Sims 3 Lev Livet

Du er her » Forside » Din guide til Sims 3 » Sims 3 udvidelsespakker » Sims 3 Lev Livet
sims 3 lev livet

I maj 2011 udkom den fjerde udvidelsespakke til Sims 3, nemlig Sims 3 Lev Livet. I denne nye udvidelsespakke er der fuld fokus på simmerne i alle deres forskellige livsstadier, med dertilhørende spændende og dramatiske livsoplevelser. Det starter helt fra den fantasidrevne barndomsverden til teenagedrama, voksenlivets spæde begyndelse, familielivet og den afslappede pensionist-tilværelse.

Genveje til indlæg

Se alle indlæg om Sims 3 Lev Livet her

Med Sims 3 Lev Livet bliver dine simmeres liv endnu mere meningsfyldte uanset alder, og du får en masse nye begivenheder, funktioner og nyde måder dine simmere kan leve deres liv på. Sims 3 Lev Livet er kort fortalt den perfekte udvidelsespakke til dig, der elsker at spille og lege med kernen af familielivet, og vi vil mene at det er en af de udvidelsespakker der giver nogle af de fedeste tilføjelser til spillet. Vi ville ikke selv undvære den – vil du?


cover på sims 3 lev livetKøb Sims 3 Lev Livet

Der er stadigvæk mange der spiller Sims 3, og derfor er det ikke altid let at finde Sims 3 Lev Livet til billige penge, medmindre du er heldig og finde den på udsalg.