sims 3 lev livet

I maj 2011 udkom den fjerde udvidelsespakke til Sims 3, nemlig Sims 3 Lev Livet. I denne nye udvidelsespakke er der fuld fokus på simmerne i alle deres forskellige livsstadier, med dertilhørende spændende og dramatiske livsoplevelser. Det starter helt fra den fantasidrevne barndomsverden til teenagedrama, voksenlivets spæde begyndelse, familielivet og den afslappede pensionist-tilværelse.

Genveje til indlæg

Se alle indlæg om Sims 3 Lev Livet her

Med Sims 3 Lev Livet bliver dine simmeres liv endnu mere meningsfyldte uanset alder, og du får en masse nye begivenheder, funktioner og nyde måder dine simmere kan leve deres liv på. Sims 3 Lev Livet er kort fortalt den perfekte udvidelsespakke til dig, der elsker at spille og lege med kernen af familielivet, og vi vil mene at det er en af de udvidelsespakker der giver nogle af de fedeste tilføjelser til spillet. Vi ville ikke selv undvære den – vil du?


cover på sims 3 lev livetKøb Sims 3 Lev Livet

Sims 3 er et efterhånden gammelt spil, og derfor kan du ofte finde udvidelsespakkerne til rigtig gode priser. Sims 3 Lev Livet kan du f.eks. få til under 100 kroner.