Guide til Sims 3 Årstider

Du er her » Forside » Din guide til Sims 3 » Sims 3 udvidelsespakker » Guide til Sims 3 Årstider

Fra år 2000 og indtil 2007 var der en slags vejr i The Sims, og det var solskinsvejr. Med udvidelsespakken Sims 2 Seasons kom der for første gang forskellige vejrtyper i spillet, og det var en af de mest populære pakker til The Sims 2. Ikke så underligt, var efterspørgslen på lignende pakke også stor til The Sims 3. Men det blev først i den ottende udvidelsespakke at vejret kom – nemlig i Sims 3 Årstider.

Genveje til indlæg

Se alle indlæg om Sims 3 Årstider her

Med Sims 3 Årstider kom der nye, spændende muligheder for dine simmere. Udover de fire årstider og højtider såsom Uhyggedag, kom der også aktiviteter som at stå på skøjter, solbadning, spille fodbold, lave snemænd m.m. Sims 3 Årstider gør dit spil mere realistisk og endnu sjovere, også selvom dine simmere nu skal til at feje nedfaldne blade op, kan risikere at fryse ihjel om vinteren og blive bortført af rumvæsner.

koeb-sims-3-aarstiderKøb Sims 3 Årstider

Selvom det er over 2 år siden Sims 3 Årstider udkom, så skal du stadig betale fuld pris for det. På Origin kan du af og til være heldig, at finde rigtig gode rabatter på bl.a. Sims spil – så der kan det betale sig at holde øje.