billede fra Sims 3 universitetsliv

Har du nogensinde drømt om, at tage dine ung voksne ud af den travle hverdag i nabolaget, og sende dem ud i den store verden for at lære mere om dem selv? Så er Sims 3 Universitetsliv perfekt til dig! I foråret 2013 udkom denne pakke hvor du får lov til at prøve HELT nye sider af Sims 3 af.

Genveje til indlæg

Se alle indlæg om Sims 3 Universitetsliv her

Universitetstiden handler om at lære, eksperimentere og have det sjovt – og både eksamener, lektier, kollegiefester og spirende kærlighed er en del af dette. Universitetslivet har masser at byde på for ambitiøse simmere, uanset om de vil blogge på sociale medier, starte en demonstration eller kaste sig over forskning!

cover på sims 3 universitetsliv

Køb Sims 3 Universitetsliv

Du behøver ikke længere betale fuld pris for at kunne spille Sims 3 Universitetsliv, da det er et godt stykke tid siden pakken udkom. Køb spillet direkte hos Origin som vi linker til herunder.

Læs mere om Sims 3 Universitetsliv

Det akademiske

Selvom det er en sjov tid når man studerer, er det nok alligevel de færreste der begynder at læse uden at have som formål at lære noget. Derfor er der lavet forskellige objekter, som dine simmere kan bruge for at forbedre deres karakterer. For eksempel kan elever der studerer naturvidenskab og medicin arbejde på et skelet og kommunikationsstuderende kan lave deres egen radioudsendelse. For hvert speciale/studieretning er der et objekt, som kan bruges til at forbedre karaktererne. Derudover er der studiegrupper og forelæsninger – præcis som i virkeligheden!

Netværk

I Sims 3 Universitetsliv er der forskellige sociale grupper på campus. Der er nørderne, rebellerne og sportstosserne. Din simmer har mulighed for at få indflydelse i så mange af disse grupper som muligt, man behøver ikke nøjes med at være ven med én gruppe. Efterhånden som simmeren kravler op af den sociale rangstige i hver gruppe, låses der op for nye belønninger.

Der er forskellige fordele for din simmer, ved at være sammen med disse grupper. Det kan være fra at få sit drømmejob til at få en ekstra egenskab! Eksempelvis kan din simmer være kunststuderende med et teknisk præg, hvorfor vedkommende kan få noget ud af at være sammen med både rebellerne og nørderne. Hvis simmeren gør sig fortjent til at kunne påvirke nørderne, så kan de endda låse op for en helt nye karrierer, så som computerspilsudvikler.

Sportstosser:

Simmere som spiller for at vinde, hvad end det handler om popularitet eller en kamp ved bordtennisbordet. De er vilde med at hænge ud på B’s Bowlamok, hvor de øver sig i deres strikes og prøver at imponere andre simmere. Sportstosserne holder naturligvis de bedste fester på universitetet.

Rebeller:

Som rebel holder man af at gøre det modsatte af, hvad folk forventer – helst ude i ekstremerne. Det er dem der maler graffiti på murene på universitetet og smider urter på bålet ved bålfesterne. De hænger helst ud i Grotten, hvor man kan spille pool og praktisere sin kunstart eller drikke økologiske drinks fra baren.

Nørder:

Nørderne er selvfølgelig vilde med computerspil og så holder de af at forske og at vinde i quizzer. De driller gerne andre simmere med deres uvidenhed. Keiths tegneserier er det ultimative sted at hænge ud, hvis man er nørd. Her er der fri mulighed for at spille computerspil, arkadespil og naturligvis at læse tegneserier.

Man kan holde øje med den sociale indflydelse via den nye smartphone. Der vil være en mulighed der hedder “Se sociale grupper”, hvor du kan se din simmers nuværende status. Ved hjælp af telefonen kan du også sende en hemmelig-beundrer-sms for at få lidt opmærksomhed fra den du har i kikkerten. Du kan også sende en fornærmende sms, hvis du føler dig trådt på og får brug for at komme ud med det. Du kan nu også få din simmer til at tage et selvportræt med telefonen sammen med en anden simmer og der er mulighed for at snige sig til et romantisk kysse-billede. Der er mange flere muligheder med den nye smartphone, som ikke er offentliggjort endnu.

