Din guide til Sims 4

Home/Din guide til Sims 4
sims 4 selfie time

I september 2014 kom den længe ventede, nye og avancerede version af The Sims – The Sims 4. Fans verden over gik i månedsvis og drømte om alle de vilde bygninger de kunne designe, om de avancerede simmere de kunne lave – som nu havde følelser, og om alt det drama der ville komme.

Det er en del måneder siden efterhånden, og nu begynder der at komme spændende game packs til Sims 4. Hvis du har spillet og vil lære smarte tips, tricks og læse vores guides, så kan du bruge menuen herunder til at navigere dig hen til det du er interesseret i. God fornøjelse!

Sims 4 er den fjerde udgave af det verdensomspændende og populære computerspil The Sims, der har underholdt børn, unge og voksne siden år 2000 hvor The Sims udkom første gang. Siden da er der sket meget både i forhold til grafik, teknik og oplevelsen af at spille spillet.

Sims 4 er det hidtil mest avancerede og realistiske Sims spil, og det nye i Sims 4 er, at Simmernes liv er bygget op omkring deres følelser. Det har aldrig været sjovere og mere udfordrende at spille Sims! Udgivelsesdatoen for Sims 4 i Danmark var den 4. september 2014, og det er muligt at købe spillet i forskellige udgaver;

  • Originalen
  • Limited Edition
  • Digital Deluxe
  • Premium Edition
  • Collector’s edition

Vi har skrevet hvad de forskellige Sims 4 udgaver indeholder her

I august 2014 fik alle Sims fans med en Origin konto mulighed for, at spille Sims 4 Create a Sim demoen. Det er en demo der kun giver dig adgang til “Create a Sim”, altså den del af Sims 4 hvor du skaber Simmerne, bestemmer udseende, egenskaber osv. Du kan læse mere om Create a Sim demoen her.

Sims 4 kommer med alle sprog, inklusiv dansk. Du vælger sprog når du installerer spillet. Sims 4 kunne ikke spilles på en Mac fra start, men blev først tilgængeligt i februar 2015. 4 Vildmarksliv