heste i udvidelsespakken sims 3 kæledyr

I oktober 2011 udkom udvidelsespakken der formentlig blev den mest populære af alle Sims 3 udvidelsespakker, nemlig Sims 3 Kæledyr. Denne udvidelsespakke var en søster til udvidelsespakken Unleashed i Sims 2 som også var enormt populær. I Sims 3 Kæledyr får du endelig dyr ind i Sims 3, og ikke bare nogle dyr, men rigtig mange forskellige dyr.

Genveje til indlæg

Se alle indlæg om Sims 3 Kæledyr her

I denne udvidelsespakke kan du ride på heste, træne hunde, få killinger, fange slanger, fugle og krybdyr. Hestene kan trænes og du kan tjene penge på dem, og både hunde og katte kan indgå i relationer og få deres egne færdigheder. Kort sagt, så er Sims 3 Kæledyr udvidelsespakken som stort set alle spillere vil elske, og du kan få mange timers underholdning ud af den.


cover på sims 3 kæledyrs pakken
Køb Sims 3 Kæledyr

Kan du ikke vente med at få dyreliv i dit spil? Så kan du købe udvidelsespakken med det samme lige her, og komme i gang med spillet.

Læs mere om Sims 3 Kæledyr

En af de ekstra pakker vi havde allermest kær i The Sims 2 var uden tvivl “Unleashed” der udkom i 2002. Med pakken kom alle de fantastiske kæledyr som blev en fast del af familien. Det var en interessant og underholdende vinkel til spillet, som dog også kunne være særdeles krævende.

Mange efterspurgte kæledyrene til lanceringen af The Sims 3, men blev svært skuffet da det mest eksotiske var fiskene man kunne placere i en skål. Nu har EA dog hørt ønskerne fra deres mange fans, og den 1. oktober i år kan vi alle få fingrene i udvidelsespakken “The Sims 3 Pets“. Ud fra nedenstående videoer lader det til, at der kommer utrolig mange ekstra funktioner til gameplayet, og dyr som heste, hjorte, stinkdyr m.m. er en del af dyrelivet.

De dyr kan du finde i Sims 3 Kæledyr

  • Myrer
  • fugle; blåguld macaw, catalina, macow, kakadue, afrikansk grå congo, krage, falk, plettede sixam, gul ‘naped’ amazone.
  • øgler: anole øgle, gammel drage, gekko, karmeleon, komodo veran pygmæ (engelsk: komodo dragon pygmy), agama øgle, Texas lille(spiny) øgle
  • gnavere: chincilla, pinsvin, egern, rotter, spidsmus, marsvin.
  • Slanger: gul phyton, strømpe slange, træ smaragd boa slange, malayisk krait slange, gul indisk phyton, scarlet kongesnog, san francisco strømpe slange, skjolhalet iriseret slange, phyton og mini.
  • Skildpadder: barbarisk kort, plettet, østrisk boks, indisk overdækket, rødøret glider, pygmæ, lille, og vest farvet.

Du vil have mulighed for at kontrollere katte, hunde og heste. Dine dyr vil samtidig kunne optjene point / skills, på samme vis som dine Simmere, og de vil også have egenskaber / traits som fx loyal, doven osv. Det vil altså sige at dine dyr også kan have personligheder, og du vil kunne skabe dem ud fra racer, som fx en labrador hund. Dine dyr vil også kunne udføre Quests / opgaver, ligesom simmerne kan.

Med The Sims 3 Pets er der naturligvis også kommet nogle nye egenskaber til dine simmere. De traits involverer selvfølgelig dyrene, og giver simmerne visse fordele med bestemte dyr. Vi har opsat dem i et skema herunder.

Animal lover: Simmere med denne trait vil generelt omgås dyr med større succes. Deres forhold til de tre slags dyr, vil også stige hurtigere end normalt.
Cat person: Simmere der foretrækker katte. Når de interagerer med katte får de en +10 moodlet i 3 timer. Forhold til katte vil også stige hurtigere, og de kan træne kattene til at jage hurtigere.
Equestrian: Simmere der foretrækker heste. De får en moodlet med +10 i 3 timer når de interagerer med heste. Simmerne vil lære at ride hurtigere, og de bliver venner hurtigere med heste (inklusiv vilde heste).
Dog person: Simmere der foretrækker hunde. De får en moodlet med +10 i 3 timer når de interagerer med hunde. Forholdet til hunde vil stige hurtigere, og de kan træne hundene til at jage hurtigere.

Kæledyrene tilegner sig nye egenskaber hele livet

Når du selv skaber et kæledyr får det 3 egenskaber som du selv vælger. Vores første tanke hertil var, da en af vores kæledyr efterfølgende udviklede et ekstra egenskab som jæger, at de så kunne træne sig til at få 5 egenskaber i alt – ligesom simmere selv.

Dette viser sig dog, heldigvis, ikke at være sandt. Dine kæledyr kan lære hele livet, og tilegne sig flere end 5 egenskaber. Der kommer simpelthen bare muligheden for at scrolle i dyrets egenskaber, når det har flere end 5.

Hvordan tilegner de sig egenskaber?

Dine kæledyr vil lære nye egenskaber ved at du f.eks. roser eller skælder dem ud for deres opførsel. Hvis du konsekvent roser dem for at tisse i kattebakken vil de på et tidspunkt tilegne sig traiten “neat”, som gør at de foretrækker at være renlige. På samme måde vil de udvikle en egenskab såsom “hunter” ved at jage og blive rost for at jage. Vi kommer senere med en liste der viser alle mulige egenskaber, og hvad de betyder for dit kæledyr.

Udskift dit kæledyrs egenskaber

I alle andre tilfælde end når du selv designer dit kæledyr, vil det få tilegnet sig traits som du ikke selv er herre over. Det kan, på samme måde som med dine simmere, være traits du synes er rigtig positive, eller det kan være nogle af dem som du ikke er så begejstret for.

Det gode ved dine kæledyr er dog, at du har mulighed for at ændre dem!

Har du et kæledyr der har det destruktive trait, som hele tiden vil kradse i sofaer, stole og hvad det nu kunne være, så kan du ved at rose det når det bider/kradser i det rigtige, eller ved at skælde det ud når det ødelægger møblerne, til sidst få ændret dit dyrs destruktive trait til at være et non-destruktivt. Dine kæledyrs traits er således ret fleksible, og vil hele tiden afspejle sig af, hvordan du opdrager dem.