billede fra sims 3 overnaturligt

I september 2012 udkom der en hel unik udvidelsespakke, nemlig Sims 3 Overnaturligt. Du kan kaste dig over det overnaturlige i en helt ny verden fyldt med magi, mystik og ballade, og du kan skabe hekse, feer eller varulve lige fra begyndelsen. Alle overnaturlige simmere har sære nye egenskaber og evner, der tilføjer humor og udfordringer til deres liv og verden omkring dem.

Genveje til indlæg

Se alle indlæg om Sims 3 Overnaturligt her

Kast besværgelser ved hjælp af din tryllestav, eller saml ingredienser, og bland masser af eliksirer, der gør spillet endnu bedre. Du kan forvandle dine simmere til zombier eller give din simmer “den gyldne berøring”. Med denne udvidelsespakke får du også det nye nabolag Moonlight Falls hvor man aldrig ved hvilke mysterier og evner der afsløres i fuldmånens skær.


cover på sims 3 overnaturligtKøb Sims 3 Overnaturligt

Har du fået lyst til at spille med overnaturlige væsner i dit spil? Så kan du købe  Sims 3 Overnaturligt lige her.

Læs mere om Sims 3 Overnaturligt

Træd ind i byen Moonlight Falls, hvor der sker mystiske ting i månens skær. Skab overnaturlige væsener lige fra varulve og feer til hekse og troldmænd. Kast besværgelser og bland eliksirer for at fortrylle eller forhekse dine simmeres liv. Hold øje med zombier, vampyrer og andre overraskelser i den overnaturlige verden!

Sådan lyder præsentationen af den nye udvidelsespakke Overnaturligt.

Du kommer til at kunne spille som overnaturlige simmere, her i blandt som hekse, troldmænd, varulve, vampyrer og feer. Hver især vil have deres egne magiske evner, egenskaber og interaktioner. Du kan nu lære magisk håndværk og fortrylle din omverden, du kan kaste besværgelser og finde sjældne ingredienser til at brygge eliksirer med, hvilke du kan bruge til at fortrylle eller forhekse dine simmers liv med. Du får også mulighed for at sende magiske eliksirer til dine venner, som også spiller The Sims 3. Derudover kan dine simmere blive synske og træne deres færdigheder indenfor dette område. Sidst men ikke mindst kan du nu lave en eliksir der omdanner simmere til zombier! Heldigvis kan de også laves om igen!

De kan nu flyve på kosteskaft, besøge en sigøjnerkaravane og have et magiske spejl i dit hjem. Der vil ydermere være en lang række fortryllede genstande, så det ikke er til at forudsige hvad der kan ske i dit spil fremover! Med i pakken kommer også nye møbler og udsmykningsmuligheder i den gotiske stil – bl.a. en hemmelig dør i en bogreol!

Der kommer en limited edition pakke, som vil have indhold fra “Plant vs. zombies”, samt en række nye kostumer og zombie tøj. Hvad tænker I om den nye pakke? Er i klar til at lade det overnaturlige komme ind i spillet eller afskrækker det jer lidt? Hvad glæder i jer mon mest til at spille med?

Indret din verden som du vil

Er du træt af zombier der lurer i baghaven, og vil du gerne helt af med dem? Der findes en måde at snyde på, for at kontrollere den overnaturlige befolkning ved at tilføje eller fjerne overnaturlige væsener.

Først skal du åbne snydetilstand ved at holde CTRL+SHIFT+C nede og skrive “testingcheatsenabled true.” Bagefter skal du gå til postkassen på din grund og trykke på den, mens du holder Shift nede. Så kommer der nogle snydemuligheder frem til dit spil. Vælg “Kontrol af overnaturlig befolkning”, så får du mulighed for enten at tilføje eller fjerne overnaturlige simmere i dit spil.

Når du trykker på “Tilføj overnaturligt væsen”, får du det overnaturlige væsen frem, som du ønsker, og forvandler alle simmere i verdenen til denne overnaturlige type (undtagen simmere i din husholdning). “Fjern overnaturligt væsen” fungerer på samme måde, bortset fra, at det fjerner alle de overnaturlige typer, du har valgt, fra verdenen (medmindre du har den type overnaturlige væsener i din husholdning).

Fe auraer

Feer tager deres auraer med, når de går ind i et rum. Din fe simmers aura vil påvirke andre simmeres produktivitet og humør, hvis de er inden for rækkevidde. Der er tre forskellige typer af auaer, som du kan udsende, afhængigt af din skjulte fe evnes niveau. De auraer, der er tilgængelige, er beroligende aura, krop og sjæl auraen og kreativitets auraen.  Disse påvirker ikke kun andre simmere, din fe simmer vil også høste fordelene.

Ulve på jagt

En af de største fordele ved at være en varulv er, at din simmer kan finde alt fra usædvanlige til sjældne samleobjekter, når han eller hun er på jagt. Kan du finde en sjælden trøffel eller glødekugle-svampen? Du kan vælge at lade din simmer jage alene eller i flok.  Hvad venter du på? Kom i gang, og se, hvad du kan finde.

Ulve og transformation

Fuldmånen vil altid transformere din simmer om til varulveform, hvis du vælger at spille som en varulv, men der er også et antal andre ting, der kan fremkalde denne ændring.  Hvis din simmers humør er for lavt, får vedkommende en “stresset” humørstump, og hvis du ikke gør din simmer glad, bliver de transformeret. Du får mere kontrol over disse tvungne transformationer, når du har udviklet din simmers skjulte lykantropi-evne.

Vampyrer og varme

Vampyrer foretrækker at være udenfor, når solen er gået ned, så hvad gør du, hvis du vil udenfor og nyde solskinnet? Du får humørstumpen “Opvarmning” hvis din vampyr-simmer går udenfor uden en sund dosis solcreme. Lav en vampyrisk solcremeeliksir ved at bruge blodstenpulver og baldrianrod, selvfølgelig! Din simmer kan besvime og måske dø, hvis vedkommende ikke kommer ind i skyggen. Så det er ligesom i det virkelige liv – beskyt dig!

Genbesjælingsritual

Leder du efter en anden måde af få folk tilbage fra de døde på som zombie?  Besøg kirkegården, og brug dine besværgelsesevner på niveau 10 for at bringe dine simmeres kære tilbage til livet.  Denne besværgelse er mægtigt kraftig, men pas på, for der er altid en risiko for, at ritualet kan give bagslag, som kan resultere i, at din simmer bliver forvandlet til en hjerneædende zombie.

Tudseforbandelse

Så snart din simmer når niveau 4 i dine skjulte besværgelsesevner, kan du forvandle andre simmeres hoveder til tudsehoveder. Som med de fleste besværgelser er der en risiko for, at den vil give bagslag og forvandle din simmer til en tudse. Uanset hvad er det sjovt at se en tudsesimmer fange fluer i luften med sin lange tunge. Et kys gør en simmer normal igen

Spejlbilledet

Dette spejl er mere end et spejlbillede; det kan hjælpe dine simmere på mange måder.  Et mystisk ansigt træder frem, når din simmer træder ind foran dette spejl, som giver dig mulighed for at stille spørgsmål og endda få en magisk makeover! Der er ikke noget som en sund ændring af dit tøj eller en ny frisure.

Benhilda

En af de sejeste ting fra The Sims 2 er nu vendt tilbage i The Sims 3 Overnaturligt. Sig goddag til Benhilda igen!  I The Sims 3 kan du også få din helt egen unge pige i huset (eller rettere: døde unge pige). Benhilda er en god arbejder og tilføjelse til din familie. Hun skræmmer oven i købet forbrydere væk!