Sims 3 udvidelsespakker

Sims 3 grundspillet udkom i juni 2009, og siden da er der kommet en lang række Sims 3 udvidelsespakker, som gør Sims 3 endnu sjovere ved at bringe nye funktioner, interaktionsmuligheder, verdener, tøj og hår m.m. Alle der spiller Sims 3 ved, at Sims 3 udvidelsespakkerne er en del af det at spille – så ens Sims 3 samling er (desværre) aldrig hel, da der ofte er en ny udvidelsespakke på vej, eller at man mangler at få fingrene i den sidste nye.

Du kan læse lidt om de forskellige udvidelsespakker der er herunder, eller scrolle helt ned i bunden hvor vi linker til de bedste online webshops hvor du kan finde gode tilbud på spillene.

Hvor mange Sims 3 udvidelsespakker er der?

Der findes 11 udvidelsespakker til Sims 3, og vi forventer ikke at der kommer flere, da det nye Sims 4 udkom  i efteråret 2014Men hvis du ikke har planer om at købe Sims 4 foreløbig, så kan du med fordel kigge på nogle af de mange fantastiske Sims 3 udvidelsespakker og se om der ikke er en eller flere af dem du skal have til samlingen. Der er også rigtig gode muligheder for, at købe Sims 3 udvidelsespakkerne på tilbud eller særdeles billigt, da butikkerne jo altså gerne vil af med dem inden den nye pakke kommer.

Sims 3 udvidelsespakker rækkefølge

Herunder kan du se en liste over alle de udvidelsespakker der er til Sims 3, hvoraf den nyeste udvidelsespakke er den sidste. Du kan klikke dig ind på hver enkelt for at se hvad vi har skrevet om netop den udvidelsespakke, her på Simsleksikon.dk.

Vi bliver ofte spurgt hvad de bedste Sims 3 udvidelsespakker er, og hvilke vi anbefaler. Det er jo altså meget forskelligt hvad man er til spilmæssigt, men vores erfaring og egne meninger giver os en god idé om, hvad det er for nogle udvidelsespakker der er speciel stor begejstring for. De Sims 3 udvidelsespakker vi selv kan anbefale og som vi også fornemmer andre holder rigtig meget af er, i uvilkårlig rækkefølge, Sims 3 Drømmejob, Sims 3 Verdenseventyr, Sims 3 Kæledyr, Sims 3 Årstider og Sims 3 Paradisøen.

De Sims 3 udvidelsespakker vi selv ikke har været specielt begejstrede for er heldigvis meget få, og faktisk begrænser det sig til primært at være Sims 3 Rampelys, som vi bare ikke mener er pengene værd fordi det ikke bringer så meget ny spilmæssig værdi. Men bortset fra det, så vil en udvidelsespakke til Sims næsten altid være et stensikkert hit som gave, hvis du kender end der spiller spillet – og der er i virkeligheden ikke den pakke man ikke ville blive glad for.

Køb Sims 3 udvidelsespakker billigt

Som vi har skrevet ovenover, så er det ofte muligt at finde et rigtig godt tilbud på udvidelsespakkerne, og dermed mulighed for at spare masser af penge. Du kan købe dine spil direkte hos Origin.

Vi plejer at købe dem som download – det er nemmere, hurtigere og man undgår de problemer der kan opstå på grund af cd-rommer der bliver væk, får ridser eller nye computere der ikke engang har et cd-rom drev.

Af fysiske butikker kan du finde Sims 3 udvidelsespakker i alt lige fra Føtex til Bilka, Bog og Ide til Elgiganten m.fl., men vores fornemmelse er, at der helt sikkert er flest penge at spare online. Når du køber udvidelsespakkerne fysisk fungerer de allesammen til både PC og Mac, og de spil opdateringer der er til spillet får du gratis online.