

Sims Leksikon er Danmarks største fanside for The Sims spillene, og vi stræber efter at hjælpe brugere, unge som gamle, med at få endnu mere sjov med deres Sims spil, og til at finde de bedste tilbud på spillene rundt omkring på nettet og i fysiske butikker. Hvis du er interesseret i at købe Sims 4, så vil vi gerne give vores bud på de bedste steder du kan købe det online, herunder.

Sims 4 er et af de computerspil der har taget folk med storm verden over, og selvom det ikke er blandt de billige spil, så er det et spil der vil skabe timevis af glæde hos spilleren.

 

Hvad er Sims 4?

Sims 4 er den fjerde store opdatering til The Sims spillene, og er blandt verdens mest populære spil. Det fascinerer folk uanset køn, alder og interesser, og det har skabt loyale fans der har levet i Sims universer siden 2000 hvor det første Sims spil udkom. Sims 4 udkom i efteråret 2014 til en pris der lå mellem 400-900kr, men i dag er det nede i et noget lavere prisleje, og kan således ofte købes mellem 200-350 kr.

 

Køb Sims 4 online

Overvejer du at købe Sims 4? Så sørg for at få fingrene i grundpakken først, da du skal bruge den for at kunne købe nogle af de sjove udvidelsespakker. Vi køber selv alle vores spil gennem Origin som vi linker til herunder.

 

Læs alt vi har skrevet om Sims 4 her.