Det sociale

At være sammen med venner, tage til fester og date er alle store dele af den typiske universitetsoplevelse. I USA er der typisk flere traditioner på deres universiteter end i Danmark og nogle af disse klassikere vil vi få at se. Der kommer to nye festtyper; safttønde-fest og bålfest. Fester er det oplagte sted at møde nye simmere på, og der vil være mange nye kysse-interaktioner, som kan hjælpe dig tættere på en interessant simmer. Bl.a. er der nu saftigt kys og kanelkys. Men der er mange flere romantiske interaktioner med i Sims 3 Universitetsliv.

Hvis man køber limitied edition spillet, vil man få en fest pakke med, hvor der bl.a. vil være en Partaeus Maximus statue og muligheden for at holde kostumefester med specielt tema. Hertil følger togaer, laurbærblade og maskerademasker. Du kan holde toga, maskerade, formel, pyjamas og pool fester og derudover vil statuen være med til at hæve humøret for alle gæsterne.

Hvis din simmer ikke gider fest og ballade hver dag, så er der også andre ting at tage sig til. Der er universitetssport, mulighed for at posere nøgen i formningstimen eller at være forsøgskanin i et medicinsk eksperiment og afholde demonstrationer. Dertil kommer nye sociale ting at lave, som hjælper med at opbygge færdigheder. Der er bl.a. en tegneblok, hvor du kan få en anden simmer til at posere for dig med eller uden tøj.

Der er altså mulighed for at få et socialt liv under studiet, som passer lige præcis til den enkelte simmers behov. Men husk nu at send din simmer til undervisning også. Det er rent faktisk muligt at få et drømmejob baseret på baggrund af de sociale aktiviteter, men gode karakterer har aldrig skadet nogen.

Sjove facts om Sims 3 Universitetsliv

 • Simmere i den nørdede gruppe kan spille nogle nye spil. SSX og FIFA på spillekonsol og computer og SimCity på computeren
 • Med den nye sociale netværks færdighed kommer muligheden for at blogge. Simmere kan vælge et blogtema og vedhæfte billeder på deres blog. Jo mere de blogger jo flere følgere får de og det kan hjælpe dem med at opnå indflydelse i de sociale grupper hurtigere, have flere fremmødte ved protester og få flere simoleoner for donationer og salg via deres blog.
 • Når du forbedrer din sociale netværksfærdighed så låser du op for forskellige apps på din smartphone. Appen “The Sim Finder (vi ved ikke hvad den hedder på dansk endnu) kan hjælpe dig med at finde en ikke spilbar simmer som du ikke har mødt endnu og få dem til din grund. Den sejeste app er den der hedder “Relationship transmogrifier”, hvilket gør det muligt for din simmer at bestemme hvilken forholdsstatus de vil have med enhver simmer! Tal lige om en fin måde at få venner på ;-)
 • Alle de store containere du ser rundt omkring i byerne kan du nu bruge til at containerdykke i! Du kan også selv sætte nye containere i din verden og finde alt fra insekter til fjernsyn!
 • Simmere som er gode til at hacke computere kan bruge computeren til at finde eksamenssvar dagen før eksamen.
 • Hvis du bliver gode venner med Simmeruniversitetets maskot, så kan du få et praktikophold hos maskotten og lære nogle af dens seje bevægelser!
 • Kan du ikke rigtig overskue den der “Det er ikke dig, det er mig tale”? Så kan du bare sende en sms om at du slår op!
 • Hvis du indtager for mange urter på en gang kan gøre dig syg og give dig kvalme, så vær lidt varsom når du eksperimenterer med urter.
 • Simmere som gerne vil have alle glæderne af en universitetsgrad uden at gå på universitetet, kan købe en grad som en livstidsbelønning.
 • Teateret kommer nu med forskellige slags film, som dine simmere kan se. Du kan bruge den nye “Se show med” for at invitere dine veninder med til en tøsefilm.
 • Din simmers nye Smartphone kommer med forskellige slags covers. Når du stiger i rang hos rebellerne og øger din sociale netværksfærdighed, så låser du op for nye covers.